Najlepszy zapach do auta?
delikatny zapach perfum ukochanej kobiety 
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Ja jeśli w ogóle mam mieć jakiś zapach w samochodzie do "LEMON" ... 
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
z tego co pamiętam to był już taki temat.
ale dodam cos od siebie ;p dla mnie najładniejszy to anti tabac ambi pura, fajny jest też discovery – ten mam obecnie ale jakoś strasznie słabo pachnie, anti tabac był intensywniejszy.
co do choinek to według mnie porażka jest... na początku pachnie tak, ze trzeba wietrzyć, zeby móc odychać a po 2 tygodniach juz prawie nic nie czuć. no i słabo to wygląda. ja używam tylko ambipura bo starcza mi na ponad 2 miesiące.
ale dodam cos od siebie ;p dla mnie najładniejszy to anti tabac ambi pura, fajny jest też discovery – ten mam obecnie ale jakoś strasznie słabo pachnie, anti tabac był intensywniejszy.
co do choinek to według mnie porażka jest... na początku pachnie tak, ze trzeba wietrzyć, zeby móc odychać a po 2 tygodniach juz prawie nic nie czuć. no i słabo to wygląda. ja używam tylko ambipura bo starcza mi na ponad 2 miesiące.
- Od: 12 cze 2007, 17:30
- Auto: była 323BG| jest 626 GE 97 1,8
Kammi napisał(a):Ja nie stosuje zadnego odświeżacza tylko w sobote porzadnie plak'uje swoje auto w srodku.Zapach- brzoskwinowy
i powodzenia w słoneczną pogodę, kiedy decha odbija się w szybie ...
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Ja ostatnio kupiłem choinkę Wunder Baum o zapachu "New Car"

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Wunder Baum o zapachu New Car przypomina mi męskie perfumki Aspen fajna też jest brązowa choineczka o zapachu niby skóry, lecz krótko trzymają
ja mam taki nawyk, że kupuje choinke i nie bawie się w opakowanie i przesuwanie go co 2 dni tylko odrazu wieszam i pachnie .
Pamietam kiedys była taka seria zapachów CREDIT CAR (kolor czarny) niestety nie ma juz go nigdzie
może ktos wie o co mi chodzi i może jest u kogos w miescie w sklepie motoryzacyjnym ? z góry dziekuje
Pamietam kiedys była taka seria zapachów CREDIT CAR (kolor czarny) niestety nie ma juz go nigdzie

- Od: 20 sie 2007, 14:01
- Auto: Była 323f BG,323f Sportive
Obecnie BMW E60 530D
lukaszek323f napisał(a):ja mam taki nawyk, że kupuje choinke i nie bawie się w opakowanie i przesuwanie go co 2 dni tylko odrazu wieszam i pachnie .
skad ja to znam
Sprzedam 323f BG na części!
- Od: 9 lis 2007, 00:26
- Auto: Mazda MX6
ja lubie albo kokos albo wanilia a najlepiej to polaczenie obu, choinki ukrywam przy korbkach tylnych drzwi coby nie bylo widac a te wszystkie wynalazki na kratki nawiewu wygladaja wg mnie jak z d**py
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
jakoże na dniach bede prał cała madzie w środku tak myśle czy są jakies dezodoranty samochodowe którymi mógłbym spryskać tapicerke zeby zapach utrzymywał sie przez długi okres. ?
ale ta folia brzydko wygląda:(( nie choinka odpada.. za szybko wietrzeje. reasumując dotychczasowe wypowiedzi stwierdzam że najlepsze są zapachy : new car,wanilia,cytrusy,morski,Anti Tabbac. Chyba Ambi pur jest najlepszy nie ?
BratCukierka napisał(a):aaaaaa to się nie zdejmuje tej folijki od razu całej?pytajnik łoł![]()
ale ta folia brzydko wygląda:(( nie choinka odpada.. za szybko wietrzeje. reasumując dotychczasowe wypowiedzi stwierdzam że najlepsze są zapachy : new car,wanilia,cytrusy,morski,Anti Tabbac. Chyba Ambi pur jest najlepszy nie ?
czejs napisał(a):stwierdzam że najlepsze są zapachy : new car,wanilia,cytrusy,morski,Anti Tabbac.
najlepiej kup wszystkie na raz, zamontuj na kratki od nawiewów i włacz dmuchawę na maxa. taa to dopiero byłaby jazda

swoja drogą ktos kiedyś próbował czegoś takiego? sam jestem ciekawy efektu
- Od: 12 cze 2007, 17:30
- Auto: była 323BG| jest 626 GE 97 1,8
michi to bylo juz przerabiane w moim drugim samochodzie (panda), ze wszystkich miejsc jakie mozna bylo umiescic najlepszym byl nawiew powietrza na nogi kierowcy z racji tego ze nie lubie jak mi wieje po kopytach tam wg bylo najlepiej, powietrze z wywietrznika juz tak bardzo nie dmuchalo a do tego zapach ladnie sie rozprzestrzenial ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
czejs napisał(a): Dziś stwierdziłem ze zapach DR.MARCUS to shit..;/ ciągle wypada mi z nawiewów.
A ja wlasnie chcialam powiedziec ze jest dobry, to byl moj 1 zapach do mojej madzi, zawsze jak wsiadam do samochodu to od razu go czuc ( mam lemon czy tam cytrus ) slicznie pachnie, juz leci mi drugie opakowanie
- Od: 1 lut 2008, 11:52
- Auto: 323F ( BA ) '97
swtgirl napisał(a):czejs napisał:
Dziś stwierdziłem ze zapach DR.MARCUS to shit..;/ ciągle wypada mi z nawiewów.
A ja wlasnie chcialam powiedziec ze jest dobry,
nie przecze