Mazda 626 GF FS '01 Lift 2.0 HP 100kW – Czarnulka Radex'a
dobrze zrobione zdjecia to i nie widac tak braku gleby. Na asfalcie pewnie juz tak rozowo nie jest 
-
Pyton162
Radex napisał(a):co do lamp oblivion, albo wszystko albo nic.... także jak już to musiałbym wszystkie lampy sam przyciemnić razem z tylnymi.
Akurat tylne światła w GFie są tak zaprojektowane, że podczas świecenia wyglądają na dosyć nowoczesne (np. konwersja u Bandita

Teraz wybór, miłość do czarnego czy celowe postarzanie coraz starszego wizualnie auta.
Z tak masywnym tyłem auto wygląda naprawdę fajnie (foto: tył-bok).
Czarne światła to ostatni przystanek na drodze do FULL BLACK, a szyby boczne (przód) zostały jasne
Pomyśl lepiej o środku.
Pyton162 napisał(a):dobrze zrobione zdjecia to i nie widac tak braku gleby. Na asfalcie pewnie juz tak rozowo nie jest
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Wygląda malina
Osobiście nie obniżyłbym ani o pół centa
jest dobrze i dość wygodnie/komfortowo. Jak tak patrze na felgi to trochę żałuje że nie kupiłem siedemnastek ale mam nadzieje że nie będzie aż tak dużej różnicy w wyglądzie. Już nie mogę się doczekać kiedy moje założę
Powiedz mi ten dekielek w feldze jest aluminiowy czy plastikowy?

- Od: 2 sie 2011, 20:42
- Auto: 626 2.0 16V 116KM SEDAN 2001r
Na tym VT wygląda jakby ktoś z niej spuścił powietrze 

Czepiacie się wszystkiego widzę
Moim zdaniem jedna z ładniejszych razem z Bambitowozem w klubie.
Moim zdaniem jedna z ładniejszych razem z Bambitowozem w klubie.
-
Fasola
ADHD napisał(a):Pomyśl lepiej o środku.
co dokładnie masz na myśli Łukaszu?
osobiście uważam że środek jest bardzo ok. jedyne mody jakie mogą powstać w niedalekiej przyszłości to jedynie obszycie kierownicy na szaro-czarno i gałka mazdaspeed.
14/88 napisał(a):Powiedz mi ten dekielek w feldze jest aluminiowy czy plastikowy?
plastikowy – szary

i do tego dają naklejkę czarną z napisem dezent.
coś w tym stylu tylko tu jakaś podróba:
http://3dcarstickers.com/published/publ ... nt_enl.jpg
deejay27 napisał(a):wydaje się ze te koła jakby za duże były
jak to za duże? rozwiń swą myśl bo nie czaje. wszystko jest dobrze dobrane zachowując odpowiednie wymiary.
sewo dzięki za VT. a możesz zrobić mi tylko takie coś takie coś?:
– zaciski na czarno
– halogeny na żółto
Fasol wiesz jak jest... co byś nie zrobił to zawsze ktoś będzie kręcił że a to mogłoby być niżej a to coś tam

Tak wiem to doskonale, jedni lubią nocniki, drudzy to co w nocniku, inni zbierają znaczki pocztowe – drudzy podkłady kolejowe
(sorka dowcip na miejscu z uwagi na żałobę)

-
Fasola
drapieżny kociaczek napisał(a):Pierdzielicie jak takie dziadki ostro zestarzałeJa bym tylko obnizyła i wsio. I nic więcej nie robiła
Aśka proszę Cię........co Ty w ogóle robisz w tym temacie
Ostatnio edytowano 5 mar 2012, 20:41 przez Fasola, łącznie edytowano 1 raz
-
Fasola
Fajna kaszana z tymi dekielkami. Ja też dostałem plastikowe czarne tylko bez naklejek dlatego myślałem że coś jest nie tak. Znalazłem coś takiego i zastanawiam się nad kupnem tylko musiałbym to pomalować
http://allegro.pl/show_item.php?item=2175227644

- Od: 2 sie 2011, 20:42
- Auto: 626 2.0 16V 116KM SEDAN 2001r