Mazda 323C BH Z5 '98 sprzedana :(
Ok. Pozdrawiam  
Mówiłem Ci już na lotnisku, że jak będziecie wracać to masz wjechać po tę skrzynię , ale musieliście wcześniej wyjechać...

Mówiłem Ci już na lotnisku, że jak będziecie wracać to masz wjechać po tę skrzynię , ale musieliście wcześniej wyjechać...
- 

Fasola
Bywa  Jak coś w piątek jakąś diagnozę będę miał, czy to coś poza skrzynią, jak trzeba ja i tak będzie wyciągać to na pewno wezmę tą od Ciebie i się wrzuci dla świętego spokoju
 Jak coś w piątek jakąś diagnozę będę miał, czy to coś poza skrzynią, jak trzeba ja i tak będzie wyciągać to na pewno wezmę tą od Ciebie i się wrzuci dla świętego spokoju  Korci mnie krótsza skrzynia od B3, ale jak nie podejdzie to będzie lipa
 Korci mnie krótsza skrzynia od B3, ale jak nie podejdzie to będzie lipa  

Jak przyjedziesz to możesz zabrać od Z5 i od B3, sprawdzisz czy podejdzie, jeśli tak i będziesz zadowolony to dasz mi 200 i Z5 zostawisz sobie na zapas, jeśli nie będzie pasować, przy okazji ja jakoś zwrócisz.

- 

Fasola
Fasola napisał(a):Jak przyjedziesz to możesz zabrać od Z5 i od B3, sprawdzisz czy podejdzie, jeśli tak i będziesz zadowolony to dasz mi 200 i Z5 zostawisz sobie na zapas, jeśli nie będzie pasować, przy okazji ja jakoś zwrócisz.
Dobry deal podoba mi się
Nie myślałeś o odnowieniu reflektorów ? Bo po fotach widac że ich stan nie jest za dobry, no chyba że foto taki negatywny efekt dają...
A tak to, mazda wyróżnia się z tłumu

A tak to, mazda wyróżnia się z tłumu

- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Dzięki  Reflektory to temat rzeka, na pewno będą zmienione, może już w Maju
 Reflektory to temat rzeka, na pewno będą zmienione, może już w Maju  Na razie czekam na pewną przesyłkę, w majówkę montaż i zobaczymy jak to się będzie komponować, potem na pewno inne sprężyny na przód, bo jest zdecydowanie za wysoko
 Na razie czekam na pewną przesyłkę, w majówkę montaż i zobaczymy jak to się będzie komponować, potem na pewno inne sprężyny na przód, bo jest zdecydowanie za wysoko   

A skrzynia od 2 dni działa idealnie, mechanik trochę pogrzebał metodą siłową i chodzi idealnie, nie spadała blokada z 5 biegu zapobiegająca wrzuceniu wstecznego, zobaczymy na ile będzie dobrze

A skrzynia od 2 dni działa idealnie, mechanik trochę pogrzebał metodą siłową i chodzi idealnie, nie spadała blokada z 5 biegu zapobiegająca wrzuceniu wstecznego, zobaczymy na ile będzie dobrze

Korzystając z okazji, że Bartka nie ma w domu, pozwalam sobie wrzucić efekt wczorajszego wieczornego spontanicznego spotkania stricte fotograficznego.   

Nad zdjęciami "z rolki" jeszcze popracujemy ale jak będzie widniej, i opanujemy pojęcie stałej prędkości.
Bo z kilku różnych strzałów to jest najwyraźniejsze.

I jedno z serii, "wannabeJDM" 

Szału ni ma, ale nie umiem robić zdjęć

Nad zdjęciami "z rolki" jeszcze popracujemy ale jak będzie widniej, i opanujemy pojęcie stałej prędkości.
Bo z kilku różnych strzałów to jest najwyraźniejsze.

I jedno z serii, "wannabeJDM"

Szału ni ma, ale nie umiem robić zdjęć
A co to za dokładeczka?   

More foto !

More foto !

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL  sedan 93r.
 Mazda 626 GE KL liftback 96r.
 była
 Mazda 323F BG
 MX-6 2.5 V6 KL
Tylko dwie, bo w sumie próbowaliśmy głównie ujęcia w ruchu i filmiki, żeby wrzucić do filmu promocyjnego, ścigne Lemura to może dorzuci coś jeszcze.

andrzej-w napisał(a):fajne szoty, ale czemu tylko 2? ;p
Bo reszta w ruchu jest tak artystycznie rozmazana, że nie widać co to za auto

Jeszcze może z jedno się wybierze z wiśnio-bzem

EDIT:
Nie ma co na siłę wrzucać, bo wszystko jest jakieś bezpłciowe i rozmazane.

Go Go Power Rangers !