po powrocie stwierdzono iż – mimo zimowatości tych oponek jedzie się pięknie, wysoki profil to czuć leciutkie pracę na bokiale komfort na nierównosciach wzrasta
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

www.mazdaspeed.pl
A to tak , Uniroyal RainExpert faktycznie genialna na deszcz. Co z tymi Nokianami, są opinie że ciężko je się wyważa i często zwichrowane są , tez mieliście takie problemy ?kubsztyk napisał(a):Jeśli chodzi o Uniroyal, to czytałem, że są doskonałe podczas deszczu, lecz mowa o oponach letnich.
Artiks napisał(a):(...) Co z tymi Nokianami, są opinie że ciężko je się wyważa i często zwichrowane są , tez mieliście takie problemy ?
kubsztyk napisał(a):Dziś odebrałem ze sklepu i założyłem Nokian WR A3 205/55 16". Made in Russia. Dały się wyważyć bez najmniejszego problemu. A ponoć "są" wielkie z tym problemy.
buczos napisał(a):Ciekawe skąd skopiowane
.
marcin255 napisał(a):Przełożyłem
matthies napisał(a):więc pewnie bez wyważania itp spraw?
muunek napisał(a):Moze rownież słyszysz większe zużycie łożysk'ktore w ub.roku były jeszcze OK.
matthies napisał(a):Może nawet być felga krzywa, a tego nie zaobaczysz na aucie, tylko na wyważarce.
adam_b96 napisał(a):nie każdego musisz oceniać na podstawie swoich praktyk...
adam_b96 napisał(a):Opony używane z czasem tracą swoje walory użytkowe i to jest FAKT.
adam_b96 napisał(a):Kwestia tylko czy wioząc całą rodzinę stać Cię na oszczędności.
marcin255 napisał(a): albo Dunlopy Sport Max są takie ciche
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki