Mazda 626 GC FE '83r. 2.0 coupe
No może i alufelgi. Kilka lat temu miałem podobne i były to kołpaki ale gdzieś się pogubiły. Wiem,że ciężko od jakiegoś czasu poszukuję ale jeszcze nie trafiłem ;p
-
mazdzior83
Podejrzewam, że takie klasyczne alusy będą bardzo drogie 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
napraw ten głośnik to na następnym spocie posłuchamy tych melodyjek z mario:D
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
mazdzior83 napisał(a):ak znajdę czas to postaram się coś pokombinować
Okok

Dzisiaj grzebałem ale się nie dogrzebałem. Muszę poszukać jakiegoś schematu gdzie to może być 
-
mazdzior83
Gratuluje super samochodu, takimi klasykami, aż miło czasem przejechać się bez celu, dla samej frajdy,
i powodzenia przy utrzymaniu mazdy w jak najlepszym stanie, co do felg ja do swojej GD szukałem orginalnych alufelg i cieżko znaleźć, także w Twoim przypadku z niektórymi częściami na pewno będzie jeszcze trudniej
i powodzenia przy utrzymaniu mazdy w jak najlepszym stanie, co do felg ja do swojej GD szukałem orginalnych alufelg i cieżko znaleźć, także w Twoim przypadku z niektórymi częściami na pewno będzie jeszcze trudniej
- Od: 13 lip 2010, 16:17
- Auto: Mazda 626 GD coupe
Dzięki dzięki
Fakt jest frajda z przejażdżki
No co do części to cokolwiek znaleźć to mam wielki problem. Ale jako tako jest 

-
mazdzior83
Kilka lat temu ze starą rejestracją GW(G)5, był złoty hatchback 86' w wersji GT – miał tempomat, szyberdach, spryskiwacze reflektorów, elektryczne szyby i lusterka, duża ilość brązu wewnątrz, kierownica podobną do twojej, felgi z kółkami (te ze zdjęcia), i kto wie co jeszcze
Powoli szedł na części, ale może coś odnajdziesz (kontakt priv).
Co do frajdy, to może zakłócić ją, np. zgrzytanie i drżenie silnika w wąskim rejonie około 2800obr/min.
Co do frajdy, to może zakłócić ją, np. zgrzytanie i drżenie silnika w wąskim rejonie około 2800obr/min.
http://chomikuj.pl/E.N.D/manual/Mazda
http://www.imagebam.com/gallery/c3uxth9apd32x1tn0ledh5rsaembeplr/
... gdybym byl bogaty ... to kupuje FSO Polski do '81 :D
http://www.imagebam.com/gallery/c3uxth9apd32x1tn0ledh5rsaembeplr/
... gdybym byl bogaty ... to kupuje FSO Polski do '81 :D
- Od: 17 kwi 2009, 18:00
- Auto: Lancer CS Wagon 4G63 2L '07
PN C+ GSI 1.6L '98
626 II GC GLX FE 2.0L hback '86
Szyna napisał(a):Dlaczego sprzedajesz ?
Sprzedaję bo potrzebuję samochodu na dojazdy do pracy a szkoda jej.
I nie mam warunków na garażowanie...
-
mazdzior83
Szkoda klasyka takiego sprzedawac
Tyle bylo by dobrego
A ja mam nadzieję, że trafi w dobre ręce i nowy właściciel będzie o nią dbał. Stąd taka cena (niektórzy mówią, że drogo) – nie chcę aby ktoś rozwoził nią pizze a potem oddał na złom...
-
mazdzior83
Drogo? jakbym miał to bym wzial od razu....
Ale chwilowo mam do zrobienia rozbitka;/
Ale chwilowo mam do zrobienia rozbitka;/
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Hał macz(ile)?
"The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing" – Edmund Burke
Mazda 626 GD – Biała Dama
Mazda 626 GD – Biała Dama
- Od: 24 paź 2013, 19:50
- Auto: Mazda 626 GD '91 FE4
ArteK86 napisał(a):Hał macz(ile)?
Fajw tałzens of polisz zlotys. Jak za darmo
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Jak za rzadko spotykany egzemplarz, to rzeczywiście cena niezbyt wygórowana. Ale to auto musi kupić ktoś kto ma:
1. garaż
2. cierpliwość i zapał
Do doprowadzenia do stanu idealnego a później lweekendowych / zlotowych przejażdżek auto jak znalazł.
1. garaż
2. cierpliwość i zapał
Do doprowadzenia do stanu idealnego a później lweekendowych / zlotowych przejażdżek auto jak znalazł.
-
ZdzichuZ