Mazda 626 GF RF-T '99 Indigo Blue
malkolm napisał(a):Riki to będziesz jadącym z naprzeciwka świecił po oczach jeśli światło jest tak samo kierowane jak w europejskich reflektorach
napisałem wyżej:
Riki napisał(a):trzeba pomyśleć nad przeróbką
Riki napisał(a):przednie lampy JDM sprowadzone świeżutko z Japonii...
No ładne oczka Panie Michale...
patrząc na filmiki z przyspieszeń, mam pewne obawy co do ćwiartki z Tobą...
czarne wkłady w lampach – dobry wybór, są świetne
dopiero GF będzie wyglądać... a miała być seria
dopiero GF będzie wyglądać... a miała być seria
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
CezaR83 napisał(a):ładne oczka Panie Michale
aa dziękuję...

CezaR83 napisał(a):patrząc na filmiki z przyspieszeń, mam pewne obawy co do ćwiartki z Tobą.
noo nie móww.. od starego dyszla..

NBR napisał(a):dopiero GF będzie wyglądać... a miała być seria
seria seria... tylko taki bardziej Jaapan Stylee

philios napisał(a):Ładna mazda – nie ukrywam – nawet chyba ładniejsza od mojej. . .
O ile pierwsza część zdania nie podlega dyskusji to druga to już herezja
Najbardziej nijakie auta Mazdy:
1) Demio
2) 323 BJ szczególnie F (bez MSP)
3) 626 GF
To moje zdanie i wara od niego.
Stała pod ścianą prężąc kakao
malkolm na lampy jeszcze czekam..
jak tylko będę miał je w ręku i znajdę chwilę czasu to zabieram się za montaż... przyznam że ostatnio odpuściłem nieco jakiekolwiek mody i gdybym dziś miał się zdecydować na zmianę to pewnie bym ich nie kupił.. aleee jak już są to założę
Cały Piątek spędziłem na polerowaniu lakieru... i wyszło na prawdę nieźle ale w Sobotę spadł deszcz
Cieszy mnie stan ogólny tego auta... dalej podtrzymuję to co napisałem kiedyś... NIGDY nie zostanie sprzedana
ma już u mnie dożywocie
a to jeszcze długa droga
no i mimo wad lubię tego diesla..nie brakuje mu mocy... nawet piątka jest cholernie elastyczna i nie tęsknię tutaj za dynamiką nowszych diesli w Maździe.. allee to wszystko nie zmienia faktu, że jest to moja ostatnia Mazda... (a trochę szkoda..)
Pozdrawiam.
Cały Piątek spędziłem na polerowaniu lakieru... i wyszło na prawdę nieźle ale w Sobotę spadł deszcz

Cieszy mnie stan ogólny tego auta... dalej podtrzymuję to co napisałem kiedyś... NIGDY nie zostanie sprzedana

Pozdrawiam.
Riki napisał(a):moja ostatnia Mazda... (a trochę szkoda..)
Też tak mówiłem
Lukano napisał(a):nadal podtrzymuje, że nie kupię mazdy młodszej niż 2000 rok
Czyli te BJ/GF, które ponoć nie zasługują nawet na logo Mazdy

Lukano napisał(a):3 i 6 to już są dobre samochody do jazdy i tyle.
dokładnie... mi generacja zoom-zoom w ogóle nie przypadła do gustu dlatego czas na zmiany... może kiedyś dojdzie nawet jakiś Szwed
Riki napisał(a):Czyli te BJ/GF, które ponoć nie zasługują nawet na logo Mazdy łoł oczko
heheheh jest kilka wyjątków
Srebrna BJ sportive którą kiedyś oglądałem
Riki napisał(a):może kiedyś dojdzie nawet jakiś Szwed zeby
Ja teraz poluję na 850