Tak teraz o tym myślę i w sumie przewodowe połączenie by korzystać z CarPlay/Android Auto to jakieś nieporozumienie. W dłuższej trasie pewnie jeszcze do przyjęcia ale jakbym miał przy każdym wsiadaniu do auta podłączać telefon do kabla by sobie posłuchać swojej muzyki to chyba jednak bym tego nie robił.
Hyundai Ioniq Hybrid '18
Super patent. Co do przełączania piosenek to chyba standard. U mnie w radiu po BT też jest lekkie opóźnienie.
Tak teraz o tym myślę i w sumie przewodowe połączenie by korzystać z CarPlay/Android Auto to jakieś nieporozumienie. W dłuższej trasie pewnie jeszcze do przyjęcia ale jakbym miał przy każdym wsiadaniu do auta podłączać telefon do kabla by sobie posłuchać swojej muzyki to chyba jednak bym tego nie robił.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Ja już miałem odruch podłączania zaraz po wejściu do auta i odkładania telefonu na półkę, bo nie lubię go mieć w kieszeni jak jadę. No ale nie ma co ukrywać, że bez kabla jest to dużo wygodniejsze.