Mazda MX-6 GE KL '92 – SIMPLY CLEAN!
Mi sklep j-parts.pl za sprowadzenie gwintu d2powiedzaił 3200 bodajże i 6 tyg czekania lub za dopłata 700 za tydzień czekania 
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Roni napisał(a):Mi sklep j-parts.pl za sprowadzenie gwintu d2powiedzaił 3200 bodajże i 6 tyg czekania lub za dopłata 700 za tydzień czekania
Felgi zamawiałem od tumanów z UK i czekałem 6 tyg
Zaletą zamawiania z UK jest to że nie płacisz cła, a VAT jest doliczany juz podczas kupna części. Przesyłka w sumie nie dużo drożej wychodzi niż w naszej KALAFIORNII.
Z USA przyszły mi paczki do 10 dni, cła o dziwo też nie naliczyli
Piękna sztuka w najładniejszym kolorze
Szkoda że chcesz sie pozbyć 

Widziałem ostatnio obywatela Sewę w korku na gorszą stronę Wisły – robi wrażenie MX na tych kołach.
-
ZdzichuZ
BArdzo łądna MX6... Zrobiona ze smaczkiem a alufelgi które wybierasz sa genialne! Gratuluje pieknej Madzi i pozdrawiam!!!
Szkoda, że sprzedajesz;( oby została w klubie
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
sewa napisał(a):Ps. Auto ma u mnie dożywocie
Nie ładnie..
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"

"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93
sewa napisał(a):pewnie i tak się nie sprzeda)
Nie sądze ;d ktoś sobie kupi i kompletnie nic nie będzie musiał robić
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
Nie mam możliwości, żeby nie załować takiego samochodu !:)
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Jakie masz kapcie wrzucone na te felgi, chodzi mi o rozmiar.
Buuu... Mazdy już nie ma...