Na początek pochodza pod radiem ( dlatego właśnie zdecydowałem się na taką moc głośników ) , co do basu to powinien być , bo na próbie z boczkami i bez wyciszenia , boczki falowały jak liście na wietrze , więc co do basu jestem dobrej myśli ...
No nic , jutro mają być już maty ( zamówiłem jednak 8 sztuk 25cm x 50 cm ) , więc wycisze drzwi można powiedzieć prawie dokładnie

Tak przynajmniej mi wychodzi ze wstępnych obliczeń ....
A co do wzmaka to myślicie że warto kupować wzmaka do głośników takiej mocy

Planowałem teraz zrobić dobrze przód , a potem suba do bagola.
A wytlumnienie i wygrzanie glosnikow
Właśnie , ile czasu wygrzewa się głośniki

? Bo ja na początku puściłem żeby pograły z 10 minut cicho i bez basu, potem stopniowo ,troszkę sprawdzałem jak dadza sobie rade na max. 45 % potencjometra ( tyle że myśle że było to z 75 % możliwości głośników , bo moje sony ma dziwnie zestopniowany potencjometr ) , no i może ze 3 razy sprawdziłem ich wygar jesli chodzi o głośność ale to tak po 15 sekund

Kiedy mogę bez przeszkód zacząć je doginać

?? Co do wygrzewania to panują różne opinie, ale żeby stanać po którejś ze stron, jestem jeszcze za zielony więc pytam.
Co mnie zaskoczyło w tym zestawie to to ile ważą , i jak grają wysokotonówki. Słuchałem odseparowanych zestawów u wilelu kumpli, ale te tweeterki naprawdę mnie zachwycają , muzyka słuchana z nimi , a porównana do poprzednich głośników składa się z zupełnie innych dźwięków czasami

, Chyba się nie przejade na tym że zdecydowałem się na JBL ...