Mazda 323F BJ ZL'00 AT KULAWY NA WÓZKU
Przecież zejdzie jeszcze trochę niżej na pewno...zapakuj auto ludźmi i rób wiosenne wycieczki
Felgi świetne! I kolorystycznie z nadwoziem fajnie się komponują , i załamania na feldze pasują do kształtu nadwozia. Super! 

-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Koci@k napisał(a):Przecież zejdzie jeszcze trochę niżej na pewno...zapakuj auto ludźmi i rób wiosenne wycieczkiFelgi świetne! I kolorystycznie z nadwoziem fajnie się komponują , i załamania na feldze pasują do kształtu nadwozia. Super!
Dziękuje Koleżanko Asiu

Madzia śmiga
Przepływomierz wyczyszczony i uszczelka wymieniona
Od razu "falowanie"zniknęło
Dzięki Koledze Eklerek323f magikowi GŁ 

Powitać
W końcu Madzia doczekała się poliuretanowych tulei w przednich wahaczach i na przednim stabilizatorze
Oczywiście o twardości jak w ori tulejach,nie chciałem twardszych montować
Pewnie na tyle zrobię ten sam zabieg,ale tam ciut więcej tulei do wymiany
Z kolejnych modyfikacji montowania zimnego dolotu z airbox-em simoty, wydechu z polerowanego kwasu oraz swapu hebli na większe
niezwłocznie poinformuję Szanownych Państwa w kolejnych wpisach

konkretnie idziesz z tematem
BJ'otka na pewno rzuca się w oczy 

rafalmazda6 napisał(a):konkretnie idziesz z tematemBJ'otka na pewno rzuca się w oczy
Dzięki za lajka

Dopisano 25 kwi 2016, 18:50:
DamianoV6 napisał(a):Ogólnie te BJ nie widziały mi sięale jak ktoś umie je zrobić z pomysłem to wyglądają naprawdę super
Podoba się
![]()
Dzięki za lajka

Koci@k napisał(a):O proszę, kolejne modyfikacjeBJ'tki fakt w serii takie sobie nie ma się co czarować. Twoja jest trzecia, która mi się podoba oprócz Cepo12 oraz byłej Bo_Lo
![]()
Oby tak dalej
Faktycznie w serii to typowy

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio edytowano 1 maja 2016, 13:24 przez franek74, łącznie edytowano 1 raz
Piękne felgi
super kierownica
gleba ogromny plus
i do sztywniejszego zawieszenia jak najbardziej popieram wymianę tulei na poliuretanowe, standardowe u mnie po 2 miesiącach pękały
Powodzenia przy dalszych modach

- Od: 17 kwi 2012, 12:25
- Auto: Mazda 323F 2.0 DITD 2000r. Pakiet Sportive, BI-XENON
Piter5700 napisał(a):Piękne felgisuper kierownica
gleba ogromny plus
i do sztywniejszego zawieszenia jak najbardziej popieram wymianę tulei na poliuretanowe, standardowe u mnie po 2 miesiącach pękały
![]()
Dokładnie tak jak napisałeś

sebekle napisał(a):do opla omegi się rozlatują ale są w porządku i wysyłają nowe-poprawione na własny koszt. wystarczy zdjęcie.
Kurcze...nie strasz mnie...

Dzisiaj wpadł fajny środek jako dodatek po umyciu autka
Quick Detailer płyn nabłyszczający nanoszony po wstępnym wytarciu karoserii...należy nim spryskać i wytrzeć karoserię
Fajny efekt końcowy
usuwa wszelkie ślady po wysuszonych kroplach wody 

Super się prezentuje Twoja Mazda
Felunek dużo poprawił wygląd.

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Franku – to już wiem gdzie na minidetaling przyjadę w czerwcu moją M6
Świetny rezultat

Świetny rezultat

- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
Danmazda napisał(a):Super się prezentuje Twoja MazdaFelunek dużo poprawił wygląd.
Zdecydowanie poprawił

maestro81 napisał(a):Franku – to już wiem gdzie na minidetaling przyjadę w czerwcu moją M6![]()
![]()
Świetny rezultat
Zapraszam

Bardzo ladna BJota.Felunek robi robotę choc "u mnie"rotory poszlyby w biały ;–)
Takie bym widział w mojej aktualnej BA ale na razie inne priorytety.
Jedynie bym usunal te naklejki z klapy i dal cos mniejszego ,subtelniejszego (wiem ze maja one określoną role,ale mimo wszystko
)
Tak czy siak graty pupowozu .Jak się sprawuje AT mazdy i ogólnie z tym silnikiem?
Jedynie bym usunal te naklejki z klapy i dal cos mniejszego ,subtelniejszego (wiem ze maja one określoną role,ale mimo wszystko
Tak czy siak graty pupowozu .Jak się sprawuje AT mazdy i ogólnie z tym silnikiem?
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Bo_Lo napisał(a):Bardzo ladna BJota.Felunek robi robotę choc "u mnie"rotory poszlyby w biały ;–)
Jedynie bym usunal te naklejki z klapy i dal cos mniejszego ,subtelniejszego (wiem ze maja one określoną role,ale mimo wszystko)
Naklejki niestety musiałem zrobić duże,żeby "nasi" użytkownicy innych pojazdów zwracali na mnie większą uwagę