Za to z taką dokładką o ile kiedykolwiek coś takiego znajde
Ale lampy strasznie mi sie takie podobaja
www.mazdaspeed.pl
zabas85 napisał(a):Ja jeszcze nie wsadziłem kolego ale kolega Jey co możesz zobaczyć w jego temacie bez problemów wsadził 17x7 czy też 7,5i to przy obniżonym zawieszeniu wiec da sie bez problemów wsadzić 17' a czy 18' da? kiedyś sprawdze na razie odkładam ten eksperyment na dalszy plan po konsultacjach z żonką
Barsliw napisał(a):A jaki kapec do tych 17 przypasować ? 205/45?
DamianoV6 napisał(a):Na lampy możesz dać folie jakaś fajną
zabas85 napisał(a):Teraaaz koniecznie musze coś z lampami zrobić
Domelek napisał(a):Lampy wypoleruj ahaaaha – dobrze wygladają i pasują – pytanie co byś chciał zrobić ?, pomyślałem mały detal to jeśli nie masz w felgach dekielka na niebiesko i nakrętek niebieskich lub takich nakładek niebieskich na nakrętki do felg to polecam, fajnie się wkomponuje.no i spróbuj owiewki znależć – te Heko u mnie już dwa lata i dają radę a praktyczne są.
DamianoV6 napisał(a):Na lampy możesz dać folie jakaś fajną
A co do auta to na rejestracji powinieneś dodać A<KOSA> kolorki super wszystko ładnie dobrane dla mnie miodzio xD
Jey napisał(a):Na fotce jaką dałeś wyżej z tą czerwoną premacy wyszło to fajnie, jak chcesz otrzymać taki efekt, to wiadomo: rozklejaj klosze reflektorów i pozycji, powierzchnie nie odpowiadające bezpośrednio za odbicie wiązki światła (odbłyśnik zostaje) dajesz w czarny mat – efekt murowany
Jey napisał(a):.a i czemu nie pomalowałeś znaczka-logo mazdy na atrapie z przodu – razem z czarną listwą lepiej by się komponował.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość