Mazda5 CR LF 2006 2.0 MZR TOP
No ładnie ładnie :-D
Ps: czym malowałeś zaciski? Bo w swojej cały czas się zastanawiam czym i jaki kolor?
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
Ps: czym malowałeś zaciski? Bo w swojej cały czas się zastanawiam czym i jaki kolor?
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
Kupiłem na alledrogo firmy WDA Wszystko Dla Auta. Mają duży wybór kolorów. Do ciebie pasowałby biały, ale problemem może być szybkie brudzenie
Malujesz pędzelkiem, jest to farba z utwardzaczem. Łącznie wychodzi 200ml gotowej farby. Zasycha ok. 2h. Mi na 4 zaciski malowane dość dokładnie wyszło 45ml zużytej farby także bardzo wydajna farba
Wiem, że MOTIP'a farby są też dobre.
Malujesz pędzelkiem, jest to farba z utwardzaczem. Łącznie wychodzi 200ml gotowej farby. Zasycha ok. 2h. Mi na 4 zaciski malowane dość dokładnie wyszło 45ml zużytej farby także bardzo wydajna farba
Wiem, że MOTIP'a farby są też dobre.
Przejrzałem temat...i jestem pod wrażeniem całej rzeźby związanej z CA...szczególnie te boczki!
Aż miło podpatrzeć, niby "kosmetyka" , ale za to bardzo pracochłonna. Do tego widać, że robione starannie i kompleksowo. Całość na ogromny A i felgi fajne! : )
Aż miło podpatrzeć, niby "kosmetyka" , ale za to bardzo pracochłonna. Do tego widać, że robione starannie i kompleksowo. Całość na ogromny A i felgi fajne! : )
Dzieki. Co do ca szykuja sie zmiany. Bedzie inny wzmak i powedruje nad butle lpg w bagazniku wsrepnie juz mam schowki porobione ale sprawny wzmak okazal sie uszkodzony. Czekam na wycene i naprawe. W pozniejszym czasie dojdzie jakis sub zabudowany w boczek bagaznika. Co i jak jeszcze nie wiem. Tam bedzie dopiero rzeźba. Z perspektywy czasu jesli chodzi o boczki zaluje troche ze nie zrobilem komór. Ale moze kiedys
Kilka elementow więcej i efekt: dorobienie scianek w przegrodach, podfrezowanie miejsca na wzmaka i oklejenie kocem.
Pomysł fajny bo nie zabierzesz miejsca ze środka, ale za to będzie to pierwsza rzecz, którą strażacy przy kolizji rozp....... w pył żeby dostać się do zaworu na butli od gazu. Uwierz, że żaden sikawkowy nie będzie się zastanawiał ile ten wzmak kosztował. To będzie jedno szarpnięcie
Pomyśl nad tym...
Pomyśl nad tym...
323F ba 1.5 '95>xedos6 2.0 '97>5 2.0 Pb/Lpg '06>_____
Sprzedam przednie zaciski hamulcowe do Xedosa6.
Sprzedam stacyjkę z 2 kluczykami i kompletem zamków.
Sprzedam przednie zaciski hamulcowe do Xedosa6.
Sprzedam stacyjkę z 2 kluczykami i kompletem zamków.
Kiepskiej jakosci ale juz wstepnie zrobione. Czekam na oczka do kabli zeby kondzia podlaczyc. I wtedy ogarnac kable.
Jeden z lepszych w tym przedziale cenowym. Byl gdzieś porownywany domowym denonem z wysokiej półki i miał dobre recenzje. Dzieki Bt i dobremu odtwarzaczowi w komie odtwarza flac itd. Duzy plus za sciagany panel i 2x usb z tyłu na kablu i przod na szybko do podpiecia. Posiada tez czasowki jako jeden z nielicznych w tym przedziale. Jestem zadowolony jak narazie. Zwłaszcza z jakosci.
a sterowanie przy kierownicy Ci działa ? dokupowałeś ten moduł interfejs? pzdr
Dopisano 27 lip 2014, 11:47:
i ja chyba skusze sie na ten http://www.pioneer.pl/pl/products/25/10 ... /page.html
co sadzisz o tym modelu? pozdro
Dopisano 27 lip 2014, 11:47:
i ja chyba skusze sie na ten http://www.pioneer.pl/pl/products/25/10 ... /page.html
co sadzisz o tym modelu? pozdro
Kupisz przesłuchasz to powiesz co i jak sterowanie dziala ale nie podlaczylem jeszvze przewodow finalnie do radia. Musze wymienic diody przy wyswietlaczu i chce to zrobic za jednym razem. Modul robilem sam poczawszy od zaprojektowania plytki.
Odkrecone kola i czyszczenie preparatem do zaciskow + szczotka druciana. Zaciski byly w dobrym stanie. Następnie malowanie pędzelkiem. Chwila moment i zakladalem koła.
Witam. Kolejna mała-duuża aktualizacja. Prace obejmowały większy kawałek czasu i niektóre jeszcze trochę zajmą.
1. Wymiana podświetlenia wyświetlacza głównego i konsoli środkowej.
2. Montaż świateł DRL w stylu DIY oczywiście Nie ma lipy typowy CUSTOM MADE.
3. Kolejne zmiany w audio
-Wyleciał MB-QUART PAB 5400
-Zawitał JL Slash 250/1 monoblok (napędza 2 suby 8")
-Zawitał JL Slash 300/4 4-kanałowy (bi-amping)
-Skrzynka testowa dla 2-óch subów. Domyślnie zmieniana będzie zabudowa bagażnika aby pomieścić 2 wzmaki, 2 suby i kondensator pod podłogą.
Oba wzmacniacze są sfatygowane więc postanowiłem wypolerować obudowy na lustro.
Efekty niebawiem.
1. Wymiana podświetlenia wyświetlacza głównego i konsoli środkowej.
2. Montaż świateł DRL w stylu DIY oczywiście Nie ma lipy typowy CUSTOM MADE.
3. Kolejne zmiany w audio
-Wyleciał MB-QUART PAB 5400
-Zawitał JL Slash 250/1 monoblok (napędza 2 suby 8")
-Zawitał JL Slash 300/4 4-kanałowy (bi-amping)
-Skrzynka testowa dla 2-óch subów. Domyślnie zmieniana będzie zabudowa bagażnika aby pomieścić 2 wzmaki, 2 suby i kondensator pod podłogą.
Oba wzmacniacze są sfatygowane więc postanowiłem wypolerować obudowy na lustro.
Efekty niebawiem.