www.mazdaspeed.pl
Dominator napisał(a):Znaczek jest pomalowany częściowo i w tym stylu raczej zostanie
Radex napisał(a):nie rób wiochy, nie przycinaj znaczka
oblivion napisał(a):Zadbany egzemplarzyk![]()
Ostatnio też myślałem nad częściowym pomalowaniem znaczka
chyba tak jak u wszystkichDominator napisał(a):DziękiChoć jest parę mankamentów blacharskich, ale jak to w Maździe
![]()
i chyba jutro tak zrobię, jak w końcu przestanie padaćDominator napisał(a):batman logo byłoby na miejscu
ciekawy21 napisał(a):czyli z przodu się mieściły opony 205/55 bez problemu przy skręcaniu....
młotek nie będzie potrzebnyciekawy21 napisał(a): czyli 2dystanse na tył i młotek w ruch i będzie dobrze??
rafalpicewicz napisał(a):Witam wszystkich, Mam mazde 626 gf TDI 2.0 i mam maly problem z nia ;( bylem nie dawno u mechanika zeby podlaczyc mazde pod kompa i pod silnik mi nie chcialalo podlaczyc i powiedzial mi ze od strony pasazera moze jakis kabel byc urwany i dla tego nie laczy;( a druga sprawa to cos mi obroty wariuja i pierdzi mi czarnym dymem od czego tak moze byc
,turbina jest dobra bo sprawdzalem .
rafalpicewicz napisał(a):No nic bede szukal dalej ale dzieki za odp., a gdzie moge kupic jakas naklejke mazdy klub
?
:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości