Az tak nie bedzie bardzo roznicy
www.mazdaspeed.pl
rafał88 napisał(a):Oby swiecily jak najldluzejZa ten hajs mialbym 2.5 kompletu hid ;p
PawelMiros napisał(a):Ja mam z Bosmy już ponad 3 miechy i kosztowały ok 3 stówy i są o niebo lepsze niż C6...
Bigbluee napisał(a):rafał88 napisał(a):Oby swiecily jak najldluzejZa ten hajs mialbym 2.5 kompletu hid ;p
O jakich hidach mówisz? Zamontowałeś "instalacje ksenonową" za stówke ? Pytam bo w jakiś sposób chciałbym polepszyć oświetlenie w Corsie. Soczewek nie mam wiec chyba jakiekolwiek mody odpadają.
PawelMiros napisał(a):Zależało mi na trwałości i jakości... te C6 pożyją raptem z 1,5 miesiąca u mnie i wymiana a tu mam ponad 3 miechy i działają jak złoto... Na dobre rzeczy nie żałuje kasy
PawelMiros napisał(a):te C6 pożyją raptem z 1,5 miesiąca u mnie i wymiana a tu mam ponad 3 miechy i działają jak złoto... Na dobre rzeczy nie żałuje kasy
Grzyby napisał(a):PawelMiros napisał(a):te C6 pożyją raptem z 1,5 miesiąca u mnie i wymiana a tu mam ponad 3 miechy i działają jak złoto... Na dobre rzeczy nie żałuje kasy
Żeby wyszło na to samo musiałyby działać u Ciebie ponad 10 miesięcy (żeby się koszty wyrównały). O "lepszości" mógłbyś mówić po tym okresie. Ma razie.... wiemy że kosztują prawie 7 x więcej a działają tylko 2 x dłużej
rafał88 napisał(a):Cos w tym jestheh Ale tez mozna tak trafić ,ze te tanie moga działac dłuzej niz takie drogie. I tak poprzegladalem to te Bosma są i "philipsa" to jeden ciul widze. Jedyna roznica pomiedzy tymi tanimi jest taka ,ze jest przetwornica... Jak masz mozliwosc wrzuc foto jak to sie odpala na zimno.
no a nie, to ok..., takie naukowe metody pomiarowe to rozumiemAdrian-DSW napisał(a):nikt nigdy mi nie mrugał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki