Mazda 323F BA Z5 95r Touring Kit A-Spec
Właśnie, przy używkach rocznik, później wysokość bieżnika, marka najmniej istotna
Ja mam od wczoraj banana bo obniżyłem i założyłem letnie, ale urwałem wydech jak wjeżdżałem do garażu
Ja mam od wczoraj banana bo obniżyłem i założyłem letnie, ale urwałem wydech jak wjeżdżałem do garażu
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Z tych, co Bartg wstawił, to ostatnie Conti wg mnie najlepsze.
Nie ma jak to na żywo pomacać i obejrzeć, więc warto odwiedzić kilka punktów w Olsztynie. Może akurat coś fajnego się trafi, no i możesz od razu założyć i sprawdzić czy nie ma żadnych niespodzianek
Nie ma jak to na żywo pomacać i obejrzeć, więc warto odwiedzić kilka punktów w Olsztynie. Może akurat coś fajnego się trafi, no i możesz od razu założyć i sprawdzić czy nie ma żadnych niespodzianek
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
No to super że udało ci się kupić dobra Oponę
Wiosna , Wiosna... Wita

Opony są z 2004r. ale tragedii na prawdę nie ma mierzyliśmy bieżnik na miejscu, to jedna ma 6.16 a druga 6.39 także jest OK i wlatują na tył. Hankook'i mają trochę lepszy bieżol więc zagoszczą na przodzie.
Rafi spoko dzisiaj do chaty przymocowałem o 18 także robotkę zostawiam sobie na jutro
Rafi spoko dzisiaj do chaty przymocowałem o 18 także robotkę zostawiam sobie na jutro

Ktoś Ci sprzedał 10 letnie opony ?
Za jaja powiesić to mało, równie dobrze mogłeś założyć od Ursusa opony efekt podobny, będą twarde jak kamień, więc nawet 10mm bieznika by ich nie uratowało.
Continetale i tak sa twarde, a tez nie sa zrobione byle jakiej mieszanki. Jesli nie sa spekane to jeszcze posluza, ludzie na duzo gorszych jezdza. Lepsza guma bieznikiem niz mloda i lysa 
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
No nie bardzo, wystarczy spojrzec jak twardnieją opony przy robieniu naciągu, nie ma opcji naciągnąc 5 letniej opony, a co dopiero 10. Po prostu guma tak stara traci swoje właściwości, już lepsza byłaby 5 letnia opona z połową tego bieżnika. Jak wzięli za nie więcej jak 30zł sztuka to rozbój w biały dzień.
Spoko wasze bezpieczeństwo, jak widać w Polsce tak samo jak z przebiegiem auta obowiązuje przekonanie, że jak jest bieżnik można jeździć, nieważne, że opona leżała np 5 lat nieużywana