Eklerek323f napisał(a):2 tygodnie bez wnetrza jezdzilem jak sie suszyłou mnie tubka kleju i uzupelnienie braków wystarczyło
Zajrzę do tego pewnie w weekend o ile starczy czasu bo jadę po fotele
www.mazdaspeed.pl
Eklerek323f napisał(a):2 tygodnie bez wnetrza jezdzilem jak sie suszyłou mnie tubka kleju i uzupelnienie braków wystarczyło
Gandol napisał(a):tego to już wcale w 626 nie widziałem
Gandol napisał(a):No właśnie u Chmiela widziałem skóry i mega ładnie to wygląda ale jak dla mnie nie praktyczne :/ w zime ziębi a w lato zbyt gorące dlatego wole material :p ale elektrycznego sterowania chyba Chmielu nie ma, chyba że się nie chwalił
Biniu777 napisał(a):To takie typowe stereotypy na temat skóry w aucie. U siebie nie zauważam ani jednego ani drugiego.
Za to łatwość utrzymania skóry w czystości to sprawa nie do przecenienia
Adoz napisał(a):Identyczne fotele mamswego czasu ogłaszałem się na forum że oddam za bezcen :p Moje też sterowane elektrycznie ale wymieniłem je na jasną skórę
dj4xm napisał(a):Podziwiam i podziwiam i...zazdroszczę trochę
Co prawda mam GF, ale też 1.8 90km i pytanie czy dużo takie 17" spowolniły 1.8 i magiczne 90km? (chyba, że nie zauważyłem wątku o swapie, ale czytałem od początku dzisiaj i nie zauważyłem, jeśli był to przepraszam)
i czy zawiecha obniżona strasznie telepie? Mieszkam na zadupiu dziurawym także boję się, że będę co pół roku wymieniał wszystko ;/
Ale Twoja Magda wygląda pięknie!
Pozdrawiam z Konina ;–)
Gandol napisał(a):Powiem tak, możesz założyć 17-tki na oryginalne zawieszenie, też to pojedzie a czy będzie się podobać to już od twoich upodobań zależyJa mam kupione tylko sprężyny obniżające i założone na seryjne amortyzatory, jeżdżę i nic się nie dzieje ale na pewno amory przy takich springach dostają szybciej po pupie
Turbo o wiele droższe niż kompresor bo więcej trzeba zmieniać
Nie śpię na pieniądzach więc wolałbym kompresor ale tak jak mówię najpierw są ważniejsze rzeczy do zrobienia
Też tak jakiś czas temu mówiłem ale na zlot zawsze można pojechać, ja spróbowałem byłem na torze Poznań i moja nawet nie wypadała najgorzej a myślałem, że będzie odwrotnie
Przy okazji można poznać na prawdę sporo fajnych osób, będę musiał jeszcze kiedyś się wybrać na spocik regionalny w Poznaniu bo miałem już dawno się zjawić ale zawsze czasu brakuje
Do mojego wątku zapraszam co jakiś czas coś wrzucam jak dłubie przy autku, będziesz jedną z kilku osób która śledzi tu cokolwiek
Gandol napisał(a):Tylko też jakbyś felgi kupował to musisz dobrze ET dopasować chyba, że chcesz się bawić w dłuższe szpilki i dystanse, Chmielu nie jest zadowolony z tego rozwiązania co zresztą opisuje u siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość