Mazda Xedos 9 TA KL-DE '93
Dzisiaj wymieniłem wszystkie węże i wężyki od gazu.
Jak wymieniałem sondy musiałem coś ruszyć i było czuć gazownię. Wolę mieć wszystkie nowe bo kilka lat już mają
Nie wiem co za papudrak robił coś przy instalacji gazowej, ale niektóre wężyki które były zamontowane nie nadawały się do gazu
Jak wymieniałem sondy musiałem coś ruszyć i było czuć gazownię. Wolę mieć wszystkie nowe bo kilka lat już mają
Nie wiem co za papudrak robił coś przy instalacji gazowej, ale niektóre wężyki które były zamontowane nie nadawały się do gazu
Piotr_ napisał(a):Dzisiaj wymieniłem wszystkie węże i wężyki od gazu.
Jak wymieniałem sondy musiałem coś ruszyć i było czuć gazownię. Wolę mieć wszystkie nowe bo kilka lat już mają![]()
I juz nie wali gazikiem ?
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
- Od: 1 sie 2013, 21:33
- Auto: Mazda 323F BA Z5 1998r
Myj. Ja mogę tylko zazdrościć ( przynajmniej do listopada )
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
true 

Piotr_ napisał(a):Nie wiem czy dwie Mazdy umyć i wywoskować to nie za dużo jak na jeden dzień, mimo że to czysta przyjemność
Dasz radę .

Ale jaki efekt będzie .
Wszystkie dziewczyny będą się za tobą oglądać.

Szerokości
No cisza bo o pierdołach nie ma co pisać
A co do psucia...to wykrakałeś
Po raz kolejny padła prawa półoś, dostała dość duży luz na łączeniu z przegubem wewnętrznym.
Dzisiaj przekopałem magazyn z częściami u mnie i u Miedziaka i znalazłem kilka sztuk
Po weekendzie skompletuję zestaw i montaż.
Po za tym tankuję gaz i kilometry znikają
A co do psucia...to wykrakałeś

Po raz kolejny padła prawa półoś, dostała dość duży luz na łączeniu z przegubem wewnętrznym.
Dzisiaj przekopałem magazyn z częściami u mnie i u Miedziaka i znalazłem kilka sztuk
Po weekendzie skompletuję zestaw i montaż.
Po za tym tankuję gaz i kilometry znikają