Mazda 323f BA BP '95 GLX 1.8 16V by GreXx Nowe zdjęcia OZ 17'
Wiem, sa prawie 3 razy drozsze ale te podrobki po roku Ci wyblakna i zrobia sie różowe 

- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
tez bede musial nakretki wymienic bo padnie na cos podobnego. Z ebay zamawiales?
to drugie to dystans jak rozumiem?
to drugie to dystans jak rozumiem?

-
Darnok - chlopak na opak

- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Pół biedy jak wyblakną, gorzej że bardzo szybko się wyrabiają i ciężko je potem w ogóle odkręcić. Broń boże pneumatycznie je przykręcać, tylko ręcznie i dobrym kluczem.
Tak z ciekawości się wtrące – nie wymyślili jeszcze czegoś typu "nakładki na nakrętki"? W razie odkrecania koła zdejmujemy i dopiero kręcimy a przy normalnym użytkowaniu ładnie wyglądają...
Szkoda jest troche wydać tyle kasy, żeby potem po jednym odkręcaniu coś co ma upiększać szpeciło tym, że jest poharatane
Szkoda jest troche wydać tyle kasy, żeby potem po jednym odkręcaniu coś co ma upiększać szpeciło tym, że jest poharatane
Są nakrętki na imbus/torx, albo coś takiego http://tpi.walesiak.eu/page/sruby_nakre ... orowe_torx . Ale oczywiście to inna półka cenowa niż chińskie D1 
-
z kropką nad z

- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
GreXx napisał(a):W bardzo odległych terminach wyleci gwint.
Rzeźba aktualnego zawieszenia powinna być całkiem spoko, a dokładniej miałem na myśli ciachnąć jeden zwój ale jednak nie, wpadł inny pomysł aby zejść z 2centy. Niebawem się zabieram za ten zabieg, jak wyjdzie tak jak myślę to można Twoja efkę posadzić bardziej jak będziesz chciał
wilusjdm napisał(a): dokładniej miałem na myśli ciachnąć jeden zwój ale jednak nie
Czyżbym jednak przemówił wczoraj do rozsądku?