Mazda Xedos 6 CA KF 98' – Marcin
ładna sztuka
chociaż na tych pierwszych fotach z czarnymi alusami lepiej wyglądała
powodzenia
Pranie tapicerki samochodowej, dywanów oraz wykładzin BOCHNIA
TEL: 607832825
TEL: 607832825
Kwestia spojrzenia na sprawę 
Na czarnych moim zdaniem zrobiła się jakby "starsza" i felgi nie wyglądały na 17",wydawały się mniejsze. Inną sprawą było samo wykonanie czarnego malowania... pozostawiało wiele do życzenia. Na zdjęciach fajnie a na żywo już tak fajnie nie było. Ktoś kto je malował bardzo się spieszył, albo nie znał sie na malowaniu
Zostały wypiaskowane i proszkowo na srebrno. Mi sie bardziej podoba 
Na czarnych moim zdaniem zrobiła się jakby "starsza" i felgi nie wyglądały na 17",wydawały się mniejsze. Inną sprawą było samo wykonanie czarnego malowania... pozostawiało wiele do życzenia. Na zdjęciach fajnie a na żywo już tak fajnie nie było. Ktoś kto je malował bardzo się spieszył, albo nie znał sie na malowaniu
tak w skarbówce pow ze ma wybrac ze 626 bo xeda nie miała w ksiazce i dla swietego spokoju mowie jej ze to prawie to samo.
X E D O S 6
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
- Od: 19 maja 2012, 07:54
- Auto: viewtopic.php?f=314&t=156205
ptaszek775 napisał(a):xeda nie miała w ksiazce
Dziwne trochę.
Ja tam bym tak długo czekał aż by znalazła.
W PL to może jeszcze ujdzie ale jak bys miał kontrolę w DE to mogą sie czasem przyczepić. Druga sprawa to przy sprzedaży smochodu możesz mieć problemy. Chyba każdy na to zwróci uwagę i jesli chodzi o mnie to bym takiego samochodu nie kupił. Ja na Twoim miejscu to bym pojechał jeszcze raz do urzędu i zgłosił błąd. Niech wystawią nowy dowód z odpowiednim modelem auta.
powiem od poczatku mi jak ten czarodziej sprzedawał to mowił ze to jest xedos 6 ok na umowie kazał pisac mazda 626 xedos 6
a w skarbowce to szuka takiego czegos i nei ma
mowie ze xedos 6
tez nie ma
w koncu powiedziałem ze ma mi wy liczycy tyle ile płaca za 626 z 98 roku
a to ze w dowodzie juz było 626 to ten koles tak miał
a musze isc zmienic bo tak jak mowisz ze jak trafie kogos kto sie zna to nie sprzedam tego no i beda jaja
a w skarbowce to szuka takiego czegos i nei ma
mowie ze xedos 6
tez nie ma
w koncu powiedziałem ze ma mi wy liczycy tyle ile płaca za 626 z 98 roku
a to ze w dowodzie juz było 626 to ten koles tak miał
a musze isc zmienic bo tak jak mowisz ze jak trafie kogos kto sie zna to nie sprzedam tego no i beda jaja
X E D O S 6
- Od: 19 maja 2012, 07:54
- Auto: viewtopic.php?f=314&t=156205
Auto sprzedane.
Co prawda na stacji diagnostycznej okazało się ,że jest więcej do zrobienia niż przypuszczałem, ale przynajmniej kupujący wie co nabył.
Auto trafiło do forumowicza,mam nadzieję że posłuży.
Temat do zamknięcia.
Pozdrawiam.
Co prawda na stacji diagnostycznej okazało się ,że jest więcej do zrobienia niż przypuszczałem, ale przynajmniej kupujący wie co nabył.
Auto trafiło do forumowicza,mam nadzieję że posłuży.
Temat do zamknięcia.
Pozdrawiam.