Speed dokładnie o te śruby mi chodziło, niestety u mnie nie dało się już ich nawet wyciągnąć pomimo próśb palnikiem i ciężkiego sprzętu
Kurcze przegłub przeważnie strzela, a tu takie dziwne chrupanie przerywane
No cóż w następny piątek autko idzie znów do mechanika magika, ja już nie mam czasu nad tym siedzieć i debatować gdyż jak auto rozkręcę to go 3 dni skręcam lub dłużej

i naprawa końca nie ma, a 10 lipca auto musi być w pełnej kondycji gdyż czeka ją pierwszy kurs długi od kiedy ją mamy czyli ze śląska nad morze
Ja i tak mam inne rzeczy do zrobienia....
– przyszła nowa błyszcząca chłodnica do klimy bo stara dziurawa i takie tam, a w trasie klima się przyda
– muszę zlikwidować szum przy lusterkach, ostatnio szumiało tylko od strony kierowcy ale radio spokojnie zagłuszało szum i mi to jakoś nie przeszkadzało, ostatnio wymieniłem od strony pasażera gdyż stare miałem uszkodzone od dnia zakupu samochodu, żeby było lepiej teraz szumią dwa i radio już sobie rady z tym szumem nie daje
– gdzieś mi się woda dostałą gdyż przy mocniejszym hamowaniu z wrzuconym kierunkowskazem w lewo nagle przechodzi w stan awaryjny (szybkie mruganie)
Także jest co robić
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)