ŚLĄSK – Zlot na torze Wyrazów k/Częstochowy, Masłońskie Natalin

Postprzez brii » 14 paź 2007, 13:53

:D
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy

Postprzez Gapcio » 14 paź 2007, 15:07

hehehehe czy wy nie macie juz dosc ?? !! :P pijoki wstretne.... :P
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 sie 2007, 17:06
Auto: Opel Vectra C 2.2

Postprzez brii » 14 paź 2007, 15:28

Zdrowie <piwo>

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Postprzez Gapcio » 14 paź 2007, 15:38

tak w ogole wracajac wczoraj w zasadzie to dzisiaj od was bym rozwalil auto.... tzn piesio mi wyskoczyl przed maske.... no a ze mam swiatla jakie mam no to zauwarzylem go w ostatniej chwili.... na szczescie nic nikomu sie nie stalo ;) piesek tez caly ;) (chyba)
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 sie 2007, 17:06
Auto: Opel Vectra C 2.2

Postprzez loockas » 14 paź 2007, 16:23

Wrocilem wlasnie do domu. Bylo swietnie. Zdjecia ktore zrobilem postaram sie wrzucic w niedalekim czasie na jakis serwerek. Dzieki wszystkim za swietna zabawe!
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez abdul » 14 paź 2007, 17:23

Meldujemy się w domu całi i zdrowi dzieki za spota i super atmosfere noi za mega Wy...bane pokoje BRII jesteś wielki pozdro i do zobaczenia na następnym cykliku .......
www.BBTel.pl
Forumowicz

Od: 13 wrz 2006, 22:36
Auto: było Mazda 323f V6 GT KF
Jest Niemieckie COOO 2.5TDI V6 AKN

Postprzez Żanetka » 14 paź 2007, 19:54

Porek napisał(a):loockas, dzięki za miłę towarzystwo, my sobie jeszcze grillujemy

i wydzwaniacie do mnie i mnie straszycie wy Diabły ;) zwłaszcza Ty Porku – Nastolatku <lol>
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
Forumowicz

Od: 7 wrz 2006, 22:19
Auto: mazda 6

Postprzez Sokool » 14 paź 2007, 20:04

Fajnie było. Dzięki dla wszystkich. Dobranoc.
Żanetka napisał(a):i wydzwaniacie do mnie i mnie straszycie wy Diabły zwłaszcza Ty Porku – Nastolatku

Hehehe :P
Forumowicz

Od: 28 sie 2004, 18:10
Auto: na gaz

Postprzez brii » 14 paź 2007, 20:33

Częstochowa też się już melduje na miejscu – dziękuję wszystkim za przybycie i udaną zabawę :)
Sprawa Sylwestra na "ośrodku" zostanie za niedługo ruszona :)

Forumowicz

Postprzez Piotrek » 14 paź 2007, 21:05

fooootki!!!
Forumowicz

Od: 12 maja 2004, 21:00
Auto: 626 GE / 626 GF / PF 125p '75

Postprzez Akar.Zaephyr » 14 paź 2007, 21:23

No to i ja się melduję, z pracy oczywiście – pracoholik :/

Anyway – już droga na spot była śmieszna – jakiś chramolony gwóźdź wbił się wkoło zanim ruszyliśmy od Sokoola spod chaty. 100m przejechane, coś zaczyna w kole zdrowo walić. Przejazd z Sokool'em, szybka diagnoza – przednie lewe koło. Znależliśmy cholerę jedną. Szybko przy pomocy TP zlokalizowaliśmy całodobową wulkanizację w Katowichach, ustawiliśmy GPS i powoli w drogę. 50 na trasie trochę ludzi denerwowało ale miałem to gdzieś – Madzia ważniejsza niż ich czas ;)

Niestety, całodowe wulkanizacje w Katowicach to kompletna fikcja. Pan spod pierwszego adresu, mimo iż na jego firmie jak byk widniało logo "24h" powiedział że już zamknięte. Kij mu w oko i jego dzieciom do piątego pokolenia. Drugi adres to samo – do 22, dojechaliśmy tam 22:23 :/

No nic, w drogę – zapomniałem dodać że gwóźdź wypadł w drodze do pierwszego wulkanizatora, jak się okazało na drugi dzień – łepek odpadł a gwóźdź dalej siedział w oponie. Szczęście że mimo powietrza, które nie uchodziło, udałem się do wulkanizatora.

Dzień na torze był całkiem udany – poszalałem chwilę po torze, gadałem z kolegami i koleżankami, zrobiliśmy grilla ( chyba ze dwa razy :D ). Co jakiś czas ktoś chował się w aucie żeby się ogrzać a nasze kochane Madzie z otwartymi wnętrzami witały nas ciepełkiem :) Wyjątkiem chyba była Malutka która w porkowym padle uwiła sobie gniazko i kimała przez większość dnia :D Przegapiła nawet przyjazd kolegi z klubu ( cholera, zapomniałem nicka – wybacz stary ).

Ośrodek – miodzio. Wi-Fi, nowiutkie mebelki, ładne łazieneczki, w pełni wyposażona kuchnia w każdym z pokoi – przy takiej cenie to pół darmo. Brii<prosze>
Może tylko, mendy jedne, za głośno napieprzaliście jak chciałem spać :P Mimo wszystko usnąłem, zmęczenie wzięło górę. Rano chciałem się zemścić i obudzić Was o 7 jakąś ciężką muzą ale gdy zobaczyłem Loockas'a i Siwego śpiących jak małe dzieci serce mi zmiękło :P

Podsumowując – każdy spot, cyklon czy zlot śląskiej ekipy pozostawiał wiele dobrych wspomnień i tak też było tym razem. Dziękuję Siwemu i Malutkiej za to że zaszczycili nas swoją obecnością mimo kawału drogi jaki mieli do pokonania ( Malutka – trzymam za słowo że będę mógł przejechać się czerwoną bestią w Rykach :D ). Bimbak – Tobie też należą się podziękowania że chciało Ci się taki kawał drogi zapierdzielać ( kiedy piszę te słowa jeszcze pewnie wracasz do domu – szerokości, my friend ).

Teraz zaś idę selekcjonować fotki coby wrzucić do swego tematu i pokazać madzię po naprawie :)
brii – wrzucasz fotki? :D Bo mi lap został w domu :)

Jeszcze raz dziękuję, ekipo, i obyśmy spotkali się na sylwestra w tym samym, a nawet większym, składzie :)

EDIT: Aha, widzę że się dorwali do forum :D
Akar.Zaephyr
alka seltzer
Forumowicz

Od: 6 paź 2014, 14:54
Auto: Były: Mazda 323F BA, Mazda MX5 NA
Honda NC700SDE
Jest: Hultaj Jonek Hajbryd

Postprzez brii » 14 paź 2007, 22:06

Faotki wyselekcjonowane wrzucę zaraz do galerii – fotek odemnie nie wrzucajcie na forum.
Jakby cuś to proszę odezwać się na PW, to podeślę linka do całej paczki ze zdjęciami (527 zdjęć wyselekcjonowanych z 1112). Upraszam, o nie publikowanie fotek które nie pojawią się w Picsaasie :)

Forumowicz

Postprzez michi » 14 paź 2007, 22:24

No to i my meldujemy się z domku :)

Zlot jak zwykle super :D brii z tym ośrodkiem przeszedłeś samego siebie :)

Dzięki wszystkim za przybycie i przyjazną atmosferę :D

Siw-y jak wypijesz to możesz z powodzeniem robić za komika ofc "bo masz taki kaprys" hahaha

brii zapodaj mi na PW bądź gg linka do tej całej paczki zdjęć <chomik> Do sesji mojej Madzi też możesz dać :P
Poznasz głupiego po postach jego
Obrazek
Forumowicz

Od: 23 sie 2006, 20:59
Auto: Prelude BB9

Postprzez brii » 14 paź 2007, 22:26

Sesja Madzi jest w galerii, cała paczka będzie jutro po południu – dzisiaj już raczej nie dam rady. Galeria właśnie się uploaduje, razem będzie 115 zdjęć publicznych :)
http://picasaweb.google.pl/briiman7/20071013WyrazowMaslonskie

Forumowicz

Postprzez loockas » 14 paź 2007, 22:32

No za ten osrodek Brii powienien dostac nagrode... Cos niesamowitego :) Przez cala sobote nie chciales nam ani slowa na temat tego osrodka powiedziec :P Oplacalo sie czekac. Mam nadzieje ze nastepne zloty w tym rejonie beda sie konczyc wlasnie w tym miejscu.
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Ajonik
Kupra

Postprzez brii » 14 paź 2007, 22:39

<uklon> – może uda się skombinować jeszcze fajniejszy "ośrodek" ale trzeba by było conajmniej 30 osób :)
Teraz postaram się zrobić coś, żeby urozmaicić pierwszą część imprezy (część samochodową) ;)
Bardzo mnie cieszy Wasza reakcja – jeszcze bardziej motywuje mnie to do działania :) :D

Forumowicz

Postprzez malutka » 14 paź 2007, 22:42

Warszawa melduje swoj powrot. Jakas godzinke temu udalo nam sie wreszcie dobic do zakorkowanej stolycy :D

Kochani, bardzo wam dziekuje za wspaniale spedzony czas w przemilym towarzystwie.

Brii naprawde jestes wielki – impreza byla fantastyczna i bardzo bardzo bardzo profesjonalnie zorganizowana :D No ale klimat tworza ludzie, a ekipa śląska jest po prostu wspaniala :D

Akar – jakbys i ty sie kimnal w ciagu dnia to by cie tak pozniej nie zmoglo :P ja wiedzialam co robie ;)
Bestion jak w koncu malo nie wyrznelam sie przez to ze sama sobie na sznurowke nadepnelam, to zawiazalam buty :P
ech...chyba ide powoli spac.... :* dla was wszystkich :D
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez brii » 14 paź 2007, 22:47

Galeria gotowa: http://picasaweb.google.pl/briiman7/20071013WyrazowMaslonskie
Edit: dorzuciłem jeszcze trochę fotek, ale już w niższej rodzielczości, bo miejsca na Piccassa brakło...

Forumowicz

Postprzez loockas » 14 paź 2007, 23:32

dzieki Brii. Na jednym zdjeciu wlasnie zobaczylem ze sos pomidorowy do pizzy ktory zamowilem byl w innym, wiekszym pudelku :P A jedzac pizze sie zastanawialem czy na pewno zamowilem sos :> cholera... :P
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Ajonik
Kupra

Postprzez Siw-y » 14 paź 2007, 23:41

malutka napisał(a):Warszawa melduje swoj powrot.

potwierdzam :)
malutka napisał(a):Jakas godzinke temu udalo nam sie wreszcie dobic do zakorkowanej stolycy

ale w jankach byliśmy około 20:00 :P
trasa Cęstochowa-Janki zajęłą nam z 20 min postojem na stacji niecałe 2 i pół godziny :D

brii wieklie dzięki za udany zlot i za naprawde luksusowe warunki noclegowe

zawsze jak mam coś napisać to zapominam <lol>

Czarny Bestion napisał(a):Siw-y uwarzaj na swoja uszczelke :P zebys czasem plamy nie dal

ale o so chosi :]

michi napisał(a):Siw-y jak wypijesz to możesz z powodzeniem robić za komika ofc "bo masz taki kaprys"

nie wiem czy mam się z tego śmiać czy płakać :P

Akar.Zaephyr napisał(a):Dziękuję Siwemu i Malutkiej za to że zaszczycili nas swoją obecnością mimo kawału drogi jaki mieli do pokonania

dla imprezy w takim towarzystwie to i do Szczecina bym pojechał :]

jeszcze raz dzięki wszystkim za świetną zabawe :)
Obrazek
¼ – 16,851s
Forumowicz

Od: 31 paź 2006, 13:36
Auto: présidentiel