Mev napisał(a):My byliśmy zawiedzeni, że nie możemy strzelać i biegać po polu z namiotami
taaa przed odjazdem poszedlem sie wysikac do lasu, a tam tylko slychac strzelanie to ucieklem i musialem wytrzymac do stacji
www.mazdaspeed.pl
Mev napisał(a):My byliśmy zawiedzeni, że nie możemy strzelać i biegać po polu z namiotami
Winetou napisał(a):poza tym wielki szacunek dla czerwonych – każdy ma lepsze i gorsze dni, ale ogrom pracy jaki włożyli w zrobienie tego zlotu było widać na każdym kroku – to był zdecydowanie najlepszy zlot w trakcie mojej 3 letniej przygody z mazdaspeed.
andariel napisał(a):widzimy się na lulu urodzinach, wiesz... taka mała niespodzinka. Tylko ciii... nic jej nie mów
arcziartur napisał(a):nie no to juz było jak sie rozdzieliliśmy chyba że taki samochód bez lusterka Cię wyprzedzał
arcziartur napisał(a):gadula oj nie ja takich atrakcji nie zapewniam
waldii napisał(a):zy w czasie zlotu podszedl ktos do Was i powiedzial,ze cos jest nie tak??
waldii napisał(a):A ja mam pytanko do czerwonych-czy w czasie zlotu podszedl ktos do Was i powiedzial,ze cos jest nie tak??
waldii napisał(a):A ja mam pytanko do czerwonych-czy w czasie zlotu podszedl ktos do Was i powiedzial,ze cos jest nie tak??
PLaster napisał(a):usłyszałem pewne sugestie odnośnie pewnej konkurencji
PLaster napisał(a):tylko, że to były osoby, które tu nie marudzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości