Wyrazów Pickninc Racing Edition – wrażenia i fotki

Postprzez Gapcio » 12 lip 2008, 00:04

brii napisał(a):Ale w niedzielę przynajmniej nie byłem taką ścierką z rana jak w sobotę

eee ja tam bylem w elegansio stanie :P gorzej jak na slub pozniej poszedlem... masakra... zasypialem i ziewalem w kazdej pozycji <jelen> :| <lol> hahaha
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 sie 2007, 17:06
Auto: Opel Vectra C 2.2

Postprzez y » 12 lip 2008, 01:15

A ja tam przez Piknik przespalem lacznie 6 godzin i jakoś zylem (zwlaszcza jak wypadalem z toru) ;P
Ale nigdy wiecej w emiksie, wole namiot :D
Obrazek 270k wspólnie przejechanych kilometrów...
Forumowicz

Od: 18 mar 2007, 22:44
Auto: MX-6 FS

Postprzez loockas » 12 lip 2008, 08:20

y napisał(a):Ale nigdy wiecej w emiksie, wole namiot

W pełni się zgadzam :) Ja to mam wielki podziw dla Akara <lol>
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez brii » 12 lip 2008, 09:30

Zgadza się – namioty rządzą :)
Jakby cuś to na następnym Wyrazowie bullet pewnie będzie i będzie przyczepa a może i duuuuuży wojskowy namiot :)
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy

Postprzez Sokool » 12 lip 2008, 09:50

Eee tam :P
Forumowicz

Od: 28 sie 2004, 18:10
Auto: na gaz

Postprzez Gapcio » 12 lip 2008, 10:32

hehehe a mowiliscie ze spanie w emxie to wypas normalnie :P hmm.. kiedys jak prcowalem w ochronie to non stop kimalem w emxie :P <lol> hahaha
Obrazek
Forumowicz

Postprzez brii » 12 lip 2008, 10:35

Lepiej się śpi w BG ;)
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy

Postprzez Akar.Zaephyr » 12 lip 2008, 11:13

brii napisał(a):Jakby cuś to na następnym Wyrazowie bullet pewnie będzie i będzie przyczepa a może i duuuuuży wojskowy namiot :)

Jeśli na następnym Wyrazowie będzie taka pogoda jak w niedzielę, to ja biorę karimatę, śpiwór i spię na ziemi koło ogniska :P To dopiero będzie przyjemność :)

loockas napisał(a):

W pełni się zgadzam :) Ja to mam wielki podziw dla Akara <lol>

Jakbyś wracał 1200km z Niemiec i prawie usnąłbyś za kierownicą pod Wrocławiem to tak jak ja czym prędzej zjechałbyś na stację i przespał się godzinę :) Wtedy mała ilość miejsca niewiele znaczy ;)

Jeszcze taki mały offtop, na chwilę :P
Madzia95 – powiem Ci coś o czym nie wiesz bo i nie możesz skoro Cię tam nie było.

W sobotę, gdy staliśmy sobie na torze, jedni jeździli, inni grillowali, wpadła do nas ekipa Hond, starszymi Preludkami. Co Ty zrobiłbyś będąc na naszym zlocie i widząc że ktoś się na krzywy ryj wbija na tor? Przegnałbyś klub Prelude?

Powiem Ci co my zrobiliśmy, choć ja w tym nie miałem udziału. Podzieliliśmy się torem. Parę osób pogadało z właścicielami Preludek, pamiętam że Porek z nimi rozmawiał. brii chyba też ale głowy nie dam sobie uciąć.

Panowie pojeździli trochę Hankami, pogadali i pojechali.

I co? I w niedzielę spotkaliśmy ich jadąc po wycieczce do Olsztyna nad jezioro. Spotkaliśmy w jakiejś małej wsi, mijaliśmy ich z przeciwka. Przez cały czas trąbili i pozdrawiali nas wyciągniętymi przez okna rękami, parę osób w pozdrowieniach pokręciło silnikami. Ludzie z tej miejscowości kopary mieli do ziemi.

A teraz wniosek. Mogliśmy być chamami i wypieprzyć ich z toru ale miast tego fanów jednych japońskich samochodów przez chwilę gościli fani innych. Z pewnością panowie z Prelude Team zapamiętali nasz klub bardzo pozytywnie o czym świadczą pozdrowienia na drugi dzień.

W ten sposób ta grupa ludzi która była w Wyrazowie reprezentowała Klub i wytworzyła o nim dobrą opinię. Nie musisz lubić jeśli ktoś przyjeżdża Mazdą czy też nie, to twoja opinia. Nie musisz lubić jeśli na tor wpada gość w BMW i ćwiczy drifty, to twoja sprawa. Nie musisz lubić innych marek, to też jest twoja sprawa.

Nie musisz też być inny niż stereotypowy golfiarz czy dres w BMW – to też twoja sprawa.

Mazdaspeed, w moim odczuciu, zawsze słynął z tego że tworzą go ludzie otwarci i tolerancyjni, co wynika z moich doświadczeń zarówno na comiesięcznych śląskich spotach lokalnych (cyklonach), zlotach w Wyrazowie i ogólnopolskich zlotach również.

Nie musisz być tolerancyjny. Przemyśl jednak swoje stanowisko bo ono już zachacza o fanatyzm. A to nigdy nic zdrowego.
Forumowicz

Od: 6 paź 2014, 14:54
Auto: Były: Mazda 323F BA, Mazda MX5 NA
Honda NC700SDE
Jest: Hultaj Jonek Hajbryd

Postprzez y » 12 lip 2008, 18:17

Akar.Zaephyr napisał(a):w niedzielę spotkaliśmy ich jadąc po wycieczce do Olsztyna nad jezioro. Spotkaliśmy w jakiejś małej wsi, mijaliśmy ich z przeciwka. Przez cały czas trąbili i pozdrawiali nas wyciągniętymi przez okna rękami, parę osób w pozdrowieniach pokręciło silnikami.

Przedstawiam dowod rzeczowy ;)

Sie chyba jutub na mnie obrazil, nie da sie filmu wrzucic ;/
Forumowicz

Postprzez Madzia95 » 12 lip 2008, 22:10

Wydaje mi sie ze zale macie do nas ale to nie tak jak myslicie i nie mow BRII za nas czemu nie przyjechalismy bo mowilem i pisalem i czytaj dokladnie to pogoda nas odwrocila od planow i nie mam pretensji i nie piszcie takich głupot tylko pisalem ze wydaje mi sie ze wypada mazda przyjechac fakt jak komus cos wypadnie ale to sa wyjatkowe sutuacje to przyjezdza sie innym jakim sie ma.A co do zalu czy tam zazdrosci to wogole tego subary ci nie zazdroszcze nigdy lludziom nie zazroszcze wszystkiego sie idzie dorobic a Lucas Ty nikogo nie bron bo jak pokazuje znajomym fotki z spotkan jeszcze raz spotkan to pytaja sie mnie co robi tam subaru i mi to sie zaczelo tez nie podobac ale jak juz tak jezdzi na spoty czy zloty subaru a ma mazde to zle to tylko wyglada i nie miejcie do mnie pretensji bo tak jest spotaknie czy zlot mazdy to mazdy a nie subaru i nie jestem sciemniaczem badz chac inteligentny Brii ja cie nie oceniam kim jestem i jak juz to pisze szczerze
Dziękować Bogu za tak piekny produkt jak BA

Forumowicz

Od: 24 wrz 2007, 18:39
Auto: 323f (BA) 95 1.516v "Z5"

Postprzez Madzia95 » 12 lip 2008, 22:20

Akar.Zaephyr Mylisz sie nikogo bym nie wurzucil z tory kazdy ma s woje hobby tak jak my naszych mazd zrobilbym to co wy wszyscy zrobili czyli uklon o kolan i wielki szacunek,toleruje innych milosnikow i dresy z bmw tylko,chcialem napisac czy Brii juz nie mial wyjscia ze jedzie subaru czy chce pokazac ze go ma a wy juz na mnie nalatujecie badzcie dla mnie tolerancyjni troche a jesli juz mnie nie chcecie bm was tez odwiedzal ok nie bedzie mnie jak macie mnie tam bic wszyscy ja jakbym mial nie wiem jak stara mazde pordzewiala a w garazu mercedesa to na spot nie przyjade merc. tylko mazda ale tak jak pisze to jest moja opinia i nikt mi tego nie zabrobni a co do spotkan to podbeskidzie jakos najdluzej wytzymuje bylismy na slasku pojechalismy osatni bylo u nas to tak samo.pozdrawiam milosnikow MazdaSpeed

Forumowicz

Postprzez Madzia95 » 12 lip 2008, 22:24

za bledy wybaczcie to z pospiechu,wlaśnie podziwiam moje byki;)

Forumowicz

Postprzez Madzia95 » 12 lip 2008, 22:29

brii aha bym zapomnial nie musisz mi wysylac ikon w stylu dupa to tylko swiadczy o twojej inteligencji ja staram sie jako dobry uczesnik i milosnik marki cos wyjasnic a Ty mi d.. pokazujesz,porostu to o Tobie swiadczy nie chce sie klocic bo mam ochote na niejednego sppota wpasc i niechce miec wrogow bo to nie o to chodzi nie pisze z takim zamiarem ale widzie ze juz Slask mnie nie chce

Forumowicz

Postprzez Akar.Zaephyr » 12 lip 2008, 22:35

Madzia95 napisał(a):Akar.Zaephyr Mylisz sie nikogo bym nie wurzucil z tory kazdy ma s woje hobby tak jak my naszych mazd zrobilbym to co wy wszyscy zrobili czyli uklon o kolan i wielki szacunek,toleruje innych milosnikow i dresy z bmw tylko,chcialem napisac czy Brii juz nie mial wyjscia ze jedzie subaru czy chce pokazac ze go ma a wy juz na mnie nalatujecie badzcie dla mnie tolerancyjni troche a jesli juz mnie nie chcecie bm was tez odwiedzal ok nie bedzie mnie jak macie mnie tam bic wszyscy ja jakbym mial nie wiem jak stara mazde pordzewiala a w garazu mercedesa to na spot nie przyjade merc. tylko mazda ale tak jak pisze to jest moja opinia i nikt mi tego nie zabrobni a co do spotkan to podbeskidzie jakos najdluzej wytzymuje bylismy na slasku pojechalismy osatni bylo u nas to tak samo.pozdrawiam milosnikow MazdaSpeed

Nigdzie nie twierdzę że wyrzuciłbyś kogoś z toru. Dałem tylko przykład na to że nie tylko mieliśmy zapas tolerancji dla gości na torze, ale też że nie przeszkadza nam jeśli ktoś na zlot Mazdy przyjedzie czymś innym. Jako przykład powiem że po obejrzeniu filmiku na którym sokool jeździł moją Miatą mój brat spytał czy też nie mógłby wpaść na tor. Ma 318 e36 i mówił że pewnie nie wpuścimy go tam na co odrzekłem że to nie jest chamiarnia i może spokojnie wpadać. Będzie tylko musiał zapłacić tak jak wszyscy ale właśnie to mi się w ekipie podoba – wiem że mogą wpaść inni i nie będzie dymu że na zlocie Mazdy ktoś przyjechał BMW ( tak jak mój brat – nie musi być w klubie ale może polubić atmosferę i będzie przy okazji zlotów wpadał ).

Madzia95 napisał(a):(...)chcialem napisac czy Brii juz nie mial wyjscia ze jedzie subaru czy chce pokazac ze go ma a wy juz na mnie nalatujecie badzcie dla mnie tolerancyjni troche a jesli juz mnie nie chcecie bm was tez odwiedzal ok nie bedzie mnie jak macie mnie tam bic wszyscy(...)

To że ktoś na Ciebie naskoczył wynika z faktu że loockas, jakkolwiek nieco nieprzyjaznym tonem, ale wyraźnie napisał że brii był Mazdą na torze a Subaru przyjeżdżała jego dziewczyna. Jak napisał Gapcio, na fotkach widać MXa brii i Gapciowego też. Obie na blachach SC XXXXX. I to tyle na ten temat więc nie upieraj się proszę że brii nie był Mazdą. Nikt przecież nie próbuje Cię okłamywać i tylko fakt że twierdzisz że Klubowicz nie był Mazdą na zlocie jest powodem całego larum.

Tak więc – brii przyjechał swoim MXem co potwierdzają obecni na zlocie, to chyba wystarczy? Zakończmy więc ten temat bo nie ma o co się bić.

A na cyklony zapraszamy – nikt Cię nie pobije. Szanuję to że masz swoje zdanie i go bronisz – nie będę próbował Cię zmieniać. Jedyne czego tutaj bronię to faktu iż brii był na zlocie swoim MXem. To wszystko.

EDIT:

Madzia95 napisał(a):brii aha bym zapomnial nie musisz mi wysylac ikon w stylu dupa to tylko swiadczy o twojej inteligencji ja staram sie jako dobry uczesnik i milosnik marki cos wyjasnic a Ty mi d.. pokazujesz,porostu to o Tobie swiadczy nie chce sie klocic bo mam ochote na niejednego sppota wpasc i niechce miec wrogow bo to nie o to chodzi nie pisze z takim zamiarem ale widzie ze juz Slask mnie nie chce

No już, brii i Madzia95 – po buziaku a na zlocie stukniecie się piwem :)
Nie ma o co ostrzyć noży :)

Madzia95 – nikt nigdzie nie pisze że Cię nie chce. Ot mamy nieporozumienie które staram się razem z innymi wyjaśnić. Nie gniewaj się o to że ktoś broni honoru klubowicza w sytuacji w której został niesłusznie pomówiony.

Generalnie nic się nie stało, po prostu przyjmij do wiadomości to co pisałem wyżej i koniec sporu.

No, chłopaki – koniec z waśniami :)
Ostatnio edytowano 12 lip 2008, 22:40 przez Akar.Zaephyr, łącznie edytowano 2 razy
Forumowicz

Honda NC700SDE

Postprzez Sokool » 12 lip 2008, 22:35

Ręce odpadają Obrazek
Madzia95 edytuj posty zamiast pisać jeden pod drugim, i używaj znaków przestankowych, bo strasznie ciężko się czyta.
Forumowicz

Od: 28 sie 2004, 18:10
Auto: na gaz

Postprzez Gapcio » 12 lip 2008, 22:49

ehhh dajcie se pupy i bedzie spokoj :D:D:D:D <diabełek> <lol>
Obrazek
Forumowicz

Postprzez y » 12 lip 2008, 22:50

Gapcio napisał(a):ehhh dajcie se pupy i bedzie spokoj

A Ty tylko o jednym ;)
Forumowicz

Postprzez Gapcio » 12 lip 2008, 22:56

y napisał(a):A Ty tylko o jednym

aaa bo mi sie chce :P po za tym... moje motto brzmi.... "Gdyby facet nie byl zboczony to byl by nudny" :P <diabełek> <dupa>
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Akar.Zaephyr » 12 lip 2008, 23:10

Gapcio napisał(a): "Gdyby facet nie byl zboczony to byl by nudny" :P <diabełek> <dupa>

Gdyby facet nie był zboczony to gadałby w kółko o autach :D
A tak przynajmniej na jakiś czas się zamknie :D
Forumowicz

Honda NC700SDE

Postprzez Madzia95 » 12 lip 2008, 23:23

Ja juz koncze to co zaczolem choc i tak sie upieram przy swoim ale niechcialbym miec problemow z nikim bo nie lubie tego chcialem zapytac duzymi literami czemu ..... ale ok ja zamykam temat ja mam swoje zdanie ze mi sie to nie podoba i tyle koniec kropka;-0 sorki ze urazilem pozostalych

Forumowicz