PŁOCK – Ślub kery – 11.09.2010
1, 2
Jako że pierwszy wróciłem chciałem życzyć młodej parze wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i wesołego miesiąca miodowego
. Bardzo udana uroczystość i przejazd w kolumnie mazdaspeed myślę ze będzie mile wspominany
. Aha i czekam na zamieszczenie zdjęć z bramy którą profesjonalnie przygotowaliśmy
.

- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5

Dziękuję wszystkim za prawidłowe przybycie, czyli stawienie się w komplecie, z tego powodu jestem bardzo zadowolony, bo mimo małej ostatnio frekwencji na spotach, wczoraj stawili się wszyscy, co bardzo cieszy

Krzychu jeszcze raz najlepszego na nowej drodze życia jak i również wielkie podziękowania za to, że mogłem oprócz prowadzenia Ciebie do ślubu towarzyszyć Ci również we wspólnej zabawie do białego rana
Rafał, dzięki za odwózkę do domu i przywózkę po magadalenkę
Globy, miło było ponownie się spotkać i to przy takiej okazji, autko wymiata bez dwóch zdań, jest po prostu piękna, a te niedoróbki, o których wspominałeś to tak jak by ich nie było
Damian, z pewnością trzasnąłeś więcej fotek to jak możesz to zarzuć na Picassę i daj tu linka, albo podeślij mi na maila to je wrzucę
No i kilka fotek ode mnie:
11.09.2010r. – Ślub Krzyśka z Agnieszką
THOR w garniturze
Mam nadzieję, że nie za późno na życzenia ode mnie i gaduly. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Pracujcie nad małymi fanatykami motoryzacji
Jeszcze raz wszystkiego dobrego
Aaa i bym zapomniała Panna Młoda wyglądała super 
A zdjęcia bardzo ładne

A zdjęcia bardzo ładne

andariel napisał(a):THOR w garniturze![]()
Od czasu do czasu trzeba normalnie wyglądać
THOR napisał(a):
Rafał, dzięki za odwózkę do domu i przywózkę po magadalenkęNad ranem była mega mgła, więcej jak 50 się nie dało jechać, widoczność to chyba nawet nie przekraczała 30 metrów, masakra normalnie, ale dałeś radę
![]()
Pewnie, że dałem, mgła była taka, że znaków kierunkowych nie było i się "trochę" pogubiłem, w sumie 10km za daleko pojechałem i gdyby nie ta malutka lampka na domu weselnym, którą ledwo co było widać i pomoc telefoniczna to byście wieki czekali hehe
- Od: 6 lip 2009, 22:24
- Auto: Honda Civic VII gen.
Dziękujemy wszystkim za życzenia.
Podziękowania dla Marcina "Globy" za podwózkę jego piękną Madzią. Mam nadzieje że nie byliśmy zbyt natrętnymi i irytującymi pasażerami.
Marcin jeszcze raz WIELKI DZIĘKI.
Podziękowania dla całej Grupy Mazdaspeed Płock za tak liczne stawienie się. Przyjazd całej grupy w jednej kolumnie spowodował wielkie zaskoczenie i zachwyt wszystkich obecnych. Jeszcze większym zaskoczeniem była brama w "szczerym polu", pomysł był przedni a miny zaskoczonych gości BEZCENNE.
Panie i Panowie jeszcze raz WIELKI SZACUNEK I WIELKIE PODZIĘKOWANIA. Sprawiliście nam naprawdę wilki prezent i niespodziankę. Jeszcze raz Dzięki
Michał, Martynka, Marcin i Ela podziękowania za wspólną zabawę do białego rana. Zrobiliście wśród gości dużą furorę. Wszyscy byli zachwyceni wasza otwartością, wesołą i pogodną naturą. Dziękujemy że towarzyszyliście nam w tą jedną szczególną noc. Ela dzięki za fajne pomysły, numer z waza był przedni.
Naprawdę WIELKIE PODZIĘKOWANIA AGNIESZKA I KRZYSZTOF [*]

To kto nastepny???
Podziękowania dla Marcina "Globy" za podwózkę jego piękną Madzią. Mam nadzieje że nie byliśmy zbyt natrętnymi i irytującymi pasażerami.
Podziękowania dla całej Grupy Mazdaspeed Płock za tak liczne stawienie się. Przyjazd całej grupy w jednej kolumnie spowodował wielkie zaskoczenie i zachwyt wszystkich obecnych. Jeszcze większym zaskoczeniem była brama w "szczerym polu", pomysł był przedni a miny zaskoczonych gości BEZCENNE.
Panie i Panowie jeszcze raz WIELKI SZACUNEK I WIELKIE PODZIĘKOWANIA. Sprawiliście nam naprawdę wilki prezent i niespodziankę. Jeszcze raz Dzięki
Michał, Martynka, Marcin i Ela podziękowania za wspólną zabawę do białego rana. Zrobiliście wśród gości dużą furorę. Wszyscy byli zachwyceni wasza otwartością, wesołą i pogodną naturą. Dziękujemy że towarzyszyliście nam w tą jedną szczególną noc. Ela dzięki za fajne pomysły, numer z waza był przedni.
Naprawdę WIELKIE PODZIĘKOWANIA AGNIESZKA I KRZYSZTOF [*]
To kto nastepny???
Ostatnio edytowano 13 wrz 2010, 19:48 przez kera, łącznie edytowano 1 raz
Kera
Gratuluje Wam
Krzysiu, lepszym autem do slubu nie mogliscie jechac
Do zobaczyska na zlotach 
Panie, daj Pan spokoj

kera napisał(a):To kto nastepny???
Panie, daj Pan spokoj
Krzychu, cała przyjemność po naszej stronie i cieszymy się, że zostaliśmy tak dobrze odebrani przez gości 
Piękna to była para młoda
Jeszcze raz wszystkiego dobrego, przyjemność po mojej stronie!
PS. Ale byliście ostatnią parą, którą zawiozłem do ślubu
PS. Ale byliście ostatnią parą, którą zawiozłem do ślubu

1, 2