barcieh napisał(a):A jeszcze powiedz jak to dokładnie jest z tą Twoją homologacją,
Homologację mam właśnie na montaż,przepuszczalność UV i na to, że po oklejeniu szyby nie straciły swoich właściwości ochronnych.Na przepuszczalność powiedział mi ten co zakładał ,że wypiszą jak podjade do SKP i mi zmierzą + wystawią papier. Wtedy do niego przyjeżdżam i dostaje dodatkowy papier. Nie ma takiej możliwości żeby mi wystawił na przepuszczalność bez dodatkowego "mini przeglądu". Gość znał się na rzeczy i zapewniał że takie przyciemnienie jak mam teraz to raczej problemów nie będzie i że szyby w oryginale miały praktycznie 100% przepuszczalności,więc mam się nie martwić.
Jak z kolei mówiłem że się jeszcze zastanawiam nad 50% z przodu, to już mówił iż nie ręczy ,że za chwilę nie będe tego zrywał podczas kontroli a o pozytywnym przejściu pomiaru przepuszczalności mogę tylko pomarzyć.
Początkowo miałem zamiar jechać aby zmierzyć i wrócić po dodatkowy papier,jednak sobie podarowałem.
barcieh napisał(a):nawet jeśli masz tą homologację to omijaj kontrole bo znajdzie się miły pan policjant, który to wszystko podważy wynikiem badania
Tak,wiem

jednak wydaje mi się że spełniam normy. Na zdjęciach wygląda jak by były na prawdę ciemne, ale w rzeczywistości prawie nie różnią się od przedniej-nie przyciemnianej wcale.
DamianSzatan666 napisał(a):wrzuć jakieś fotki wnętrza. ja mam z tego najnowszego lifta.
Wrzucę,wrzucę ale najpierw posprzątam
Już widze że masz kierownicę najnowszą,ja mam tę wcześniejszą,ze starym znaczkiem. Reszta chyba identyko-wszystko czarne za wyjątkiem dywaników-szare.
DamianSzatan666 a masz oświetlenie schowka? U mnie nie ma. Widać tylko przez te dziury jakąś metalową rurę,jakby część od poduszki pasażera.