Mazda 323F BA Z5 '98 A-SPEC TOURING KIT
w końcu jakieś męskie koło
co to za felga? JR, Rota, Volk? wszystkie są podobne i ich nie rozróżniam
i powiedz jeszcze jakie szerokie i jakie ET? 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Tak jak mówi wiluś – teraz pora na porządny hebel
Silnika szkoda ruszać jak taki ładny 

Chyba mnie przekonałeś, że bez czerwonego paska będzie lepiej wyglądało.
Zamówiłem paski koloru białego i zobaczę czy będą pasowały
Wiem, że hamulce wymagają zmiany z przodu na większe tarcze a z tyłu z bębnów na tarczowe, będę musiał o tym pomyśleć.
Nie jestem do końce przekonany do malowania soczewki na czarno, to tylko połowa lampy, wolałbym całość pomalować na czarno, ale chyba bym nic nie widział w nocy
To jest felga firmy PDW – Made in Taiwan
http://allegro.pl/6036-gun-felgi-17-4x1 ... 99286.html
Dałem też wentyle a'la Rays kupione na Allegro za 60zł:

Zamówiłem paski koloru białego i zobaczę czy będą pasowały
Wiem, że hamulce wymagają zmiany z przodu na większe tarcze a z tyłu z bębnów na tarczowe, będę musiał o tym pomyśleć.
Nie jestem do końce przekonany do malowania soczewki na czarno, to tylko połowa lampy, wolałbym całość pomalować na czarno, ale chyba bym nic nie widział w nocy
To jest felga firmy PDW – Made in Taiwan

Dałem też wentyle a'la Rays kupione na Allegro za 60zł:

- Od: 31 gru 2011, 09:34
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 '98
michal1983 napisał(a):Zamówiłem paski koloru białego i zobaczę czy będą pasowały![]()

Jak masz wkładać białe to już lepiej zostaw te czerwone.
Hehe przecież sam napisałeś na innym forum, że "Fakt, czerwony lakier najlepiej złamać jest czarnymi akcentami, albo białymi, zamiast więcej czerwieni" 
michal1983 napisał(a):Hehe przecież sam napisałeś na innym forum, że "Fakt, czerwony lakier najlepiej złamać jest czarnymi akcentami, albo białymi, zamiast więcej czerwieni"
Ale nie paski na felgach, mówiłem o kolorze lusterek, dokładek, wnęk czy samych felg

Ale piękna maszyna
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczena opadła mi aż do piwnicy ! Odwalone kawał naprawdę dobrej roboty
!!! Mazda wygląda bosko , pozostaje życzyć bezawaryjności i szerokości 

Zaszczytem dla mnie będzie zaparkować moim GT- kiem koło Twojej eFki na Japfeście .
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Dzięki za pozytywne komentarze:)
Życzenia o bezawaryjności się przydadzą, właśnie posypał się kolektor 4-2-1 i jestem w trakcie tworzenia nowego z wykorzystaniem kolektora z Volvo 2.0 benzyna – są bardzo podobne, różnią się flanszą (którą już mam).
Bez przesady:)
Chciałem przyjechać na wasz zlot do Wrocławia, ale jeszcze mi się nie udało.
To zasługa między innymi Twojej konstruktywnej krytyki:) Wiem, że powinna być Vałka, ale raczej jej nie będzie, ponieważ sam nie jestem w stanie zrobić swapa, a nie znam nikogo kto by się tego podjął w jakiś sensownych pięniądzach.
aBartez napisał(a):pozostaje życzyć bezawaryjności i szerokości
Życzenia o bezawaryjności się przydadzą, właśnie posypał się kolektor 4-2-1 i jestem w trakcie tworzenia nowego z wykorzystaniem kolektora z Volvo 2.0 benzyna – są bardzo podobne, różnią się flanszą (którą już mam).
DARO MAZDA 323 napisał(a):Zaszczytem dla mnie będzie zaparkować moim GT- kiem koło Twojej eFki na Japfeście .
Bez przesady:)
Chciałem przyjechać na wasz zlot do Wrocławia, ale jeszcze mi się nie udało.
Bartg napisał(a):Teraz w końcu wygląda jak należyTo kiedy swap na V-ke?
To zasługa między innymi Twojej konstruktywnej krytyki:) Wiem, że powinna być Vałka, ale raczej jej nie będzie, ponieważ sam nie jestem w stanie zrobić swapa, a nie znam nikogo kto by się tego podjął w jakiś sensownych pięniądzach.
Chłopaki z GŁ hurtowo robią już swapy na KL'e
Fakt trochę pieniędzy potrzeba żeby przełożyć Z5 –> KF/L, najlepiej całą 323F z V6 rozbitą czy uszkodzoną.
Najbardziej wypasna BA jaka mozna sobie wyobrazic i spojler [tiiit]
! Zmienic tylko silnik najlepiej i prosciej bpt i miazga zycze bezawaryjnosci

Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów