Mazda 323 BG B3 '94 LX
Mijaliśmy sie chyba wczoraj w Niemcach. Ja na Lubartów Ty na Lublin. Srebrna BA z zółtymi halogenami. Ładna ta twoja. Wieksze koła mniejsze ET i bedzie miód 
A trak pamiętam wracałem z drzwiami prawymi
koło zostaje jest z tamtych lat od GT/GTX lubię takie fanty może nie wygląda ale ma swoja przeszłość
A co do rozpórki dospawam do tych uchwytów wzmocnienia albo zrobię nowe.
Dopisano 20 sie 2015, 14:55:
Nowe fotki z dużą lotką.
A co do rozpórki dospawam do tych uchwytów wzmocnienia albo zrobię nowe.
Dopisano 20 sie 2015, 14:55:
Nowe fotki z dużą lotką.
No super efekt końcowy – są powody do dumy mając taką ładną BaGietkę 
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen

Miałem okazję dzisiaj pooglądać i pomacać autko. Bardzo zadbany egzemplarz i co ważne wszystko w oryginale... 

Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Po kilku tygodniach dziś dokończyłem puszczanie dwóch wiązek w plastikowej osłonie do halogenów, podłączonych do dwóch przekaźników z bezpiecznikami. Steruje je minusem z dwóch włączników.
Starałem sie zrobić to jak najdokładniej, porządne przewody i wtyki z wiązki mazdy.
Chciałem żeby nie było problemu z przeniesieniem jej do innej budy jak bym kiedyś coś wymyślił
i jest solidnie.
Starałem sie zrobić to jak najdokładniej, porządne przewody i wtyki z wiązki mazdy.
Chciałem żeby nie było problemu z przeniesieniem jej do innej budy jak bym kiedyś coś wymyślił
Ostatnio edytowano 4 wrz 2015, 18:53 przez Grigori, łącznie edytowano 2 razy
Wczoraj cos zaczęło się tłuc okazało się ze poducha w tylnym amortyzatorze której sie rozpadła
Po wyjęciu okazało się ze tylko sprężyna z tego kompletu zostaje.
No i wydatek jutro montaż nowych amortyzatorów olejowo-gazowych Kayaba+osłony+odboje+poduszki.

Jeden z nich wpadł do kielich. Poduszka była tak zardzewiała że mocowanie zostało a reszta odpadła wraz z amortyzatorem z drugiej strony było by tak samo tylko kwestia czasu.
Dziś już są nowe
kilka godzin i wszystko gra.
Dziś już są nowe
tez mam taki. Zrób zcjecia środka jak to się teraz prezentuje 
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen