Marcin1mazda napisał(a):i muszę uzbierać na skrzynie z półosiami od GT.
a ile to kosztuje?
www.mazdaspeed.pl
Marcin1mazda napisał(a):i muszę uzbierać na skrzynie z półosiami od GT.
Marcin1mazda napisał(a):Wczoraj trochę popadało i końca 3-ki w 3 osoby nie było trakcji
Marcin1mazda napisał(a):Wczśniej była od mx3 B6 Dohc a Obecnie jest Od B6 Sohc
pawlak32 napisał(a):Chciałbym mieć problemy z takcją na 3 czy na 4 biegu. Ale niestety nie mam 400 koni w ośce i łysych opon 155
Jacek176 napisał(a):To ona dopiero zacznie zapitalać jak włożysz jakąś krótką skrzynie. Bo te od SOHC mają długie przełożenia.
Jacek176 napisał(a):No właśnie o tym mówiłem. Uderz w stół nożyce się odezwą łoł
Trafił się pierwszy niedowiarek łoł
Tak dla twojej wiadomości problemy z trakcją (jak było mokro oczywiście) miałem na nówkach Toyo (pierwszy sezon) o szerokości 195.
BratCukierka napisał(a):skrzynię z półosiami, zwrotnicami, sprzęgłem i kołem zamachowym za 600zł
Globy napisał(a):Ładna
Globy napisał(a):oryginalna sztuka z firmowymi podkładkami i spojlerem GT.
Globy napisał(a):We wnętrzu kubełki?
Marcin1mazda napisał(a):Jacek176 napisał(a):To ona dopiero zacznie zapitalać jak włożysz jakąś krótką skrzynie. Bo te od SOHC mają długie przełożenia.
Nie chce. Wole Ori GT bo Te sohc za szybko Padają
Marcin1mazda napisał(a):Ja mam z Przodu 195-50-15 BFGoodrich PROFILER G jechałem madzią w 3 osoby Gdy popadało i 100km/h 3 wrzucone gaz na 3/4 i madzia traci trakcjeWcześniej miałem Jakieś Zimowe Continentale 185-60-15 i było tak samo
![]()
Jacek176 napisał(a):No widzisz ale niektórym się w głowie nie mieści, że wolnossące 4-cylindrowe 1.8 może być szybkie. Myślą, że jak ich super hiper wypasione v6 tak nie potrafi to coś co ma tylko 4 cylindry tym bardziej łoł
pawlak32 napisał(a):Moge mieć prośbe do któregoś z tych superszybkich 4 cylindrowych 140 konnych mazd co trakcji na trójce nie mają ? Jesli tak to nagrajcie mi filmik jak nie macie trakcji przy 100 km/h łoł
Marcin1mazda napisał(a):pawlak32 napisał(a):Moge mieć prośbe do któregoś z tych superszybkich 4 cylindrowych 140 konnych mazd co trakcji na trójce nie mają ? Jesli tak to nagrajcie mi filmik jak nie macie trakcji przy 100 km/h łoł
Nie ma ProblemuPopada troszkę Pojade na miasto I Nagram CI filmik Jak magda do konca 3-ki niema trakcji
Jacek176 napisał(a):Ja tam nic nie będę nagrywał. Jak dla mnie to może żyć z poczuciem, że K-series to najlepsze silniki Mazdy łoł
Palkerson napisał(a):fajny spojler
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości