Pozdrowka
dziubek
www.mazdaspeed.pl
bananmin napisał(a):Ładne autko, ładne fotki
dziubek napisał(a):Ladne malenstwo moze moja nastepna bedzie bj chyba ze dorobie sie 3 mps A twoja ladnie utrzymana i z bialymi kierunkami jest bardziej gustowna.
Riki napisał(a):NBR fachowa robota gratuluje... ładnie Ci to wyszło
Riki napisał(a):czekamy na fotki gdy zegary będą już w aucie
NBR napisał(a):Jazda testowa też się odbyła fajny efekt w nocy, a zdjęcia wrzucę jutro
Riki napisał(a):Ja zastanawiam się czy do GFki nie założyć sobie aluramek... zawsze wolałem serię ale... no cóż pomyślę
trewor napisał(a):ładne ramki;)
Szydło napisał(a):Jak dla mnie to bomba,bardzo ladnie wyszlo.
Szydło napisał(a):Aż sam sobie własnie na allegro zamowiłem takie
Dr_Astic napisał(a):@NBR – co to masz za bzyczka na kolumnie kierownicy? Wygląda jak czerwona dioda. Od czego to?
Mundek napisał(a):Dr_Astic napisał(a):@NBR – co to masz za bzyczka na kolumnie kierownicy? Wygląda jak czerwona dioda. Od czego to?
Pewnie dioda od alarmu ...
Riki napisał(a):NBR no no ile takie coś kosztuje?
Mev napisał(a):Tyle emocji przez ramki, że ja głupi do fotek swojego xedosa nie dodałem zdjęć liczników (z ramkami, a jak ) Miał bym ze dwa razy tyle komentarzy
Mev napisał(a):Bardzo mi się Twoja mazda podoba
szybki po nowym roku pewnie zostaną troszkę przygaszone…
co jeszcze zauwazylem ze sie rozni miedzy naszymi samochodami w desce rozdzielczej to ze ja mam zegar i polke nad radiem a Ty masz pod i zupelnie inna kierownice, moze ma to zwiazek ze zblizajacym sie liftingiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości