Tak, beny, musiałem dokręcić opaskę od węża wody, ale była ukryta pod kolektorem, więc trochę roboty było

Heh dzięki, nie spodziewałem się tej nagrody, tylko w zasadzie nie mam do czego tego gazu włożyć, ale mam pół roku na wykorzystanie, więc do tego czasu chyba kupię jakąś mocną benzynę na daily

O zlocie mogę powiedzieć, że był na maksymalnie wysokim poziomie, jazda po prawdziwym torze wyścigowym to kompletnie co innego niż ułożony z pachołków tor na lotnisku. Nissan spisał się prawie idealnie, nie nawalił, nie obróciło panewki, a dostał porządną chłostę. Jedynym problemem były hamulce i opony, po kilku hamowaniach przegrzały się i mocno osłabły, natomiast opony na mokrym nie trzymały w ogóle

Gdybym nie miał okazji jeździć po torze to nigdy nie przekonałbym się o tym, że trzeba te układy poprawić, na zwykłej ulicy nigdy by nie sprawiły problemu, dla tego tym bardziej jestem zadowolony, że mogłem poznać granice auta i swoje

Ogólnie bawiłem się jak zawsze świetnie i serdecznie dziękuję wszystkim którzy się do tego przyczynili: organizatorom, klubowiczom i forumowiczom z którymi miałem przyjemność rozmawiać oraz obsłudze toru.