Film który dziś widziałem ukazujący kolejne postępy:
Tarcze z tyłu też niedługo wylatują.
Dopisano 16 mar 2017, 09:01:
Po ogarnięciu rudej szykuje się niespodzianka
www.mazdaspeed.pl
Palele napisał(a):Tobie się opłaca ją robić? Bo patrząc na te filmiki to trzeba bardzo dużo kasy w blacharkę wpakować. Chyba że zamierzasz nią jeździć dopóki się nie rozsypie, to wtedy logiczne. Podziwiam
maderix95 napisał(a):Łataj to póki możesz bo potem będzie za późno. Do tego zobacz ze u mnie nie było odtworzonych otworów technologicznych w tym miejscu. A korki z dziur poginęły. Więc teraz jest szczelnie i ruda szybko nie wpadnie.
maderix95 napisał(a):Widziałem już przygotowania do konserwacji. Tyle rudej szmaty w jednym miejscu dawno nie widziałem, nawet patrząc na błotniki. Miejmy nadzieję że u ciebie nie będzie na taką skale. A przybieg... 50k w 1,5 roku zrobiłem
Rafalkom napisał(a):
A niezbyt dużo kasy jeżeli robisz wszystko samOsobiście jakbym miał dać komuś tak jak kolega cztery tysiące złotych lub więcej za robociznę to mam za tę kwotę dwie konkretne maszyny do garażu, choćby spawarka i kompresor i wtedy naprawę mogę wykonać sam. [...] Cena jak dla mnie sporo za wysoka za taką naprawę mimo, że dochodzi malowanie.
maderix95 napisał(a):ogólnie z chęcią bym zrobił to sam, za te 4k nawet bym kupił maszyny, ale. Aktualnie wynajmuję tylko pokój, co za tym idzie brak garażu, najbliższy z którego mogę korzystać jest 400km stąd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości