Żarówki – typy, opinie, testy
podepne sie pod temat
mam ksenony więc szukam jakiś ledów drogowych coś ktoś podpowie ?
- Od: 20 lis 2015, 13:06
- Auto: Mazda 6 (2004) 136KM 2.0 Diesel
natalia2126 napisał(a):podepne sie pod temat
Ale w czym dokładnie problem ....

Pewnie z pisownią, a właściwie to wysławianiem swoich potrzeb. Domyślam się , że chodzi o zamiennik żarówek świateł drogowych 
Zamówiłem H1 Philips WhiteVision, poprzednio jezdziłem na Osram Cool Blue, które kupiłem w maju i wczoraj jedna żarówka umarła. Wcześniejszy komplet wytrzymał około 8 miesięcy.
Zobaczymy jak z żywotnością tych Philipsow.
Zobaczymy jak z żywotnością tych Philipsow.
Mazda 6 2004 kombi
jaki typ zarowek
1.Drzwi
2.Schowek – tu nie mam podswietlenia nie wiem czy zarowka padla czy po prostu nie ma tam podswietlenia
3.Tablice rejestracyjne
4.Podsufitka
5. Bagarznik
6.Oslonki przeciw sloneczne te z lusterkiem
Dziekuje wszystkim za pomoc
jaki typ zarowek
1.Drzwi
2.Schowek – tu nie mam podswietlenia nie wiem czy zarowka padla czy po prostu nie ma tam podswietlenia
3.Tablice rejestracyjne
4.Podsufitka
5. Bagarznik
6.Oslonki przeciw sloneczne te z lusterkiem
Dziekuje wszystkim za pomoc
zajęło mi to 30 sekund viewtopic.php?p=672628#p672628
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
matthies napisał(a):zajęło mi to 30 sekund viewtopic.php?p=672628#p672628
tylko że ty jesteś moderatorem i kumatym gościem no i znasz to forum Dziekuje za pomoc
natalia2126 napisał(a):matthies napisał(a):zajęło mi to 30 sekund viewtopic.php?p=672628#p672628
tylko że ty jesteś moderatorem i kumatym gościem no i znasz to forum Dziekuje za pomoc
To nie jest kwestia bycia moderatorem ani rozeznania w strukturach forum.
Wystarczy odrobina chęci aby przejrzeć działy i użycia wyszukiwarki zamiast wpadania do tematu i proszenia o gotowca, który jest już obecny na forum i wcale nie schowany.
Czesc,
mam pytanie odnośnie żarówek mijania do mazdy 3 bl z6. Wlasnie mi padla jedna i zastanawiam sie co wybrac. Czytam ten temat ale masa komentarzy jest wiec nie bede wszytkiego czytal
Byc moze pytanie jest glupie ale sorry jestem laikiem samochodowym
Czy do mojej mazdy moge bez problemu zamontowac zarowke H11 OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED?
Wyczytałem z watku o mazdzie 3 bl ze taki model pasuje.
Pytam poniewaz nie mam obecnie ksenonow a standardowa zarowke od mazdy. Czy musze ewentualnie dokupic coś jeszcze do żarówek ksenonowych?
Dzięki za pomoc
mam pytanie odnośnie żarówek mijania do mazdy 3 bl z6. Wlasnie mi padla jedna i zastanawiam sie co wybrac. Czytam ten temat ale masa komentarzy jest wiec nie bede wszytkiego czytal
Byc moze pytanie jest glupie ale sorry jestem laikiem samochodowym
Czy do mojej mazdy moge bez problemu zamontowac zarowke H11 OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED?
Wyczytałem z watku o mazdzie 3 bl ze taki model pasuje.
Pytam poniewaz nie mam obecnie ksenonow a standardowa zarowke od mazdy. Czy musze ewentualnie dokupic coś jeszcze do żarówek ksenonowych?
Dzięki za pomoc
jeśli chcesz tą żarówkę, która nie jest ksenonem, to nic nie trzeba. a jak chcesz ksenon. to wymiana reflektorów, dołożenie spryskiwaczy, samopoziomowania no i samych żarników jak i przetwornic 
I po co takie cuda robic?? W takim aucie zalozysz xenon i nawet nikt nie zwroci uwagi. Temat rzeka takze nie ciagnac 
Starsze auta takie ja moja 323f czy x6 i x9 jezdza na hid .
Byle kupic dobry zestaw nie jak najtanszy.
Starsze auta takie ja moja 323f czy x6 i x9 jezdza na hid .
Byle kupic dobry zestaw nie jak najtanszy.
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Czyli do mojej mazdy M3 BL Z6 bede mogl zalozyc H11 OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED ? Bez dodatkowych kosztow? Pomylilo mi sie i myslalem ze to sa xenony a to sa halogeny z tego co wyczytalem.
W ktoryms poscie czytalem ze Osram nie ma papierow na te zarowki i nie jest legalne zalozenie ich czy to prawda?
W ktoryms poscie czytalem ze Osram nie ma papierow na te zarowki i nie jest legalne zalozenie ich czy to prawda?
Żarówka powinna mieć znak homologacji . Z tego co się orientuję E4
http://allegro.pl/h4-tungsram-sportligh ... 11954.html
Ja kupiłem takie żarówki i jestem zadowolony – nie patrz że H4 – . W tej firmie kupowałem palniki xenon i też jestem zadowolony. Mają wybór żarówek

Ja kupiłem takie żarówki i jestem zadowolony – nie patrz że H4 – . W tej firmie kupowałem palniki xenon i też jestem zadowolony. Mają wybór żarówek