POZNAŃ 7 października (sobota) – Miałem sen

Postprzez Globy » 26 wrz 2006, 21:50

Bezpieczenstwo powrotu za dnia jest o wiele korzystniejsze, jestes uzalezniony od kierowcy, to ustatkowani i inteligentni ludzie kolo 30., cale zycie marzyles o popatrzeniu na Mazdy na lotnisku, forum jest fajne i duzo mozna sie nauczyc, mamo badz czlowiekiem!, bedziesz sie uczyc w samochodzie, bla bla bla :D

A propos knajpy – Wy znacie je lepiej i wierze, ze podejmiecie dobry wybor <usmiech> Mnie osobiscie chodziloby o klimat muzyczny do wypicia oraz pogadania, bo do tanca bedzie na pewno! Poza tym chyba Tomeczkowi skopcil sie pecet, ale moze ustalimy jakas godzine i miejsce zbiorki w Poznaniu? Nie zebym byl sluzbista, ale watek moglby sciagnac wiecej osob ;)

Poza tym, ktoredy jechac z W-wy? (chyba juz o tym byla dyskusja)
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez Czolgista » 26 wrz 2006, 21:53

Globy napisał(a):Poza tym, ktoredy jechac z W-wy? (chyba juz o tym byla dyskusja)

Globy przez Konin, to zrobimy mini-kolumnę do poznania :D
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs

The devil made me do it</center>

<center>Moja "Twarzowa Książka"
Forumowicz

Od: 8 kwi 2006, 00:04
Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99

Postprzez Globy » 26 wrz 2006, 22:00

Wezme swoj atlas drogowy Reader's Digest i nie ma sprawy... Abym tylko z W-wy wyjechal :D
Klubowicz

Postprzez slav » 26 wrz 2006, 22:10

Globy napisał(a):Poza tym, ktoredy jechac z W-wy

jak chcesz szybko to trasa E 30 na poznan , w lowiczu zjazd na strykow ( droga nr. 14) i na autostrade i do konina masz gratis i z konina znow na E 30 lub z platnymi 2 bramkami ( 22 zl) od strykowa do samego poznania autostrada, zreszta jak chcesz to moge szczegolowo opisac Ci trase tak ze dojedziesz autostrda za darmo do wrzesni omijajac bramke :) a od wrzesni znow e30

pisze sie na 50 %, niestety taka praca
Ostatnio edytowano 26 wrz 2006, 22:38 przez slav, łącznie edytowano 3 razy
Forumowicz

Od: 29 maja 2005, 23:38
Auto: rozne

Postprzez Winetou » 26 wrz 2006, 22:21

ja bym proponowal od konina do wrzesni autostrada a potem e30. 2 pasy jedzie sie jak autostrada. W kwestii godziny powinien wypowiedziec sie szymon jako organizator. Jesli chodzi o knajpe to jak w koncu ? Chcecie tanczyc I rwac lachony / tanczyc I zabrac swoje lachony / zrobic typowo meskie spotkanie I po prostu sie upic jak prosiaki ? Bo juz sie pogubilem :p
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929 <faja>
Obrazek
Forumowicz

Od: 7 wrz 2005, 18:06
Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i

Postprzez slav » 26 wrz 2006, 22:23

Winetou napisał(a):ja bym proponowal od konina do wrzesni autostrada a potem e30

ale globy teraz ma autostrade juz od lowicza( sorki od strykowa tylko zjazd z E30 w strone autostrady w lowiczu na droge nr. 14) i po co placic 11 zl na pierwszej bramce ( od konina do wrzesni 48 chyba kilometrow) jak mozna ja ominac .
Ostatnio edytowano 26 wrz 2006, 22:28 przez slav, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Postprzez Czolgista » 26 wrz 2006, 22:26

drof napisał(a):
Globy napisał(a):Poza tym, ktoredy jechac z W-wy

jak chcesz szybko to trasa E 30 na poznan , w lowiczu zjazd na autostrde i do konina masz gratis i z konina znow na E 30 lub z platnymi 2 bramkami ( 22 zl) od lowicza do samego poznania autostrada, zreszta jak chcesz to moge szczegolowo opisac Ci trase tak ze dojedziesz autostrda za darmo do wrzesni omijajac bramke :) a od wrzesni znow e30

pisze sie na 50 %, niestety taka praca

Ja osobiście będe jechać przez Słupcę i Wrześnię – będe może z 15 minut wolniej (moje autko i tak szybciej jak te 120 nie pojedzie więc nic mi po autostradzie :P) a 22zł w kieszeni zostają :)

Ps. Globy jak się zdecydujesz jechać przez Konin a ja będę na 100% pewien że pojade (teraz jestem tak na 90% – też nie jestem zupełnie pewien jak z pracą) to zgarniesz jeszcze drofa po drodze i mamy już ładną kolumnę do poznania :D
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs

Forumowicz

Postprzez Czolgista » 26 wrz 2006, 22:28

drof napisał(a):
Winetou napisał(a):ja bym proponowal od konina do wrzesni autostrada a potem e30

ale globy teraz ma autostrade juz od lowicza i po co placic 11 zl na pierwszej bramce ( od konina do wrzesni 48 chyba kilometrow) jak mozna ja ominac .

Ja bym proponował z konina do słupcy – potem na autostradę (ze słupcy do wrześni za free bo bramki nie ma :P) a potem z wrześni drogą expresową do poznania :)

A co do imprezy też chętnie bym się pisał jak pojadę ale w tej chwili nawet nie wiem czy moja dziewczyna będzie chciała jachać (ona sama nie wie) więc jak coś to ja się nie wypowiadam :P

Forumowicz

Postprzez slav » 26 wrz 2006, 22:30

Czolgista napisał(a):Ja bym proponował z konina do słupcy – potem na autostradę (ze słupcy do wrześni za free bo bramki nie ma ) a potem z wrześni drogą expresową do poznania

moze byc .
a ja ewentualnie zgarna bym globyego na autostradzie przy zjezdzie ( wjezdzie ) na kolo
Ostatnio edytowano 26 wrz 2006, 22:32 przez slav, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Postprzez Winetou » 26 wrz 2006, 22:31

Co Ty gadasz. Moja BG B3 165 km/h jechala :p Zreszta koles z konina ja kupil ;)
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Czolgista » 26 wrz 2006, 22:34

Winetou napisał(a):Co Ty gadasz. Moja BG B3 165 km/h jechala :p Zreszta koles z konina ja kupil ;)

Może tak, ale jakoś serce mi się ściska jak słysze to wycie silnika i widzę trzęsącą się kierownicę :P Po prostu nie mam sumienia auta tak katować :P
(pomijając fakt, że powyżej tych 120 – a może i mniej – to się już chyba mniej ekonomicznie robi? a ja niestety na paliwie muszę oszczędzac :P )

Forumowicz

Postprzez Globy » 26 wrz 2006, 22:48

To ja juz do tego Konina dojade, a potem jak wolicie ;) Chetnie 22 zl po studencku zaoszczedze na wieczor, hyhy. Mnie odpowiada tempo 120 km/h, aby po drodze nie bylo karkolomnego wyprzedzania ciezarowek i bolesnych dziur dla zawiasu.

Winetou napisał(a):Chcecie tanczyc I rwac lachony / tanczyc I zabrac swoje lachony / zrobic typowo meskie spotkanie I po prostu sie upic jak prosiaki ? Bo juz sie pogubilem :p

Ja moge robic wszystko razem, nie jestem wybredny :D I tak moj zielony lachon zostanie na parkingu, bede tylko dla Was :P
Klubowicz

Postprzez Michallus » 26 wrz 2006, 22:50

Mev napisał(a):A jak byśmy jechali wkońcu? Z Michallusem i Operatorem czy sami?

Dam Wam znać po weekendzie. Pamiętajcie, że my chcemy zostać na noc.
Podajcie mi swoje numery na PW i jak będe wiedział konkretnie to zadzwonie i wszystko ustalimy.
Forumowicz

Od: 11 lip 2004, 00:08
Auto: CX-60 MX-5 ND

Postprzez Czolgista » 26 wrz 2006, 22:52

Globy napisał(a):To ja juz do tego Konina dojade, a potem jak wolicie ;) Chetnie 22 zl po studencku zaoszczedze na wieczor, hyhy. Mnie odpowiada tempo 120 km/h, aby po drodze nie bylo karkolomnego wyprzedzania ciezarowek i bolesnych dziur dla zawiasu.

Naszczęście tylko odcinek między goliną (jakieś 9km za koninem) a słupcą jest mało przyjemny – mogą pojawiać się tiry choć drogra chyba już wyremontowana a potem to głównie autostrada i expresowa więc będzie luzik :)

Forumowicz

Postprzez Faja » 26 wrz 2006, 23:39

Przyjezdzajdzie wszyscy zdrowo i szczesliwie:D!!!
Zoom-Zoom!
Forumowicz

Od: 7 maja 2006, 21:51
Auto: -6MPS -rx-7 FCT-xedos 9

Postprzez Bimbak » 27 wrz 2006, 09:02

Globy napisał(a):Poza tym chyba Tomeczkowi skopcil sie pecet, ale moze ustalimy jakas godzine i miejsce zbiorki w Poznaniu? Nie zebym byl sluzbista, ale watek moglby sciagnac wiecej osob

kompa poskładałem ze starych gratów i od wczoraj chodzi :D
Rozmawiałem z Simoneusem. Zbiórka w Poznaniu, myślę że tradycyjnie na parkingu przy stadionie Lecha, o godzinie 10, a dla tych co jadą prosto na lotnisko, na miejscu będziemy ok godziny 11.

Ja jak zwykle dołączę na trasie przed Grodziskiem.
Natomiast jeśli chodzi o balety
Globy napisał(a):Mnie osobiscie chodziloby o klimat muzyczny do wypicia oraz pogadania, bo do tanca bedzie na pewno

to ja podpisuję się pod słowami Marcina.
Pozdrawiam, Tomek

Drinking wine and killing time
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 2

Od: 17 maja 2005, 20:55
Auto: ponton i dziadkowóz, Moto: lyter

Postprzez Michallus » 27 wrz 2006, 12:24

Bimbak napisał(a):Zbiórka w Poznaniu, myślę że tradycyjnie na parkingu przy stadionie Lecha, o godzinie 10

Podaj ulice, żebyśmy też tam trafili :–)
Forumowicz

Od: 11 lip 2004, 00:08
Auto: CX-60 MX-5 ND

Postprzez Czolgista » 27 wrz 2006, 12:29

Michallus napisał(a):
Bimbak napisał(a):Zbiórka w Poznaniu, myślę że tradycyjnie na parkingu przy stadionie Lecha, o godzinie 10

Podaj ulice, żebyśmy też tam trafili :–)

No właśnie, ja poznania dobrze nie znam (sam tylko 2 razy przez poznan jechałem) więc podajcie dokładne namiary :P

Forumowicz

Postprzez Bimbak » 27 wrz 2006, 13:02

Podaj ulice, żebyśmy też tam trafili

eeeeeeeeee Bułgarska, blisko jej skrzyżowania z ul Grunwaldzką
Pozdrawiam, Tomek

Drinking wine and killing time
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 2

Od: 17 maja 2005, 20:55
Auto: ponton i dziadkowóz, Moto: lyter

Postprzez Winetou » 27 wrz 2006, 13:33

jakby co mogę kogoś odebrać z jakiegoś wlotu do poznania, ale wszystkich naraz nie dam rady (od konina, bydgoszczy i warszawy wjezdza sie z przeciwnej strony miasta co piły)
Obrazek
Forumowicz