Spotkanie w Desenzano Del Garda
hehe no w końcu jakieś zdjęcia
Wyjazd był [tiiit] tylko maździe się nie podobało.
Dziura w rurze wydechowej, skrzeczące [jakie?] zawieszenie (stabilizator, wahacze
, niewiem jeszcze co ) i świrujący na koniec wyprawy wskaźnik poziomu paliwa.
Poza tym padencja uraczyła nas średnim spalaniem na poziomie ok 6,5, dokładnie bedę wiedział jak odbiore paragony od Wientou (Tomek nie wyrzucaj ich
) i bez fochów dowiozła do domu. Ja jakoś na dniach zamieszcze mały filmik jako podsumowanie całego wyjazdu
Dla tych co nie byli. ŻAŁUJCIE!!!
PS: Piotrek, 100kroć dzięki za przenocowanie nas w tą ostatnią, już chyba krytyczną noc, za możliwość poznania Ciebie i tego jak Ci się tam żyje no i za LODY

Wyjazd był [tiiit] tylko maździe się nie podobało.
Dziura w rurze wydechowej, skrzeczące [jakie?] zawieszenie (stabilizator, wahacze

Poza tym padencja uraczyła nas średnim spalaniem na poziomie ok 6,5, dokładnie bedę wiedział jak odbiore paragony od Wientou (Tomek nie wyrzucaj ich

Dla tych co nie byli. ŻAŁUJCIE!!!

PS: Piotrek, 100kroć dzięki za przenocowanie nas w tą ostatnią, już chyba krytyczną noc, za możliwość poznania Ciebie i tego jak Ci się tam żyje no i za LODY

Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Piotruś napisał(a):Boooomba chłopaki zazdroszczę Wam tego wypadu
Za rok Bydgoszczy nie podarujemy – jedziecie z nami i koniec
Loczek napisał(a):Jezu ale by się tam na rowerze dziarało.
Dopóki nie zobaczyłem dreptającego kolesia myślałem, że ich na góre samochodami zaworzą... – masakra
Bimbak napisał(a):padencja uraczyła nas średnim spalaniem na poziomie ok 6,5, dokładnie bedę wiedział jak odbiore paragony od Wientou (Tomek nie wyrzucaj ich )
Byliśmy bardzo miło zaskoczeni spalaniem, a o paragony nic się nie martw – czekają na Ciebie
Bimbak napisał(a):bez fochów dowiozła do domu
Fakt – dała radę dziewczyna
Bimbak napisał(a):Ja jakoś na dniach zamieszcze mały filmik jako podsumowanie całego wyjazdu
No ja myślę
Bimbak napisał(a):PS: Piotrek, 100kroć dzięki za przenocowanie nas w tą ostatnią, już chyba krytyczną noc, za możliwość poznania Ciebie i tego jak Ci się tam żyje no i za LODY
hihi, lody były cudowne – nawet Kamila była zdowolona

ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
kilka fotek z mojego telefonu:
Pocztówka z San Marino
Padencja przy naszym Sheratonie
od tego to lepsze są już tylko myśliwce – Mirabilandia
Nisko, niżej, Lowrider
u Benia na podwórku
Rzym – straszne zadupie

Pocztówka z San Marino

Padencja przy naszym Sheratonie

od tego to lepsze są już tylko myśliwce – Mirabilandia

Nisko, niżej, Lowrider

u Benia na podwórku

Rzym – straszne zadupie

Pozdrawiam, Tomek
Bimbak napisał(a):Rzym – straszne zadupie

Yeee, ale wycieczka!
Winetou napisał(a):I dotarliśmy do Italiano – przy okazji jeszcze raz wielkie dzięki za gościnę
Bimbak napisał(a):Piotrek, 100kroć dzięki za przenocowanie nas w tą ostatnią, już chyba krytyczną noc, za możliwość poznania Ciebie i tego jak Ci się tam żyje no i za LODY![]()
![]()
Winetou napisał(a):hihi, lody były cudowne – nawet Kamila była zdowolona

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio edytowano 11 wrz 2006, 22:24 przez Italiano, łącznie edytowano 1 raz
W oczekiwaniu na nowy podpis...
kopajt napisał(a):...Bibione
...kurcze byłem tam w 1999 roku – Oplem Vectrą 1.7 D (tylko 1 kierowca –> ja + jazda "na jeden raz", bez spania)
Dzisiaj odbył sie mini zlot w składzie Italiano i MazFarao na parkingu na autostradzie przy Desenzano.
Zlot trwał dobre dwie godziny w czasie których zostały wymienione poglądy italo-polsko-irlandzkie
. Dzięki MazFaro za kontakt
. Zapodam jedną moją fotke....jak MazFaro mi dośle swoje to wstawie.

Italiano napisał(a):Dzisiaj odbył sie mini zlot w składzie Italiano i MazFarao na parkingu na autostradzie przy Desenzano
Gratulacje
Pozdrowionka Italiano
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Ale sknerus z Braciszka
Nic mnie nie powiedzial
Egoista jak nic
Nic mnie nie powiedzial
Egoista jak nic
- Od: 13 gru 2007, 22:13
- Auto: Calibra..2.0
Windstar 3.8
Upss...zanim byś dojechał to już było by po zlocie.
faraonka30...chciałem wyciągnąć twojego męża do siebie do domu. Ale złapał sie klamki i nie chciał puścić
.
faraonka30...chciałem wyciągnąć twojego męża do siebie do domu. Ale złapał sie klamki i nie chciał puścić

Italiano napisał(a):faraonka30...chciałem wyciągnąć twojego męża do siebie do domu. Ale złapał sie klamki i nie chciał puścić
No widzisz boi się o swoje"małe auto"
MazFarao pamietaj masz porobić fotki,niech zobacze te piekne strony chociaż na zdjęciach
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)