Mazda 323F BJ ZL 2000r – czarnula
nowe foty :
sory ale fotki skasowane w fotosiku
sory ale fotki skasowane w fotosiku
Ostatnio edytowano 1 lis 2012, 14:44 przez Pyton162, łącznie edytowano 2 razy
-
Pyton162
teraz czas na zmiane hebli z przodu na nacinane i nawiercane mikody i odpowiednie do tego zestawu klocki, potem pomyślimy nad profi zawiasem
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):teraz czas na zmiane hebli z przodu na nacinane i nawiercane mikody
Ja jeżdżę od kilku miesięcy na zestawie SpeedMax (wynalazek IC, bo na mikody musiałem tydzień czekać, a potrzebowałem na następny dzień) + klocki Akebono (taki zestaw *4) i jestem szalenie zadowolony, także jak coś to mogę z czystym sumieniem polecić, a cena śmieszna jest...
f*ck
Mev napisał(a):Fajne sandały
chyba klapki
Widzę, że ze stożka nic nie wyszło... Ja się przymierze, ale przez małe "p" i baardzo powoli, bo dla mnie to czarna magia, a nie chce zrobić gorzej niż mam
Pyton162 napisał(a):z przodu na nacinane i nawiercane mikody
Mają już coś dedykowanego do BJ czy będziesz dobierał po rozmiarze z innych?
Co do polerki..albo zdjęcie tego nie oddaje, albo autosolu Ci brakło...za mało się błyszczą
robilem inna pasta, czekam na autosola i przelece jeszcze raz pasta
co do stozka to na dzien dzisiejszy jest wkladka , ciezki problem z dobrym umiejscowieniem stozka w tej mazdzie , a nie uśmiecha mi sie żeby byl blisko wiatraka od chłodnicy
co do stozka to na dzien dzisiejszy jest wkladka , ciezki problem z dobrym umiejscowieniem stozka w tej mazdzie , a nie uśmiecha mi sie żeby byl blisko wiatraka od chłodnicy
-
Pyton162
No wlaśnie zacząłem rozmyślać, pozdejmowałem wszystko, pomierzyłem i będzie kiepsko. Może uda mi się zmieścić niewielkiego airboxa po skróceniu rury dolotu i to wszystko włączyć w fabryczne doprowadzenie powietrza (po wywaleniu pudła rezonansowego). Na dół troche boje się wyprowadzać, bo ostatnio sporo pada
Wogóle to jest jedna rzecz u ciebie, która pasowała by do mojej koncepcji, gdybyś chciał się pozbyć tych pseudo-relingów, albo na przykład zrobić deal za halogeny to wal śmiało
Wogóle to jest jedna rzecz u ciebie, która pasowała by do mojej koncepcji, gdybyś chciał się pozbyć tych pseudo-relingów, albo na przykład zrobić deal za halogeny to wal śmiało
Borys napisał(a):Widzę, że ze stożka nic nie wyszło
można górne plastyki z grilla wyciąć wtedy powietrze będzie dostawało się łatwiej (prawie w lini) przez grill a nie tylko przez szczelinę w masce...
Pyton162 lakier to masz zadbany i rejestracja chyba po znajomości
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
a dzieki, sprawuje sie bardzo dobrze, jestem bardzo zadowolony z zakupu, oby tak dalej. Nawet to 1.5 jakos jedzie na wyższych obrotach, moze to tylko odczucia ale wydaje mi sie ze z ta wkladka pipercrossa jest lepiej , zrobie jeszcze jakis dolot osobny do puszki i zobaczymy jak będzie
-
Pyton162
W Brosku na 1/4 mialem nia z tego co pamietam czas troche gorszy niz BA z Z5 ale mialem wszystkie graty w bagazniku i 3/4 paliwa w zbiorniku (41 litrow razy waga 1 litra -0,8 kg czyli jakiej dodatkowe 33 kg
).

Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
przyszla paczka z autosolem, wiec jutro lece z polerka pasta jeszcze raz, juz wiem jak mniej wiecej zrobie dolot do air boxa zrobie jak kolega w linku na dole , cos podobnego :
http://www.club323f.com/club323f/forum/ ... hp?t=30257
http://www.club323f.com/club323f/forum/ ... hp?t=30257
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):air boxa zrobie jak kolega w linku na dole
niezly ten patent, tylko koniec tej rury na dole inaczej bym zakonczyl zeby czasami syf sie nie dostawal
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
mako taki sam syf moze dostawać sie do ori dolotu wiec nie ma co panikować , filtr ma filtrować co trzeba
-
Pyton162
na pewno lepsze rozwiązanie niż seryjne...
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP