A za głos dziękuje, przyda się
Mazda Xedos 6 CA KF 93'
Czy ja wiem czy nie pasuje... jak się je ładnie wyprofiluje to super wyglądają chromowane listwy
Plany był by założyć gaz jednak zostało jak fabryka wyprodukowała i tak już zostanie. Ja lotkę zostawiam ale chcę znaczek Mazdy wyjąć tylko nie mam pojęcia czym zaślepić dziurę.
w realu i tak wyglada lepiej niż na zdjęciach
)
No to chyba jak każdy Xedosik 
Edit 29.08:
Widzę, że masz elektrycznie składane lusterka. Jak to działa?? U mnie to jest i jakoś przycisk jest cały czas wciśnięty.
Edit 29.08:
Widzę, że masz elektrycznie składane lusterka. Jak to działa?? U mnie to jest i jakoś przycisk jest cały czas wciśnięty.

Nie mam elektrycznie składanych lusterek.
Dzisiaj naprawiłem w końcu głośnik basowy. Okazało się, że cewka była cała, a urwany był przewód łączący cewkę z membraną tak więc niepotrzebnie rozbierałem cały głośnik. Ale już hula jak należy
W przyszłym tygodniu Xedos idzie do blacharza, zdam relacje po naprawie.
Plus kilka zdjęć z dzisiaj
Dzisiaj naprawiłem w końcu głośnik basowy. Okazało się, że cewka była cała, a urwany był przewód łączący cewkę z membraną tak więc niepotrzebnie rozbierałem cały głośnik. Ale już hula jak należy
Plus kilka zdjęć z dzisiaj
Miałem małe problemy,mianowicie silnik szarpał na niskich obrotach, jego dynamika zmniejszyła się dość znacznie.Wczoraj okazało się, że poleciały przewody wysokiego napięcia, na 6 cylindrze było przebicie. Dzisiaj wymieniłem przewody na NGK i wszystko działa już jak należy. Aż chce się na nowo jeździć Madzią 

Bardzo porządna inwestycja 
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
W środę kolejna wizyta u blacharza, tym razem spód zrobi i będzie spokój z rudą. Przed zimą jeszcze oddam do szklarza by pajączka zlikwidował.
Z nowości, na przód wrzuciłem głośniki Hertza z serii DSK wraz z tweeterami

Dziś pojawiła się okrągła liczba, 250 tyś km. A ile jest w rzeczywistości, tego nikt nie wie
Od kupna, przez 6 miesięcy zrobiłem ok 7 500 km.
Tak wygląda Xedos obecnie, zdjęcia robione na szybko przed spotem

Tak na 18 calowych felgach
:

A jak Bóg da to może może niedługo tak

Z nowości, na przód wrzuciłem głośniki Hertza z serii DSK wraz z tweeterami

Dziś pojawiła się okrągła liczba, 250 tyś km. A ile jest w rzeczywistości, tego nikt nie wie
Tak wygląda Xedos obecnie, zdjęcia robione na szybko przed spotem
Tak na 18 calowych felgach

A jak Bóg da to może może niedługo tak

Na razie taka dokładka pozostaje jedynie w marzeniach gdyż na allegro jest tylko jedna sztuka i w dodatku na Xedosie. Pierw uporam się z rdzą
Pakiet Eunosa to już swoją drogą, nakładki na progi są świetne, tak samo blenda na krótszą tablicę.
Pakiet Eunosa to już swoją drogą, nakładki na progi są świetne, tak samo blenda na krótszą tablicę.
Ten spojler na tylnej klapie tego Xeda, to jeden z najgorszych dodatków, jakie mozna sobie przyczepic do auta:) A jeśli chodzi o felgę , którą chyba uzyczył Ci kolega Sylwo , to na tych zdjęciach Twoje są zdecydowanie ładniejsze , byc może na zywo wyglada to inaczej. Hertz'e na 

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Pudło, Felga kolegi L3mur91, ma jeździć na jego Xedosie
A co do tej "lotki" kwestia gustu, 626 miały też taką, mi się podoba.
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Felgi ori Mazdy najlepiej pasują do Xedosa. Poza tym Sylwek ma 17, a to były 18. Założone tylko z mojej ciekawości jak obniżony Xed bedzie wyglądał na 18. Wygląd auta nie zmieni sie, jedynie środek by skompletować czarny środek