dawid075321 napisał(a):Jak fabrycznie przyciemnione?
Moje były już zmęczone i nawet polerka nie wiele pomagała...to zakupiłem zamienniki TYC-a fabrycznie już przyciemnione od środka,tak jak kierunki

www.mazdaspeed.pl
dawid075321 napisał(a):Jak fabrycznie przyciemnione?
Koci@k napisał(a):Ale Franio jedziesz z koksemCiemne lampy wyglądają świetnie i się dobrze komponują z kolorem felg. Co do halogenów no jeżeli już to żółte
franek74 napisał(a):Neonixos666 napisał(a):żółty albo delikatnie je przyciemnić. Listwy przydały by się w kolor.
Żółty jest jak dla mnie zbyt krzyczliwyprędzej delikatny błekitny,coś pod kolor znaczka
a listwy pewnie pójdą w kolor albo całkiem wylecą...
Piotrek93 napisał(a):franek74 napisał(a):Neonixos666 napisał(a):żółty albo delikatnie je przyciemnić. Listwy przydały by się w kolor.
Żółty jest jak dla mnie zbyt krzyczliwyprędzej delikatny błekitny,coś pod kolor znaczka
a listwy pewnie pójdą w kolor albo całkiem wylecą...
Jeżeli chcesz usuwać listwy to na drzwiach i błotnikach jest luz, zderzaki już lepiej kupić nowe. Tylny od polifta a przedni widziałem na allegro kiedyś gładki – nowy. Niestety w przedliftach listwy nie trzymają się na taśmie dwustronnej tylko na spinkach i po ich zdjęciu zostają dziuryile ja się naklnąłem jak wygładzałem zderzaki do białej... A koniec końców jak podczas wygrzewania lakieru zderzaki dostały temperatury to się obrysówki porobiły w miejscach dziur
na szczęście na białym kolorze w świetle dziennym nie było tego widać, u Ciebie bardzo by się rzucało w oczy
franek74 napisał(a):A wracając do halogenów to jak osobiście przyjedziesz i okleisz żółtą folią to jestem na TAK
Koci@k napisał(a):franek74 napisał(a):A wracając do halogenów to jak osobiście przyjedziesz i okleisz żółtą folią to jestem na TAK
Przecie malować chciałeśTo chcesz niebieski ale może być żółty jednak...hmm...chyba nauczę się oklejać te halogeny bo żółte będą ładniej wyglądały
cepo12 napisał(a):niebieskie nieee
mx-3lover napisał(a):Masz na myśli tłumik końcowy? Polecam RM Motors, bdb jakość w rozsądnych pieniądzach, tylko przygotuj się na opóźnienia w wysyłce. Mi już 2 tydzień wysyłają...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości