Mazda 626 GF FS '01 Lift 2.0 HP 100kW – Czarnulka Radex'a
Już ma dietza, klamoty przednie
czekam żeby to usłyszeć 

You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Bandit napisał(a):Już ma dietza,
sewo napisał(a):ale nadal nie rozumiem po co ci Radziu dwa piece
ehhh tak już wyszło. kupilem najpierw ten do suba i nie pomyslalem o glosnikach.
ale jakby był jeden piec to musialby mieć osobne sterowanie do subwoofera i osobne do glosnikow (w sensie LP i czestotliwosci) a taki piec chyba bardzo drogi ?
tak czy inaczej jest wszystko założone i gra ładnie
wczoraj siedziałem do 1 w nocy w garażu ale jeszcze nie do końca wszystko ogarnięte.
drzwi wygłuszone i wszystko ładnie ogarnięte, twwetery w "trójkątach", Ache radził w podszybiu ale tam mi nie pasowały z dwóch powodów... kolor plastiku i robiły zamęt niepotrzebny.
mistrzostwo świata CA toto nie jest ale mi się baaaaaaaardzo podoba
fotek z przebiegu prac niestety nie mam
jedynie strzleliłem tweetera "po"

dodatkowo udało mi się naprawić feler który drażnił mnie od jakiegoś czasu... szyba kierowcy spuszczona do samego dołu uderzała o metal.
okazało się że wypadła taka twarda guma amortyzująca uderzenie opuszczanej szyby.
dałem gumę na miejsce i jest git
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ja też ostatnio szukałem przyczyn drobnych zgrzytów a okazało się że nakrętka w drzwiach jakimś cudem luzem leżała a człowiek nie mógł jej znaleźć
-
casterr
Tweetery very nice 
Btw, za głośniki dzieki, muszę zakupić poduchę pod silnik, bo mi się tłucze coraz bardziej, cena jak za głośniki od Ciebie+wymiana
Btw, za głośniki dzieki, muszę zakupić poduchę pod silnik, bo mi się tłucze coraz bardziej, cena jak za głośniki od Ciebie+wymiana
po przejechaniu paru kilometrów z pasażerami z tyłu zacząłem obawiać się o swoje i ich bezpieczeństwo gdyż ET felgi zimowej jest zbyt małe i opona tarła o nadkole
założyłem opony zimowe na felgi AEZa i teraz mogę spokojnie i bezpiecznie jeździć
i do tego będzie lans w zimie a nie jak plebs na stalówkach
gorzej jak pokrzywie
na wiosne prawdopodobnie kupie jakieś 17" i oponki

założyłem opony zimowe na felgi AEZa i teraz mogę spokojnie i bezpiecznie jeździć
na wiosne prawdopodobnie kupie jakieś 17" i oponki

radzio obrazasz 98 % forumowiczow, klubowiczow i innych obywateli III RP ( teraz to juz nawet IV RP ) i w tym mnieRadex napisał(a):a nie jak plebs na stalówkach
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Lans na 16" alu w zimie jak u mnie
Aż tak mocno tarło? nie lepiej było wrzucić gumy w sprężyny na zimę? Mi już szkoda tych 16" na zimę no ale cóż siła wyższa.

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Boczuś
dostaniesz kase za szkodę to se kupisz wypas felaszki na lato a letnie pójdą na zimówki
chociaż zapomniałem.... Ty musisz teraz na pieluchy zbierać

Eklerek, dość mocno tarło po bokach i bałem się. Gum nie chciałem wrzucać, wolałem przerzucić opony.

Eklerek, dość mocno tarło po bokach i bałem się. Gum nie chciałem wrzucać, wolałem przerzucić opony.
prosze mi niedogryzacRadex napisał(a):Ty musisz teraz na pieluchy zbierać![]()
Weź go za "chrzestnego", podobno się nie odmawiaboczek86 napisał(a): mam nadzieje ze wujek radzio niebedzie skąpy
plebs na stalówkach, yeeah, ja też tylko gumy zmieniam
Radex proponuję postojówki Ledowe W5W...
Oraz żarówki " Efekt Xenon " Lub np. Osram Cool Blue Intense..
Jako,że pracuję w sklepie z Xenonami, zapraszam do mnie...

Oraz żarówki " Efekt Xenon " Lub np. Osram Cool Blue Intense..

Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Lukazie napisał(a):Radex proponuję postojówki Ledowe W5W...![]()
![]()
Oraz żarówki " Efekt Xenon " Lub np. Osram Cool Blue Intense..![]()
nie dzieki, postojowki juz mialem ledowe i trąciły na niebiesko, a jakbym wstawił jeszcze jakiś osram kul blue to już w ogole by była wiocha na maxa. a ja nie lubie wiejskiego tuningu
moim zdaniem Philips Blue Vision bardzo fajne swieca i nei maja nic wspolnego z WT. Swiatlo daja biale, a nie niebieskie. Duzo lepiej to wyglada niz zwykla zolta zarowka 
a te naklejki po kulach od nabojow masz jeszczeRadex napisał(a):a ja nie lubie wiejskiego tuningu
boczek86 napisał(a): a te naklejki po kulach od nabojow masz jeszcze![]()

i pioruna
i chłopczyka lejącego na znak ograniczenia prędkości
radzi moje reflektory na prawdę dają piękne światło i nie potrzbuje żadnych drogich żarówek.
mam tungsramy megalight i daja ładniutkie światło.
miałem kiedyś postojówki ledowe i dawały niebieską poświate mimo że były białe i na prawdę zajeżdżało agro...
radzi moje reflektory na prawdę dają piękne światło i nie potrzbuje żadnych drogich żarówek.
mam tungsramy megalight i daja ładniutkie światło.
miałem kiedyś postojówki ledowe i dawały niebieską poświate mimo że były białe i na prawdę zajeżdżało agro...