WARSZAWA – cykliczne spotkania w każdy wtorek
Wiem ze na 100% bede mial jeszcze autko, ale sie tak tylko zastanawiam czy mi sie bedzie chcialo 
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
witam i odrazu pytam bo czas goni,co do spotkań we ftorki padło określeńie co 2.
To fajna wiadomość tylko ja mam bardzo mało czasu na net i szukanie odpada
PROSZE O NAJBLIŻSZĄ DATE

To fajna wiadomość tylko ja mam bardzo mało czasu na net i szukanie odpada
PROSZE O NAJBLIŻSZĄ DATE

MAZDA CONNECTING PEOPLE
- Od: 27 lut 2006, 13:10
- Auto: mx-6 1993r 2,5l 24v (USA)
Widze ze calkiem sporo ludzi sie deklaruje ze przyjedzie.
Ja zachecony tym ze siostra ostanio zostala zaczepiona na Statoil'u przez grupke mazdo-klubowiczow
, tez przyjade . Nie wiem czemu ale do mnie chlopaki nie podbijaja i nie pytaja sie czy wstapie do klubu a przeciez tez jezdze cakliem ladna mazda , hehehe 
Ja zachecony tym ze siostra ostanio zostala zaczepiona na Statoil'u przez grupke mazdo-klubowiczow
-
Woytaz
tak dokladnie 323F, troche sie was wystraszyla(pozdrowienia dla kolegi od siostrzyczki). niestety jak przyjade to bez niej
bo cos tam ma waznego...
-
Woytaz
Woytaz napisał(a):tak dokladnie 323F, troche sie was wystraszyla(pozdrowienia dla kolegi od siostrzyczki). niestety jak przyjade to bez niejbo cos tam ma waznego...
i tak zapraszamy a kiedys moze nadejdzie taki piekny dzien ze poznamy i siostrzyczke...

a tak w nawiasie to jesli dobrze pamietam ulotke siostrze dal sam NASZ PREZES

- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
Oj....jakos sie dotelepiesz na starymkamil_v6 napisał(a):gdzie ja mam kupić bądź zregenerować aparat zapłonowy i jak wstawiłbym go- to się TEŻ CHĘTNIE POJAWIĘ...
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Woytaz napisał(a):(pozdrowienia dla kolegi od siostrzyczki)
Dziekuje i rowniez pozdrawiam! Przy blizszym poznaniu nie jestem juz taki straszny
I jeszcze mala adnotacja z mojej strony: nie wiem, jak sie na to zapatrujecie, ale jestem za traktowaniem tych spotkan na luzaku, bez relacji i filmow. Wene tworcza proponuje zostawic na wieksze przedsiewziecia, tymczasem cieszmy sie soba bez przerostu formy nad trescia
Globy napisał(a):I jeszcze mala adnotacja z mojej strony: nie wiem, jak sie na to zapatrujecie, ale jestem za traktowaniem tych spotkan na luzaku, bez relacji i filmow. Wene tworcza proponuje zostawic na wieksze przedsiewziecia, tymczasem cieszmy sie soba bez przerostu formy nad trescia
swiete slowa panie prezesie

Ty juz lepiej nie poznawaj siostry Woytaza bo wszystkie zbalamucisz ty zb... jeden

a zapraszamy i doktora naszych autek
- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
poprosilbym o komplecik podkladek do mazdeczki
i moze jakas malutka naklejeczke.. Ile razem to wyniesie? Tylko kurde nie jestem pewien czy jutro na 100% bede ;/ Dam Ci znac najlepiej podaj kom. to Ci napisze czy bede przed spotkaniem zebys nie bral na darmo
a i napisz mi prosze ile to bedzie kosztowalo 
- Od: 17 kwi 2005, 20:15
- Auto: Renault Master 2.5dCi 120 KM
Nic nie mogę obiecać , zobaczymy jak czas pozwoli. Dziękuję za zaproszenie.Sebekk napisał(a):zapraszamy i doktora naszych autek
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Nie zaszaleje z tymi fotkami
ale jak doczytalem sie aluzji codo canona
to umieszczam linka na 2 fotki "rodzinne" jakie zrobilem. Tylko tyle bo bylo bardzo zziiiiimmmmnnooooooo i niechcialo mi sie
Pozdrawiam wszystkich no i oczywiscie jutro sie zjawie
do zobaczenia.
Aidan
Pozdrawiam wszystkich no i oczywiscie jutro sie zjawie
Aidan
Zdjecia oczywiscie z spotkania pod SGH 09-03-2006
http://aidan.wordsight.com/
http://aidan.wordsight.com/