Mazda 323f BJ ZL 00r GLX STAG4+britisz racing green;–)
Panowie,jak zwykle wszystko rozbija sie o kase.. gdybym mial 35k i zarabiał 5tys to bym nawet nie myslal o N/A.Ale że jest inaczej ,to mierzę siłę na zamiary.Jeśli mogę mieć namiastkę marzeń za ułamek ceny,to czemu nie
BJota stała się dla mnie wozidłem od punktu A do punktuB.Subaru dałoby coś więcej,niewiele,ale zawsze.Ale cóż,BJ jeszcze stoi pod domem,więc jeszcze nic nie wiadomo 
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
a te 2.0 to jaka ma regulacje zaworów ze dobrze znosi to gaz. Bo z tego co mi wiadomo to zeby wyregulować zawory w subaru to najlepiej silnik wyciagac 
-
Pyton162
hehe,temat obcykany.Tak jak mowisz jest wlasnie w turbo i w nowszej budzie – GD
W tej co chce- GC koncowka prod 125km jest SOHC(czyli nie trzeba wyciagac motoru,bo w DOHC trzeba) ,a regulacja jest na śrubki. W dodatku ten silnik jest prosty jak budowa cepa(wersja 125) .nie ma nawet przepływki
W tej co chce- GC koncowka prod 125km jest SOHC(czyli nie trzeba wyciagac motoru,bo w DOHC trzeba) ,a regulacja jest na śrubki. W dodatku ten silnik jest prosty jak budowa cepa(wersja 125) .nie ma nawet przepływki
Sam mam slabosc do Subaru ale wiek juz nie ten
i raczej jak bym juz mial zmieniać M3 to na lexusa Gs300 lub IS300 w kombi
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):IS300 w kombi
kiesyś i u mnie zawita.Zwłaszcza właśnie kombi mi sie podoba.
Ten gość na tej rakietowej jedzie jak PiS.da, chyba że to ten bez turbo w kombi .
Wysłane z mojego HTC One max przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC One max przy użyciu Tapatalka
-
Fasola
Pyton162 napisał(a):Bo z tego co mi wiadomo to zeby wyregulować zawory w subaru to najlepiej silnik wyciagac
Tylo w turbo można o tym myśleć, ale sporo osób reguluje też bez wyciągania motoru. Samo wyjecie silnika jest proste i nie aż tak bardzo czasochłonne jakby się mogło wydawać
Fasola napisał(a):Ten gość na tej rakietowej jedzie jak PiS.da, chyba że to ten bez turbo w kombi .
Tak jak w tytule na YT, czyli wolnyssak
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Bolo :

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Jak chcesz to bierz moje KLZE... oddam za cenę tego Subaru kombi 
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
BoLo trochę nie rozumiem, tego czym kierujesz się planowanym kupnem Subaru. Typowa jazda autem, czy jazda po torze ? Jeśli chodzi o sprawę pierwszą, to poszedłbym w innym kierunku nie koniecznie Mazda skoro rozglądasz się poza tą marką. Jak 2.0 i 5d to Primera P10/P11 GT jest dużo ładniejsza zewnątrz/w środku a po za tym SR20DET to idealna jednostka, jak dla mnie wydaje się bardziej żwawa jak KF, chociaż na papierze oba silniki wypadają podobnie. Jeśli chcesz śmigać po torze darowałbym sobie dosyć masywną budę mimo 4x4 ale kierowałbym się czym ważącym do 1000kg i tu bym szukał Swifta 1.3 lub 1.6 GTI lub Colta CA0 zrzucić z 100-150kg i 4x4 oblatujesz, tyle ode mnie 

Od jakiegoś czasu chodzi za mną RWD lub AWD.Budżet mam skromny,a impreza N/A to dość pancerne auto(prócz blachy,ale to każdy japończyk więc argument przeciw żaden).Oczywiście zdaję sobie sprawę że N/A demonem predkości nie będzie,ale na pewno będzie lepiej niż 1.5 w mażdzie.Dodatkowo przyjdzie zima,to można się już pobawić autem-jazda ''na ręcznym'' w FWD szybko się nudzi
Zawsze chciałem mieć subaru,a że finanse nie pozwalają na GTeka,a tymbardziej STI to trudno.Poza tym spójrz na allegro i ilość oraz cenę akcesoriów...rozpórka ori 130zł,springi nowe od 400zł ,600zł APEXI(do BJ ponad 1000zł HR),gwint od tysiaka,spojler na klape od 80zł,do 200zł w kolorze,CAI dedykowany 140zł,poliuretany,camber platy i wiele inych rzeczy których do mazdy nikt nie produkuje a jak już to cena chora.No i auto dość rzadkie na drogach.Primere GT w dobrym stanie w tym budżecie nie ogarne,a colt/swift na auto rodzinne się nie nadaje
Zawsze chciałem mieć subaru,a że finanse nie pozwalają na GTeka,a tymbardziej STI to trudno.Poza tym spójrz na allegro i ilość oraz cenę akcesoriów...rozpórka ori 130zł,springi nowe od 400zł ,600zł APEXI(do BJ ponad 1000zł HR),gwint od tysiaka,spojler na klape od 80zł,do 200zł w kolorze,CAI dedykowany 140zł,poliuretany,camber platy i wiele inych rzeczy których do mazdy nikt nie produkuje a jak już to cena chora.No i auto dość rzadkie na drogach.Primere GT w dobrym stanie w tym budżecie nie ogarne,a colt/swift na auto rodzinne się nie nadaje
Odpuść te Subaru jak Ci większość radzi
W Twoim przypadku szukałbym...
BMW, tak właśnie BMW. E36 328 w sedanie i sekwencją. Jest Rwd, jest 6 cylindrów, jest prawie 200 kucy. Polatasz i zimą i latem, no i w trasie spali dyche gazu.
Btw, fajna ta BJ'tka
W Twoim przypadku szukałbym...
BMW, tak właśnie BMW. E36 328 w sedanie i sekwencją. Jest Rwd, jest 6 cylindrów, jest prawie 200 kucy. Polatasz i zimą i latem, no i w trasie spali dyche gazu.
Btw, fajna ta BJ'tka
Młody.
Jesli bmw to tylko e21 lub e46coupe.na zadne z nich mnie nie stac...
Wysłane z mojego WT19i
Wysłane z mojego WT19i
BJ-tka fajna...nawet mi smutno będzie jak sprzedasz mimo,że nie moje auto. Wsadziłeś w nią dużo pracy...pamiętam jak wyglądała kiedy się poznaliśmy....nie sprzedawaj jej
...a tak na poważnie-Twój wybór i będę "kibicować" obojętnie co byś nie kupił (byle japońskie
)
...a tak na poważnie-Twój wybór i będę "kibicować" obojętnie co byś nie kupił (byle japońskie

-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Nie,poszla na pierwsze auto dla chlopaka swiezo po prawku
Wysłane z mojego WT19i
Wysłane z mojego WT19i