Mazda MX-6 GE KL '92 – SIMPLY CLEAN!
tak wygląda opona 185/35 na feldze 8,5x17
http://tyrestretch.com/8.5_185_35_R17/
http://tyrestretch.com/8.5_185_35_R17/

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Nie chcę być pesymistą, ani negatywnie odebrany, ale jakiś czas temu gadałem z gościem, który ma podobny naciąg na 10" felgach. Co noc modli się o to, żeby żadna opona mu nie zleciała w zakręcie.
Każdy robi po swojemu, ale trzeba wziąć pod uwagę własne bezpieczeństwo.
Każdy robi po swojemu, ale trzeba wziąć pod uwagę własne bezpieczeństwo.
To nie ludzie, to wilcy...
- Od: 6 lip 2012, 12:00
- Auto: Mazda MX-6 '92 KL-DE
w Toruniu żadne projekty nie wychodzą:P
Ano nie ma:) bo to koza w fazie przejsciowej:)
Oj chyba Pyton trochę Cię poniosło:) Nie powiem , bo jeszcze nie tak dawno też sie jarałem tym autem, jednak ostatnie modyfikacje wg mnie trochę pogorszyły wygląd, może to jeszcze nie jest koniec , i efekt końcowy będzie lepszy, lecz auto posiada właściciela , i to Jemu ma sie ono podobać. A konkurencja ubiegająca sie o miano najlepszej w PL , jeżdzi w innym województwie:)

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Jak w innym wojewodztwie?:) przeciez wiadomo ze najladniejsze mx'y sa dwa w kuj pom:)
deejay27 napisał(a):Oj chyba Pyton trochę Cię poniosło:) Nie powiem , bo jeszcze nie tak dawno też sie jarałem tym autem, jednak ostatnie modyfikacje wg mnie trochę pogorszyły wygląd, może to jeszcze nie jest koniec , i efekt końcowy będzie lepszy, lecz auto posiada właściciela , i to Jemu ma sie ono podobać. A konkurencja ubiegająca sie o miano najlepszej w PL , jeżdzi w innym województwie:)
Popieram DJ nie pasuje mi ten styl do tej gondoli, dla mnie w MX6 Faworytem jest Kamil
Trzymam kciuki za efekt końcowy póki co jestem rozczarowany.
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
Koci@k napisał(a):Hi hi...no niestety nie
Ile osób tyle opinii
Reiss napisał(a):dla mnie w MX6 Faworytem jest Kamil
który Kamil?
Dla mnie również Kamil jest faworytem .I nie tylko o wygląd mi tu chodzi,ale również o super stan motorowni ,co widać po czasach na ćwiartkę.Ale tak pisałem wcześniej ten MX również miał swoje 5 minut,jeszcze całkiem nie dawno

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Aktualny wygląd auta na żywo robi MEGA robotę. Cały czas idę dokładnie wybranym kierunkiem. Auta nie robię pod publiczkę i naprawdę jestem zadowolony z efektu. A czy się to komuś podoba czy nie to już jego własna sprawa.
Z wyglądu niewiele się zmieni. Jedynie może pójdzie jeszcze w dół plus większe kąty i dystanse
Cały czas działam.
Ps. Na tym zdjęciu robionym zielonym kalkulatorem mazda nie wygląda.. Niebawem porządna sesja kozy
Ps2. Deejay, na silnik nie mogę narzekać, zapewniam Cię
Z wyglądu niewiele się zmieni. Jedynie może pójdzie jeszcze w dół plus większe kąty i dystanse
Ps. Na tym zdjęciu robionym zielonym kalkulatorem mazda nie wygląda.. Niebawem porządna sesja kozy
Ps2. Deejay, na silnik nie mogę narzekać, zapewniam Cię

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92