dawid075321 napisał(a):Jak fabrycznie przyciemnione?
Moje były już zmęczone i nawet polerka nie wiele pomagała...to zakupiłem zamienniki TYC-a fabrycznie już przyciemnione od środka,tak jak kierunki

www.mazdaspeed.pl
dawid075321 napisał(a):Jak fabrycznie przyciemnione?

ale zamiast zwykłych halogenów pójdą ledy+halogen Koci@k napisał(a):Ale Franio jedziesz z koksemCiemne lampy wyglądają świetnie i się dobrze komponują z kolorem felg. Co do halogenów no jeżeli już to żółte

franek74 napisał(a):Neonixos666 napisał(a):żółty albo delikatnie je przyciemnić. Listwy przydały by się w kolor.
Żółty jest jak dla mnie zbyt krzyczliwyprędzej delikatny błekitny,coś pod kolor znaczka
a listwy pewnie pójdą w kolor albo całkiem wylecą...

Piotrek93 napisał(a):franek74 napisał(a):Neonixos666 napisał(a):żółty albo delikatnie je przyciemnić. Listwy przydały by się w kolor.
Żółty jest jak dla mnie zbyt krzyczliwyprędzej delikatny błekitny,coś pod kolor znaczka
a listwy pewnie pójdą w kolor albo całkiem wylecą...
Jeżeli chcesz usuwać listwy to na drzwiach i błotnikach jest luz, zderzaki już lepiej kupić nowe. Tylny od polifta a przedni widziałem na allegro kiedyś gładki – nowy. Niestety w przedliftach listwy nie trzymają się na taśmie dwustronnej tylko na spinkach i po ich zdjęciu zostają dziuryile ja się naklnąłem jak wygładzałem zderzaki do białej... A koniec końców jak podczas wygrzewania lakieru zderzaki dostały temperatury to się obrysówki porobiły w miejscach dziur
na szczęście na białym kolorze w świetle dziennym nie było tego widać, u Ciebie bardzo by się rzucało w oczy
Pozostaje w kolor nadwozia je prysnąć, bo bawić się w kupowanie i malowanie zderzaków nie mam zamiaru
Ale listwy to najmniejszy problem...franek74 napisał(a):A wracając do halogenów to jak osobiście przyjedziesz i okleisz żółtą folią to jestem na TAK

Koci@k napisał(a):franek74 napisał(a):A wracając do halogenów to jak osobiście przyjedziesz i okleisz żółtą folią to jestem na TAK
Przecie malować chciałeśTo chcesz niebieski ale może być żółty jednak...hmm...chyba nauczę się oklejać te halogeny bo żółte będą ładniej wyglądały
cepo12 napisał(a):niebieskie nieee

mx-3lover napisał(a):Masz na myśli tłumik końcowy? Polecam RM Motors, bdb jakość w rozsądnych pieniądzach, tylko przygotuj się na opóźnienia w wysyłce. Mi już 2 tydzień wysyłają...
cicho ale tak chciałem
Przy okazji sprawdziliśmy cały wydech i wymieniłem łączniki we flanszach na odpowiedni uszczelniacz,bo łączniki dosłownie rozsypały się w dłoni...teraz z dolotem simoty jest
okay 
Trzeba nagrac wideło tego brzmienia

bo schylając się na wózku ledwo go sięgam
Pozdrowienia dla wszystkich kierujących (i nie tylko) oglądających się za moją EFKĄ Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości