''Rajd Andrzejkowy'' z automobilklubem wlkp
Poproszę mnie wpisanie na listę rezerwową, sianko przelane. Pozdrawiam
- Od: 20 lis 2015, 22:20
- Auto: MX-5 NBFL 1.8 2001
Filip88 napisał(a):Jak jest szansa to ja się piszę
Szansa jest ,ale w pon. muszę mieć przelew na koncie do południa.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Te 5+ os możesz wykreślić tylko ja jadę z zielonki
Gdzie będzie punkt zbiórki i której godzinie? Na liście jestem dwa razy. Tak dla korekcji
Dzięki,juz poprawione;)
Wjazd normalnie Ul.Wyścigowa ---> szlabanami i tam juz pokierują.
Wjazd normalnie Ul.Wyścigowa ---> szlabanami i tam juz pokierują.
Hej.
Ja niestety nie dam rady
Właśnie wpadła mi pewna sprawa i nie będę dostępny.
Zwalniam moje miejsce.
Myślę, że uczciwie będzie gdy wolne miejsce przypadnie pierwszej osobie, która wyrazi pisemnie chęć uczestnictwa w spotkaniu
ps. miejsce opłacone więc nic tylko korzystać !
Przepraszam za zamieszanie
Ja niestety nie dam rady
Zwalniam moje miejsce.
Myślę, że uczciwie będzie gdy wolne miejsce przypadnie pierwszej osobie, która wyrazi pisemnie chęć uczestnictwa w spotkaniu
ps. miejsce opłacone więc nic tylko korzystać !
Przepraszam za zamieszanie
- Od: 26 sty 2015, 20:27
- Auto: MX-5 NC
Już po imprezie, ale był
FUN
Pogoda dopisała, wiaruchna także, miło spędzone przedpołudnie
FUN
Pogoda dopisała, wiaruchna także, miło spędzone przedpołudnie
Dziękuję za miło spędzony dzień 
Gratulacje dla najlepszych
Szacun dla Kolegi Bo_Lo za "nagranie" tematu... jeśli będzie taka możliwość, podpowiedz organizatorom z AW, aby dopuścili do podobnej imprezy na torze kartingowym... nikt nie będzie mylił trasy (chociaż ćwiczenie techniki między pachołkami też jest ważne),widziałbym to tak, że każdy jedzie np. 6 mierzonych kółek i sumujemy czasy odrzucając jedno najgorsze... i frekwencja na 100% wzrośnie
...bo na główną nitkę toru, na razie nie ma co liczyć... ale "kropla drąży skałę"

Gratulacje dla najlepszych

Szacun dla Kolegi Bo_Lo za "nagranie" tematu... jeśli będzie taka możliwość, podpowiedz organizatorom z AW, aby dopuścili do podobnej imprezy na torze kartingowym... nikt nie będzie mylił trasy (chociaż ćwiczenie techniki między pachołkami też jest ważne),widziałbym to tak, że każdy jedzie np. 6 mierzonych kółek i sumujemy czasy odrzucając jedno najgorsze... i frekwencja na 100% wzrośnie
...bo na główną nitkę toru, na razie nie ma co liczyć... ale "kropla drąży skałę"
- Od: 9 maja 2014, 10:46
Dziękuję wszystkim za liczne przybycie.Milo było poznać nowe osoby i spotkać sie ze "starymi";)
Mimo ze imprezka mocno okrojona pod względem samego jeżdżenia ze względu na zajętość toru i nawierzchnie poza nim,to cos tam sie pojeździło,pogoda dopisała i jedzonko było przednie.
Z tym torem to jest ciezki temat ale jakies tam światełko w tunelu widac ;–)
Ciekawy pomysl z tym kartingowym Pogadam o tym.Wiem ze np driftu tam nie pozwalają ze względu na nową nawierzchnie i certyfikat FIA,ale spytac nie zaszkodzi
Jutro ogarne temat z mediami z rajdu.
Do następnego
Dopisano 28 lis 2015 21:57:
Przy okazji dowiedziałem sie jak bardzo nie ogarniam własnego auta
ale ważne ze dzieciakom znaczy pilotom sie podobalo bo darly sie jakby kto im prezenty z pod choinki zajumał<rotfl> no i chyba letni kapeć przy tej temperaturze to nie byl dobry pomyśl,choc przy trzecim przejeździe jak sie juz rozgrzaly a ja przestałem wbijac gaz w podłogę i udawać ze umiem tym drifrowac to czas podobno mialem dobry.Ino tradycyjnie trasę pomyliłem

Mimo ze imprezka mocno okrojona pod względem samego jeżdżenia ze względu na zajętość toru i nawierzchnie poza nim,to cos tam sie pojeździło,pogoda dopisała i jedzonko było przednie.
Z tym torem to jest ciezki temat ale jakies tam światełko w tunelu widac ;–)
Ciekawy pomysl z tym kartingowym Pogadam o tym.Wiem ze np driftu tam nie pozwalają ze względu na nową nawierzchnie i certyfikat FIA,ale spytac nie zaszkodzi
Jutro ogarne temat z mediami z rajdu.
Do następnego
Dopisano 28 lis 2015 21:57:
Przy okazji dowiedziałem sie jak bardzo nie ogarniam własnego auta

Dziekujemy za swietna zabawe. Liczymy na wiecej
i czekamy na zdjecia. Jeszcze raz dzieki wszystkim za super zabawe.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Bydgoszcz to nie wlkp ^^
Dziękuję za świetną zabawę, super atmosferę i za to, że znowu mogłam się z Wami spotkać w okolicznościach "moto"
Pogoda dopisała, jedzonko na duży plus
no i dumna jestem z męża
...jakoś nie byłam nastawiona na wygrane a tu niespodzianka...a nawet dwie
Bolo dzięki za cały Twój wkład w organizację tego
Dziękuję za świetną zabawę, super atmosferę i za to, że znowu mogłam się z Wami spotkać w okolicznościach "moto"

Bolo dzięki za cały Twój wkład w organizację tego

-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin