Felgi świetne! I kolorystycznie z nadwoziem fajnie się komponują , i załamania na feldze pasują do kształtu nadwozia. Super! Mazda 323F BJ ZL'00 AT KULAWY NA WÓZKU
Przecież zejdzie jeszcze trochę niżej na pewno...zapakuj auto ludźmi i rób wiosenne wycieczki
Felgi świetne! I kolorystycznie z nadwoziem fajnie się komponują , i załamania na feldze pasują do kształtu nadwozia. Super! 
Felgi świetne! I kolorystycznie z nadwoziem fajnie się komponują , i załamania na feldze pasują do kształtu nadwozia. Super! -
Aśka

- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Koci@k napisał(a):Przecież zejdzie jeszcze trochę niżej na pewno...zapakuj auto ludźmi i rób wiosenne wycieczkiFelgi świetne! I kolorystycznie z nadwoziem fajnie się komponują , i załamania na feldze pasują do kształtu nadwozia. Super!
Dziękuje Koleżanko Asiu
A wycieczki będą jak najbardziej...zapraszam Madzia śmiga
Przepływomierz wyczyszczony i uszczelka wymieniona
Od razu "falowanie"zniknęło
Dzięki Koledze Eklerek323f magikowi GŁ 
Przepływomierz wyczyszczony i uszczelka wymieniona
Od razu "falowanie"zniknęło
Dzięki Koledze Eklerek323f magikowi GŁ Powitać
W końcu Madzia doczekała się poliuretanowych tulei w przednich wahaczach i na przednim stabilizatorze
Oczywiście o twardości jak w ori tulejach,nie chciałem twardszych montować
Pewnie na tyle zrobię ten sam zabieg,ale tam ciut więcej tulei do wymiany
Z kolejnych modyfikacji montowania zimnego dolotu z airbox-em simoty, wydechu z polerowanego kwasu oraz swapu hebli na większe
niezwłocznie poinformuję Szanownych Państwa w kolejnych wpisach

Oczywiście o twardości jak w ori tulejach,nie chciałem twardszych montować
konkretnie idziesz z tematem
BJ'otka na pewno rzuca się w oczy 

rafalmazda6 napisał(a):konkretnie idziesz z tematemBJ'otka na pewno rzuca się w oczy
Dzięki za lajka
Ano jest takie mądre powiedzenie...jak się dba to się ma...i
wygodnie i bezawaryjnie wozi 
Dopisano 25 kwi 2016, 18:50:
DamianoV6 napisał(a):Ogólnie te BJ nie widziały mi sięale jak ktoś umie je zrobić z pomysłem to wyglądają naprawdę super
Podoba się
![]()
Dzięki za lajka
Fajnie że moje starania o dbanie Efki popiera tak wielu z Was 
Koci@k napisał(a):O proszę, kolejne modyfikacjeBJ'tki fakt w serii takie sobie nie ma się co czarować. Twoja jest trzecia, która mi się podoba oprócz Cepo12 oraz byłej Bo_Lo
![]()
Oby tak dalej
Faktycznie w serii to typowy
wozik
ale po starannych i przemyślanych modach można co nieco wykrzesać ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio edytowano 1 maja 2016, 13:24 przez franek74, łącznie edytowano 1 raz
Piękne felgi
super kierownica
gleba ogromny plus
i do sztywniejszego zawieszenia jak najbardziej popieram wymianę tulei na poliuretanowe, standardowe u mnie po 2 miesiącach pękały
Powodzenia przy dalszych modach

- Od: 17 kwi 2012, 12:25
- Auto: Mazda 323F 2.0 DITD 2000r. Pakiet Sportive, BI-XENON
Piter5700 napisał(a):Piękne felgisuper kierownica
gleba ogromny plus
i do sztywniejszego zawieszenia jak najbardziej popieram wymianę tulei na poliuretanowe, standardowe u mnie po 2 miesiącach pękały
![]()
Dokładnie tak jak napisałeś
U siebie zamontowałem z przodu wszystkie tuleje z serii 75 ShA Qdure-flex o twardości najbardziej zbliżonej do oryginału
Szczerze polecam wszelkie tuleje z tej firmy 
sebekle napisał(a):do opla omegi się rozlatują ale są w porządku i wysyłają nowe-poprawione na własny koszt. wystarczy zdjęcie.
Kurcze...nie strasz mnie...

Dzisiaj wpadł fajny środek jako dodatek po umyciu autka
Quick Detailer płyn nabłyszczający nanoszony po wstępnym wytarciu karoserii...należy nim spryskać i wytrzeć karoserię
Fajny efekt końcowy
usuwa wszelkie ślady po wysuszonych kroplach wody 
Fajny efekt końcowy
usuwa wszelkie ślady po wysuszonych kroplach wody 
Super się prezentuje Twoja Mazda
Felunek dużo poprawił wygląd.
Felunek dużo poprawił wygląd.
-
Daniel

- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Franku – to już wiem gdzie na minidetaling przyjadę w czerwcu moją M6
Świetny rezultat
Świetny rezultat

- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
Danmazda napisał(a):Super się prezentuje Twoja MazdaFelunek dużo poprawił wygląd.
Zdecydowanie poprawił
Dzięki Danielu maestro81 napisał(a):Franku – to już wiem gdzie na minidetaling przyjadę w czerwcu moją M6![]()
![]()
Świetny rezultat
Zapraszam

Bardzo ladna BJota.Felunek robi robotę choc "u mnie"rotory poszlyby w biały ;–)
Takie bym widział w mojej aktualnej BA ale na razie inne priorytety.
Jedynie bym usunal te naklejki z klapy i dal cos mniejszego ,subtelniejszego (wiem ze maja one określoną role,ale mimo wszystko
)
Tak czy siak graty pupowozu .Jak się sprawuje AT mazdy i ogólnie z tym silnikiem?
Jedynie bym usunal te naklejki z klapy i dal cos mniejszego ,subtelniejszego (wiem ze maja one określoną role,ale mimo wszystko
Tak czy siak graty pupowozu .Jak się sprawuje AT mazdy i ogólnie z tym silnikiem?
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Bo_Lo napisał(a):Bardzo ladna BJota.Felunek robi robotę choc "u mnie"rotory poszlyby w biały ;–)
Jedynie bym usunal te naklejki z klapy i dal cos mniejszego ,subtelniejszego (wiem ze maja one określoną role,ale mimo wszystko)
Naklejki niestety musiałem zrobić duże,żeby "nasi" użytkownicy innych pojazdów zwracali na mnie większą uwagę
Jest tryb S (sport) wtedy autko dostaje dodatkowego kopa i fajnie zbiera się spod świateł
Do jazdy po mieście idealna sprawa,w trasie też daje radę...lewa noga zdecydowanie odpoczywa