Masz jakąś specyfikację części,ceny producentów ?deejay27 napisał(a):rozrząd z pompą wody i paskami klinowymi oraz łożyska w rolkach napinających
deejay27 napisał(a):łożyska w rolkach napinających
Czyli całe rolki? Czy można same łożyska?
www.mazdaspeed.pl
Masz jakąś specyfikację części,ceny producentów ?deejay27 napisał(a):rozrząd z pompą wody i paskami klinowymi oraz łożyska w rolkach napinających
deejay27 napisał(a):łożyska w rolkach napinających
Masz jakąś specyfikację części,ceny producentów ?
Czyli całe rolki? Czy można same łożyska?
deejay27 napisał(a):Kierownicę myślałem żeby obszyc od nowa , taki mam plan , ale najpierw muszę zabrac się za skrzynię ( wymiana oleju wraz filtrem) później hamulce przód i mechanicznie będzie jak ta lala. Następnie wezmę się za wygląd . Na pewno chciałbym zamontowac nową (drugą maskę) która będzie miała z 10 kilo mniej szpachli niż moja:), bo strach głowę wsadzic żeby pręta podtrzymującego nie złamała:) Cały czas męczy mnie zglebienie jej bo koza straszna.
Gdzie kupujesz filtr i jaka cena i firma![]()
Co do maski to mogę Ci zatrzymać bo mam dwie, aluminiowa (nie wiem czy ma szpachlę) i mam stalową która na bank nie ma szpachli.
Tylko nie przesadź z opuszczaniem jej, bo wsiądą cztery osoby i może być...zgrzyt....zgrzyt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość