Z powtórzeniem tej zabawy nie ma najmniejszego problemu. Koszty sie nie zmieniły i wynoszą (przy większej grupie) 50 PLN od auta. Wszystkie soboty w maju są jeszcze wolne więc może byśmy się zmobilizowali
WARSZAWA – HAMOWNIA
No i zadzwoniłem do Maćka Grabowskiego u którego rok temu byliśmy dosyć sporą grupą na ul. Mineralnej na Okęciu.
Z powtórzeniem tej zabawy nie ma najmniejszego problemu. Koszty sie nie zmieniły i wynoszą (przy większej grupie) 50 PLN od auta. Wszystkie soboty w maju są jeszcze wolne więc może byśmy się zmobilizowali
Ostatnio edytowano 16 cze 2007, 13:53 przez Overkill, łącznie edytowano 5 razy

- Od: 14 sty 2006, 13:12
Maciuś
:*:*:*:*:*:*:*
mam propozycję – poczekajmy z tym tematem aż wrócimy z Konina
mam propozycję – poczekajmy z tym tematem aż wrócimy z Konina
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce

- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

Xionc napisał(a):No to może szybka piłka, ta sobota? 19 maja
Trochę mało czasu na zorganizowanie konkretnej grupy.
Rozmawialiśmy o tym z Violą i chyba początek czerwca byłby najodpowiedniejszy.
Jak będzie znana konkretna ilość chętnych to możemy coś ustalać.
Poza tym ja muszę najpierw zmienić skrzynię
PS
Poproszę malutką żeby zmoderowała temat na bardziej aktualny.

- Od: 14 sty 2006, 13:12
Overkill napisał(a):hyba początek czerwca byłby najodpowiedniejszy.
tak tak, po wypłacie;)
Oraz może jakąś ankietę wrzucić, żeby się zorientować ilu chętnych by było
no właśnie może ustalmy 2 terminy i decydujmy już teraz. Jak będziemy odwlekać to nic z tego nie wyjdzie, a im później termin zostanie wybrany, tym więcej osób będzie miało problem z dostosowaniem się:)
Na Tarchominie przy Modlińskiej (za mcdonaldem ) też jest Hamownia (dla aut 4x4 również:) jutro jak będę jechał do pracy to podjadę i spytam o ceny dla większej grupy.
Na Tarchominie przy Modlińskiej (za mcdonaldem ) też jest Hamownia (dla aut 4x4 również:) jutro jak będę jechał do pracy to podjadę i spytam o ceny dla większej grupy.
MARRUD napisał(a):2 lub 16 czerwca, bo inne terminy mam już zajęte
a to niby czemu w takim razie proponuję 16 czerwca, co Wy na to? stwórzmy od razu listę chętnych i wtedy Marek będzie wiedział o jakiej zniżce może rozmawiać, ale myślę, że "kilka" osób się zjawi

2 czerwca jest akcja dla domu dziecka...bylabym wdzieczna jakby ktos ze mna pojechal....co prawda chce ja przelozyc na 3, a drugiego zrobic kolumne slubna dla Tommiego....

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
więc 16ty