brii napisał(a):Będziecie mieli piękne wpracowanko jutro
Miałeś firmę, jesteś bardziej pewnie w temacie niż ja. Czekam z niecierpliwością.
brii napisał(a):a niektórzy już zaczynają uzywać *$#$ z powodu braku argumentów
Możesz jasniej?
www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):Będziecie mieli piękne wpracowanko jutro
brii napisał(a):a niektórzy już zaczynają uzywać *$#$ z powodu braku argumentów
loockas napisał(a):Ty masz na mysli wielkie korporacje, ja srednie firmy jak np. ta w ktorej pracuje, ktora jest dla mnie swietnym dowodem jak mozna tanio i efektowanie prowadzic firme wykorzystujac glownie oprogramowanie opensource.
palik napisał(a):Proponuje założyć temat "Linux vs Windows"
palik napisał(a):Proponuje założyć temat "Linux vs Windows"
loockas napisał(a):Po prostu nie jest dla kazdego, a to wychodzi juz tylko z podejscia ludzi.
brii napisał(a):Zgodzę się jeśli temat będzie wyglądał tak: "Windows vs MacOSX vs Linux"
marek napisał(a):nie uważam że mam złe podejście....
loockas napisał(a):Rozumiem, ale jeżeli ludzie przestali by kombinować z pirackimi windowsami, narzekać, że windows drogi, a mając darmową altenatywę olewają ją bo sa leniwi, to nie wiem jak mam to delikatniej nazwać niż złe podejście... usmiech Rozumiem, że nie kazdy musi być guru informatycznym i nie każdemy linuks przypadnie do gustu, ale jesli jestes na tyle obeznany, ze wiesz co to piracki windows i potrafisz go sobie zainstalować to nic nie stoi na przeszkodzie, zebys nauczyl sie podstaw linuxa i mial legalny, darmowy system
brii napisał(a):Zgodzę się jeśli temat będzie wyglądał tak: "Windows vs MacOSX vs Linux"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości