Poznań – Halowa piłka nożna
Witam was kochani,tak sobie siedze i mysle że dobrze by było sobie pograc w piłke na hali w jakiś dzionek w tygodniu pod wieczór.
Miałby może ktoś ochote na taki wyczyn? (Pomysł zapożyczyłem od mazdowicza z Wawy)
Ilu było by chętnych,ma może ktoś wtyki? by taka salę załatwic??
Dawajcie propozycje[/code]
Miałby może ktoś ochote na taki wyczyn? (Pomysł zapożyczyłem od mazdowicza z Wawy)
Ilu było by chętnych,ma może ktoś wtyki? by taka salę załatwic??
Dawajcie propozycje[/code]
-
Fasola
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
ja tez bym sie z checia pisal
na os. Batorego jest dobra sala ale nie wiem jakby bylo z terminem....
na os. Batorego jest dobra sala ale nie wiem jakby bylo z terminem....
Potrzebujesz kredytu, pożyczki? Problem z finansami? ZAPRASZAM --> www.finansepoznan.pl na pewno pomogę 
- Od: 18 lis 2007, 06:07
- Auto: m jak MOC x 3
Bardzo dobry pomysł
No to jest +1 i pewnie kumpel też by sobie popykał. Kwestia kiedy i gdzie.
Ja dam rade pewnie załatwić sale w Swarzędzu.
fasola1980 napisał(a):...ma może ktoś wtyki? by taka salę załatwic??
Dawajcie propozycje
Ja dam rade pewnie załatwić sale w Swarzędzu.
Laetius est, quoties magno sibi constat honestum
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60288&highlight=
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60288&highlight=
popytaj w jaki dzien im pasuje i ile kosztuje 1,5 h im nas wiecej tym taniej. Gracze nie koniecznie musza byc z klubu im wiecej hetnych tym lepiej,mysle ze ja tez bym zalatwil kilku wtedy mozna ustawic przykladowo zawsze czwartki o 20 mamy termin i jak nas bedzie 15 to wyjdzie okolo 12/13 zyla od osoby – STRZELAM tylko. Ja zapytam w przezmierowie sala zajebis.....a
-
Fasola
SquizzI napisał(a):sale w Swarzędzu.
mi to akurat pasuje
jak w swaju to moze tez bym kogos zalatwil...
Potrzebujesz kredytu, pożyczki? Problem z finansami? ZAPRASZAM --> www.finansepoznan.pl na pewno pomogę 
- Od: 18 lis 2007, 06:07
- Auto: m jak MOC x 3
o tak troche ruchu sie przyda:)
NAPRAWA AUT a niebawem sklep z czesciami nowymi i używanymi:)
SPRZEDAM KLAMOTY DO 323F BG i BA 1.5 2.0 V6 KOM:509589948
LUB ZAPRASZAM TU: http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=3631115
POTRZEBUJESZ DEKARZA DZWON!!!!GIECIE BLACH
NA ZAMOWIENIE
CZYSZCZENIE DACHOW www.czystydach.pl w razie telefonu prosze mowic ze z MS
SPRZEDAM KLAMOTY DO 323F BG i BA 1.5 2.0 V6 KOM:509589948
LUB ZAPRASZAM TU: http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=3631115
POTRZEBUJESZ DEKARZA DZWON!!!!GIECIE BLACH
NA ZAMOWIENIE
CZYSZCZENIE DACHOW www.czystydach.pl w razie telefonu prosze mowic ze z MS
- Od: 23 lip 2006, 15:21
- Auto: LAGUNA 2,T3
Tak wiec po wizycie w przezmierowie wiem ze godzina wynajecia duzej sali na pilke kosztuje 80 zyla to super cena!!!!!!.......problem w tym ze wolny termin dopiero w kwietniu MASAKRA. Zalatwcie cos bo ja wiecej znajomosci nie mam.
-
Fasola
Byłem w moim gimnazjum i możemy popykać w piłeczke
terminy sa we wtorki i czwartki od 19.Półtorej godziny kosztuje 60 zł, udostepniaja oczywiscie szatnie (prysznice pewnie tez).Gimnazjum jest w antoninku na ul.Leszka.Mysle ze to super oferta i warto sie zainteresowac, sala nie jest gigantyczna, ale w 15 osob spokojnie pogramy, to wychodzi, ze kazda osoba placi za gre 4 zł
wiec mysle ze warto
Pozdrawiam serdecznie
Fasol daj odpowiedz to zaklepie ja, zdecydujmy czy chcemy grac raz tygodniowo czy dwa razy...
Jak nam sie nie spodoba ta sala to bylbym w stanie zalatwic sale unii w swarzedzu, tylko chodzi tez o koszty ..

Pozdrawiam serdecznie
Fasol daj odpowiedz to zaklepie ja, zdecydujmy czy chcemy grac raz tygodniowo czy dwa razy...
Jak nam sie nie spodoba ta sala to bylbym w stanie zalatwic sale unii w swarzedzu, tylko chodzi tez o koszty ..
- Od: 4 wrz 2007, 13:07
- Auto: w garażu
nie ma problemu mozemy sie zgadac ....1 raz w tygodniu wystarczy w zupelnosci...Ja gralem na duzej sali z bramkami normalnej wielkosci do footsalu i gralo nas 5 na 5 wiec nie wiem jak sie mozemy zgrac w 15 na malej bo podejzewam ze to malutka sala chyba ze sie myle
zrobimy 3 druzyny po 5 i tyle . czy to trzeba zarezerwowac? najpierw zaplacic potem grac dowiedz sie wszystkiego i zaklepuj wtorek ilosc chetnych niech sie zdeklaruje i walimy na sale..
.Nawet jak bedzie sala mala to raz sie umuwimy i wystarczy. czekam za info.
zrobimy 3 druzyny po 5 i tyle . czy to trzeba zarezerwowac? najpierw zaplacic potem grac dowiedz sie wszystkiego i zaklepuj wtorek ilosc chetnych niech sie zdeklaruje i walimy na sale..
-
Fasola
Ja mogę jechać
Ale to jest w Antoniku i nie miał bym jak dojechać. Chyba ze by mnie ktoś zabrał bym gdzieś dojechał do poznania, np rondo śródka czy plaza czy gdzie tam komu pasuje:P i jakoś tak:P
Ale to jest w Antoniku i nie miał bym jak dojechać. Chyba ze by mnie ktoś zabrał bym gdzieś dojechał do poznania, np rondo śródka czy plaza czy gdzie tam komu pasuje:P i jakoś tak:P
Zoom-Zoom!