Mazda MX-3 EC BPT '97 USDM 1,8T
Tak jak Piotr napisal to na pewno. Pyton go nie widzial na oczy a ma najwiecej do powiedzenia. Auto mialobyc sprzedane wczsniej po to zrbilem glowoce zeby nie bylo ze cos jest nie tak. Tlumaczyc sie kazdemu z osobna nie musze dlaczego, co, jak. Sprzedaje z prywatnych wzgledow proste, tak samo jak pisanie na forum nie jest obowiazkiem. Fb ma aplikacje w kom i wyswietla sie wszystko na bierzaco tu trzeba miec w dodatku w miare dobry transfer zeby wszystko ladnie ogarnac.
Dla mnie zbedne gdybanie, jest ktos zainteresowany ?
zapraszam! sam ocenisz czy ulep, czy warty tej kasy...
Pozdrawiam
Dla mnie zbedne gdybanie, jest ktos zainteresowany ?
zapraszam! sam ocenisz czy ulep, czy warty tej kasy...
Pozdrawiam
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
Bartg –
lepiej bym tego nie napisał
Skoro auto jest forumowe i na forum jest kolejny raz ogłaszane to ludzie powinni znac prawdę .
Sam jestem zainteresowany kupnem tego samochodu i nie wiem co mysleć
?

Skoro auto jest forumowe i na forum jest kolejny raz ogłaszane to ludzie powinni znac prawdę .
Sam jestem zainteresowany kupnem tego samochodu i nie wiem co mysleć
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Daro nie chcę przypominać jak u Ciebie temacie ktoś się o coś przyczepił
Ludzie, przecież tego auta nie kupi byle laik, przyjedzie zobaczy, przejedzie się i wszystko będzie jasne
Cukierkowo to nie było jak Wojtek je kupił
Ludzie, przecież tego auta nie kupi byle laik, przyjedzie zobaczy, przejedzie się i wszystko będzie jasne
Cukierkowo to nie było jak Wojtek je kupił
Yyyy, to po kiego jest to forum?? napisac wprost co jest nie tak , anie tak krycie... Jak Mirki handlarze, auto na sprzedaz, ale kwiatki wychodza jak zrobisz 500km po auto...
Wg mnie nic nie powinno byc do ukrycia.
Wg mnie nic nie powinno byc do ukrycia.
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Piotr – rozumiem towarzystwo wzajemnej adoracji braci Poznańskiej.
Dziw auto stało ponad pół roku u Cukierków za około 8000 zł .
Kupuje auto Forumowicz , wkłada nowe hamulce i głowice wydatek ponad 1000 zł nie licząc robocizny
i sprzedaje za 5000 zł.
Nie trzeba być detektywem , że coś tu śmierdzi.
A sprawa kasowania postów jest KARYGODNA . ( bez historii ) .
Dziw auto stało ponad pół roku u Cukierków za około 8000 zł .
Kupuje auto Forumowicz , wkłada nowe hamulce i głowice wydatek ponad 1000 zł nie licząc robocizny
i sprzedaje za 5000 zł.
Nie trzeba być detektywem , że coś tu śmierdzi.
A sprawa kasowania postów jest KARYGODNA . ( bez historii ) .
Rafał przecież Wojtek" Reiss " napisał, że auto sprzedawane jest z prywatnych powodów .a nie dla tego że się popsuło czy coś tam. Na dodatek , pisał również, że nie ma nic do ukrycia. To nie pierwsze auto które sprzedaje , i jakoś do tej pory nikt do niego pretensji nie ma o stan.Nie wierzę, że każde auto forumowicza czy klubowicza , czy nawet prezesa jest idealne w 100% . Xed też kupił X9 z forum:) Już sie nie psuje , bo wymienił w nim chyba wszystko 

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
DARO MAZDA 323 napisał(a): wkłada nowe hamulce i głowice wydatek ponad 1000 zł nie licząc robocizny
i sprzedaje za 5000 zł.
Wybacz ale to takie życiowe trochę. Każdy z nas pakuje kasę w auto, kasę której nikt mu nigdy nie zwróci. Auto nie jest nowe więc logiczne że z upływem czasu traci na wartości. To nie rx7. Jest powiedziane, że głowica była robiona i tyle
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Noo czaje , ze powodow osobistych
Ale jak tu Daro napisal, zrobione zostalo to i owo, zreszta temat obserwuje , No i dziwne wlasnie to ,ze praca i czesci nie sa za darmo a auto kosztowalo wiecej a cena dosc niska, ku.wa dosc duzo za niska. Dlatego te podejrzenia zreszta nie tylko moje bo juz z kilkoma osobami pisalem wlasnie na temat tego auta i tez sie dziwia ze znow na sprzedaz itaka cena i zmiany w temacie.
I sa tez inne auta w ktore wpakowano duzo hajsow i ludzie nie wystawaja ich za pol darmo pomimo wieku, a emiks 3 jest malo i dobre ekzemplarze sie cenia.
A jak nie pasuje dopytywanie sie to zamknijcie temat albo usuniecie posty, bo tak chyba najlatwiej uciszyc ludzi:)
Ale jak tu Daro napisal, zrobione zostalo to i owo, zreszta temat obserwuje , No i dziwne wlasnie to ,ze praca i czesci nie sa za darmo a auto kosztowalo wiecej a cena dosc niska, ku.wa dosc duzo za niska. Dlatego te podejrzenia zreszta nie tylko moje bo juz z kilkoma osobami pisalem wlasnie na temat tego auta i tez sie dziwia ze znow na sprzedaz itaka cena i zmiany w temacie.
I sa tez inne auta w ktore wpakowano duzo hajsow i ludzie nie wystawaja ich za pol darmo pomimo wieku, a emiks 3 jest malo i dobre ekzemplarze sie cenia.
A jak nie pasuje dopytywanie sie to zamknijcie temat albo usuniecie posty, bo tak chyba najlatwiej uciszyc ludzi:)
Zrobię of topa – można go skasować jak coś
Bardzo mi sie podoba Poznańska brać stoicie za swoim murem.
Ja sie nie czepiam auta ani właściciela .
Za MX 3 z BPT – 5500 zł to mega okazja – sam silnik jest wart około 3.500 zł . Jak buda jest zdrowa i prosta to auto z moca 190 KM za 5500 zł jest mega okazją . Za takie pieniądze nie ma takiego drugiego mocnego auta w POLSCE. Dla tego sam myslałem nad kupnem tego auta i go nadal nie wykluczam .
pzdr
Bardzo mi sie podoba Poznańska brać stoicie za swoim murem.
Ja sie nie czepiam auta ani właściciela .
Za MX 3 z BPT – 5500 zł to mega okazja – sam silnik jest wart około 3.500 zł . Jak buda jest zdrowa i prosta to auto z moca 190 KM za 5500 zł jest mega okazją . Za takie pieniądze nie ma takiego drugiego mocnego auta w POLSCE. Dla tego sam myslałem nad kupnem tego auta i go nadal nie wykluczam .
pzdr
Moim zdaniem – widząc auto jakoś kilka tygodni po zakupie. Buda zdrowa, auto jechało jak powinno, z tym że wg mnie dół motoru (bo góra z tego co pisze Reiss zrobiona) do kompletnej roboty (olejożerność i kopcenie). Wiec cena 5000 to IMO przyjemna i adekwatna cena. Tyle ode mnie.
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
DARO MAZDA 323 napisał(a):Dziw auto stało ponad pół roku u Cukierków za około 8000
A wiesz za ile Wojtek je kupił
Ciekaw jestem, za ile każdy z nas wystawił by swoją perełkę, jakby mu się coś w życiu popaprało i musiałby ją szybko sprzedać
DARO MAZDA 323 napisał(a):A sprawa kasowania postów jest KARYGODNA . ( bez historii ) .
Nie miało to miejsca w tym temacie
rafał88 napisał(a):, a emiks 3 jest malo i dobre ekzemplarze
To kupuj bo warto
Pamiętajmy, że klienta na projekt ciężko znaleźć .
dokładnie Mariusz , to samo napisalem na fejsie , ze silnik do roboty i cena adekwatna do stanu to sie Wojtek uniósł. Czemu nie można napisać w ogłoszeniu ze dol silnika do naprawy . Za to sie pisze że jedzie i wygląda jak nowa.
Piotr_ napisał(a):rafał88 napisał(a):, a emiks 3 jest malo i dobre ekzemplarze
To kupuj bo warto![]()
Pamiętajmy, że klienta na projekt ciężko znaleźć .
Nie kupie bo 3 drzwi, juz raz mialem 3drzwiowe auto i wiecej nie chce
Ale tak ciezko bylo napisac ,ze silnik trzeba robic?? Ja tam sie w sumie domyślalem no ale lepiej to powiedziec wprost
Faktem jest ,ze tą bude z tym silnikiem i tą mocą to jest cena okazyjna
P.S Jesli byla głowa zdjeta czemu Reiss nie wymieniles pierscionkow i panewek
Hmmm mx3 pożądanym autem?Jak akurat ktoś szuka to może.Pod lesznem stoi mx3 K8 w najlepszym kolorze z autentycznym przebiegiem 70kkm,na czarnych blachach,totalna seria w jednych rękach od 97roku jescze na fabrycznych oponach Yokohamy za ok 5,5kzł i ....nie może się sprzedać.To co powiedzieć o projekcie , który jak by nie było sporo przeszedł?Panowie to nie golf4 w tdi.
Gdyby to był mx6 to już by się dawno sperzedał.A co do kondycji silnika... to jest projekt do nak...wiania i czy kopci czy nie to jeden oleje bop będzie tym świrował tytlko w sobotę pod dyskoteką,inny wyremontuje i będzie robił kilometry.Za tą cenę to choćby dawał radochę przez jeden sezon to jest adekwatna.Zresztą remont R4 w dzisiejszych czasach to piikuś . Tak jak MariuS napisał cena adekwatna do stanu,w dodatku śmieszna w stosunku do osiągów i frajdy jaką daje.
Gdyby to był mx6 to już by się dawno sperzedał.A co do kondycji silnika... to jest projekt do nak...wiania i czy kopci czy nie to jeden oleje bop będzie tym świrował tytlko w sobotę pod dyskoteką,inny wyremontuje i będzie robił kilometry.Za tą cenę to choćby dawał radochę przez jeden sezon to jest adekwatna.Zresztą remont R4 w dzisiejszych czasach to piikuś . Tak jak MariuS napisał cena adekwatna do stanu,w dodatku śmieszna w stosunku do osiągów i frajdy jaką daje.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le