Żarówki – typy, opinie, testy
!!!foqz napisał(a):OSRAM Night Breaker
Są rewelacyjne, mam założone do mojej eFki.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
No i do mnie też dotarły Osram'y w sobotę montaż więc zobaczę i pstryknę jakieś foto – ale na pewno będę z nich zadowolony bo zmieniam je ze standardowych 'żółtych' lampek 
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
NBR
czekam na fotki, tez mam standardowe zaroweczki ale nie swieca u mnie na zolto![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
czekam na fotki, tez mam standardowe zaroweczki ale nie swieca u mnie na zolto
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Jak będę miał czas to zrobię fotki jak świecą Osramy.
www.gtrproject.pl
Zalozylem dzisiaj Osramy, do rezerwy przenoszac Tungsramy – roznica gigantyczna! Mialem co prawda tylko okazje do przejazdzki po miescie wieczorkiem i nie wiem jeszcze jak jest kiedy jest naprawde ciemno – ale to co zobaczylem bylo bardzo satysfakcjonujace! Zdecydowanie dluzszy snop swiatla, z prawej strony to widze teraz ze ho ho!
Zdecydowanie najlepiej zainwestowane 42 zlote w ostatnim czasie!
Zdecydowanie najlepiej zainwestowane 42 zlote w ostatnim czasie!
Żarówki zamontowane – w porównaniu do poprzednich Osram BILUX te świecą znacznie znacznie lepiej, co widać na zdjęciach, a ich kolor jest bardziej zbliżony do białego.
Poniżej porównanie: Osram Bilux (mijania) –> Osram NightBreaker (mijania) –> Osram NightBreaker (drogowe) –> Osram NightBreaker (mijania) w nocy
Pozdrawiam,
Norbert
Poniżej porównanie: Osram Bilux (mijania) –> Osram NightBreaker (mijania) –> Osram NightBreaker (drogowe) –> Osram NightBreaker (mijania) w nocy

Pozdrawiam,
Norbert
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
moja siostra sobie założyła takie osramki i własnie jej sie przepaliła jedna żarówa H7 po niecałych 4 miesiącach 
-
master-86
Mi sie jedna blue vision H4 przepalila po okolo miesiacu (zarnik od swiatel mijania). To jest czysty przypadek, czasami wjedziesz na wieksza dziure i jest po zarowce 
- Od: 4 sty 2007, 17:31
Zakupiłem żaróweczki H3 i chciałem dołożyć światła przeciwmgielne w reflektory (puste miejsca) w mojej M6 ale po otwarciu dekielka okazało się żę nie ma oprawek?.Czy ktoś wie czy są do dostania w ASO i ciekawe ile kosztują.
- Od: 24 sty 2008, 13:42
- Auto: Jest Mazda 3 BL 2.0 MZR DISI i-Stop HB '11 Gunmetal Blue Mica
Była Mazda 6 GG CiDT 2.0 '05 Black Mica
quzio napisał(a):ale po otwarciu dekielka okazało się żę nie ma oprawek?
niektóre wersje miały "gołe" lampy (bez oprawek)
Skontaktuj się np. z AZ Auto –> www.azauto.pl może da się dokupić
Troll Bagienny napisał(a):Mi sie jedna blue vision H4 przepalila po okolo miesiacu
Ja jeżdżę na bluevision ale co prawda H1 prawie 1,5 roku i jeszcze się nie przepaliła
Na same żarówki też nie narzekam, szczególnie jak umyję lampy
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
michi napisał(a):Ja jeżdżę na bluevision ale co prawda H1 prawie 1,5 roku
Potwierdzam, moje też wytrzymały około 1,5 roku – dają białe światło z poświatą niebieskiego, dużo lepiej niż standardowe ale szału niestety nie ma
michi napisał(a):Ale next chyba i tak będzie xenon.

- Od: 26 paź 2005, 22:15
- Auto: ex Mazda 323F BA KF&Z5 user
Grzyby napisał(a):niektóre wersje miały "gołe" lampy (bez oprawek)
Skontaktuj się np. z AZ Auto –> www.azauto.pl może da się dokupić
dostałem odpowiedź
Zestaw instalacyjny lamp przeciwmgielnych kosztuje 750 zł
lekko zaniemówiłem...
- Od: 24 sty 2008, 13:42
- Auto: Jest Mazda 3 BL 2.0 MZR DISI i-Stop HB '11 Gunmetal Blue Mica
Była Mazda 6 GG CiDT 2.0 '05 Black Mica