Uczestnictwo w szkole bezpiecznej jazdy
1, 2
Czesc,
w ponizszej ankiecie prosimy o dopisywanie sie chetnych do uczestnictwa w 1-dniowej szkole doskonalenia techniki jazdy na torze w Kielcach/Czestochowie. Bylaby ona zorganizowana z pomoca krakowskiego dealera Mazdy, a uczylby kierowca rajdowy Tomasz Czopik. Wstepny termin to 2. lub 3. tydzien sierpnia, orientacyjny koszt 250-300 zl.
Szczegoly znajduja sie pod adresem http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=2809 w dziale Ogolnym. Tam takze prosze zadawac pytania i prowadzic dyskusje.
Ja wyrazam swoja chec na uczestnictwo w tego typu przedsiewzieciu.
w ponizszej ankiecie prosimy o dopisywanie sie chetnych do uczestnictwa w 1-dniowej szkole doskonalenia techniki jazdy na torze w Kielcach/Czestochowie. Bylaby ona zorganizowana z pomoca krakowskiego dealera Mazdy, a uczylby kierowca rajdowy Tomasz Czopik. Wstepny termin to 2. lub 3. tydzien sierpnia, orientacyjny koszt 250-300 zl.
Szczegoly znajduja sie pod adresem http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=2809 w dziale Ogolnym. Tam takze prosze zadawac pytania i prowadzic dyskusje.
Ja wyrazam swoja chec na uczestnictwo w tego typu przedsiewzieciu.
Ostatnio edytowano 25 wrz 2004, 13:11 przez Globy, łącznie edytowano 2 razy
JESTESMY z NIQSIEM ZA!!!
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
vassagio napisał(a):jestem za, jak najbardziej sie przyda, ale to jest troche daleko odemnie.....
Nie martw sie niektórzy mają dalej

Ja bardzo chętnie jestem ZA (ale narazie nie jestem pewien czy to nie skoliduje z innym wyjazdem jak będzie konkretny termin to dam znać)
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
Propozycja zakonczenia tematu w tym tygodniu, co by zaczac gadac o konkretach u Emila Freya
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
Witam wszystkich, – to mój pierwszy raz na forum
Specjalnie na tę okoliczność zarejestrowałem się na forum :–)
Jestem zainteresowany, o ile byłby to weekend
pozdrawiam
Specjalnie na tę okoliczność zarejestrowałem się na forum :–)
Jestem zainteresowany, o ile byłby to weekend
pozdrawiam
-
Gość
milo nam
bedzie to weekend
bedzie to weekend
- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)
1, 2